Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz ubyegon2 #37263 üzenetére

    OK, majd talán vmikor meglépem, ha feltétlen szükséges lesz.
    Először Arch-ot akartam, de a full terminálos telepítés elriasztott, az nem nekem való. Antergos-t már próbáltam korábban Cinnamon felülettel, tetszett, de akkor majd meglesem KDE-vel is.

    (#37264) spammer: igen csak, aki nem akkora szaki ilyen téren, sokkal praktikusabb és kényelmesebb, ha mindent a GUI-n instant be tudsz állítani. Téma, háttérkép, ablakeret, +effektek, + alkalmazások, xy beállítások elvégzése helyileg anélkül, hogy böngészőt és/ vagy terminált kéne nyitni, na meg a google-t túrni, hogy hogyan kell. Azért ez szerintem nagyon nem mindegy. Legalábbis nekem nem.
    Ha csak egyszerű panel testreszabási lehetőségeit nézem, akkor KDE a csúcs, de Cinnamon is elég jó, viszont egy Mate már jóval korlátoltabb.
    Illetve aki Windowsról jön és hasonló felületet, testreszabhatóságot, na meg látványt is akar, akkor egyértelműen a Cinnamon és a KDE, ami leginkább megfelel ezeknek. És hiába mondják, hogy ezen 2 +a Unity a legerőforrásigényesebb, mihez képest ugye? Mert egy újabb Windowshoz képest még mindig kevesebbet esznek és fürgébbek, így egy átlagos gépen simán elmennek. Ezeket a Mate, Xfce, LXDE, Openbox stb. disztrókat leginkább a nagyon gyenge gépekre érdemes felpakolni. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák