Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz BoB #25714 üzenetére

    Nem sok híján csak holnap olvastalak volna, de sh4d0w cikkei kozott keresgéltem, így kivételesen ébren vagyok még. :)

    Mielőtt reagálok, üzenem sh4d0w -nak, h megnéztem a blogját, a tűzfalast, de nem merek iptables-hez közvetlenul NYÚLni. Mindenesetre köszi a javaslatot.

    (És boldog nyulat kívánok neked, ill. mindenkinek, aki szereti - mármint nem megenni, hanem húsvétolni. :D ) (Én inkább kívánni szeretem, de magát a húsvétot nem igazán. Bár épp az utolsó perceiben vagyunk a "nyúlnak". ;) )

    Sorra reagálva vázlatszeruen:

    Oké, elhitetem veled, h nőnemű vagyok, úgyhogy szabad locsolni. ;) (Evvel meg is úsztam a miskároltatást, mehetunk tovább. :D )

    "Torrentnek sem árt portot nyitni"

    Persze, szoktam, h aktiv modban lehessek. De ezt elég befele. Az én bizonytalanságom meg ugye a kifele portnyitásról szol elsősorban. Még mindig nem tudom, miért nem tudtam ma 20 óra körül weboldalt lehívni: az általadjavasolt tuzfal / kifele set miatt, vagy a torrent kliensem pillanatnyi átállitásom miatt, esetleg más miatt? Meglátásod?

    Amúgy nem tudom, ki miért látja így, miért ugy abban, h pl szerinted kifejezetten csak bizonyos portok nyithatók meg adott torrent kliensen, míg mások szerint mindegy, csak kb 20000-nél nagyobb, véletlen szeru sázm legyen...

    Manjaro: ezt megjegyzem, köszi. :) Ha egyszer lesz elég hdd kapacitásom hozzá, kiprobálom.

    Asztali k. vs gui: így már vili, koszi ezt is! :)

    Mindenki segítségét nagyon szépen köszönöm! Segítő és lelkes egy társaság vagytok, őszintén így tűnik. :)

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák