Új hozzászólás Aktív témák

• sh4d0w

félisten

LOGOUT blog

válasz tordaitibi #108591 üzenetére

Bizonyara jobban tudod, mi volt a szandekom, mint en magam... ;]

"Egy desktop os legjobb tulajdonsága hogy az ember a saját igényei szerint tudja szabni alakítani szoftverezni."

Nem, egy desktop OS legjobb tulajdonsaga, hogy nem all a felhasznalo utjaba, nem akar beleokoskodni mindenbe, mikozben szemmel lathatoan hulye. A szoftverezesre tett megallapitasod meg egyenesen marhasag, mert ha ezt barki is komolyan veszi, akkor teljes joggal kerdezhetne, hogy a Sun Ultrasparc-ra irt szoftver miert nem fut akarmin is? Vagy az OS/390-re irt REXX script? Vagy az AS/400 akarmilyen karbantarto scriptje?
    Szoval csak annyit: ez nem igeny kerdese.

"...miért bűn ha kicsit átemel a múltból? Minek tegyen bele fölös energiákat ha faék megoldással tudja használni a megszokottat?
    Lehet engem megkövezni, Irfan Viewet használok 7 éve az Ubuntun, az összes 20 év alatt megszokott Windows gyorsgombom is ugyanaz és még átemeltem jópár Wine alatt futtatható szoftvert..."

Szerintem kaptal az IrfanView miatt mar, meg a tamogatatlan Ubuntud miatt is, mindazonaltal ezek a problemak tovabbra is ugyanabba az iranyba mutatnak: akar tetszik, akar nem, ha az eddig megszokottol eltero rendszert hasznalsz, bele kell tenni a learning curve-ot.

A wine-ra es a temakra tett ostoba-populista megjegyzeseidre meg teljesen felesleges barmit reagalni, minositik magukat.

Új hozzászólás Aktív témák