Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz sh4d0w #26595 üzenetére

    Sokadszorra irom ugyanazt, mint pl most te is, az első bekezdésedben. ;)
    Ráadásul tegnap óta póbálom megoldani a problémámat, és alapvetően magam jöttem rá, mi a helyzet, és részben sajnos szomorú a helyzet, összeomlott több év után a Lubuntum. De sebaj, a fontos file-okról volt másolatom. :) A windows-t meg helyreraktam. :)
    Ezt csak azért teszem hozzá, mert tegnap óta sokadszorra úgy fogalmazok, hogy van abban a PC-mben egy linux-os MEREVLEMEZ = HDD = VINYÓ. ;-) (Más kérdés, h több particióra osztottam anno, és a rajta levő ntfs-en levő file-jaimat szeretném megmenteni, bár ne mvészes, ha nem sikerul, ez esetben.)

    Tényleg jól jöttek viszont a megerősítések abnban, amit vélek, és a jumperelés, mint számomra újdonság tegnap óta, az általatok írtak közül, szintén jól jött nekem mint infó. :) Köszönöm a segítségeket. :)

    Van viszont egy új kérdésem, lentebb feltettem: linux REinstell esetén a grub autometice hasnzálható lesz úgy, hogy a windopws megmaradt?

    Kedves Decept, rendi tőled, h aggódsz értem, de egyébként nem vagyok ideges, sőt, örülök a segítségeknek. Pusztán csak ezen utóbbi tényezőben a többiek talán félreértettek engem, te visoznt érted, hogy két hdd van a gépben, az egyiken win ,a műsikon linux, DE van ntfs particio a linux-os HDD_n (nem linux-os partición.) :) A léyneg h neked is köszönöm a segítésgeket. :-)

    (#26596) Decepticon
    Ezen a ponton viszont lehetséges, h nem fogalmaztam pontosan, ezért pontosítom: a linux-os hdd-n levő ntfs partíció tartalmát szeretném menteni, de a linux live cd nem tudja másolni, HOLOTT látja a file-okat, méretükkel együtt. Sajnos volt rajta egy olyanfajta linux particio is, amit már nem lát a linux live cd... Annak tartalma végleg elveszett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák