Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz Fritz Teufel #24767 üzenetére

    Az én mint felületem egész más. :) Linux Mint 9-et használok.
    De a gond ott van, sztem logikus, h ha egyszer az fstab átállítás előtt még nem volt kuka gondom, de most van, abból az következik -mivel máshoz nem nyúltam- h az fstab átállítás okozta a kuka problémát, és nem egy file manager beállítása. ;) (Egyébként ext4-en levő file esetén nincs ilyen gond ,csak a tegnap fstab-ban becsatolt ntfs -en van ilyen gond, azota.)

    Az a gyanum, h talán ilyen szempontból nem tetszik a rendszeremnek az, ahova csatoltam. Mint említettem, home alá mount-oltam. Csatoljam esetleg máshova, hátha ujra a régi módon működik a kuka? És akkor hova lenne célszerű?

    Egyébként nem nagy baj számomra, h nem rakja kukába ntfs-ról (bár szerencsére rákérdez tehát , hogy akarom-e véglegesen törölni, amit kukába terveztem tolni), de ha valaki tudja a megoldást, nyugodtam szóljon. ;) Előre is köszi. :)

    (#24770) ubyegon2
    Nem ugrok verziót. (Egyébként a napokban írtam is erről e topic-ban.) Tehát... egyrészt bő 10 éves pc-m van, kis kapacitásu, és nem bírna el egy jelentősebb frissítést, nemhogy verziószám ugrást; másrészt amúgy is valaki itt azt írta pár napja -remélhetőleg ő se hazudni jár ide, ekkorát meg nem tévedhet, ha ő már próbálta-, hogy linuxmint-ben nem lehet szerinte verziót ugrani, csakis újra telepítéssel. Úgy vagyok evvel, hogy ha már egyszer belaktam a gépet, akkor nem fogom legyalulni a rendszert, pláne nem csupán egy újabb verziószámért. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák