Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- 
			  Mobilarena Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  tordaitibi

üzenetére tordaitibi

üzenetérePróbáld ki. gugliba írd be pl. pc alaplap, a találatok között keress egy ipon.hu találatot és kattints rá, Kipróbáltam, de nekem minden irányból keresgélve bejött az ipon.hu is. Lehet túl sok keresést indítasz ipon irányába, azért jön be a cloudflare nálad.  Anno hasonló gondom nekem a szolgáltatói NAT-olás miatt volt, amelyik oldalra sűrűn jártam, azt nem engedte tovább, amikor fel akartam menni. Mivel az akkor munkám miatt elég sok termékparamétert kellett összevadásznom, nyilván egy hét alatt sokszor beléptem egy adott profilú oldalcsoportba. No az keményen szívás volt, mivel akkor még halvány fogalmam sem volt, mi az a NATolás, mikor írták, hogy az lehet a gond, a szolgáltató meg simán letagadta, hogy NATolva vagyok. Napok múlva aztán csak bevallották, hogy jajtényleg! Anno hasonló gondom nekem a szolgáltatói NAT-olás miatt volt, amelyik oldalra sűrűn jártam, azt nem engedte tovább, amikor fel akartam menni. Mivel az akkor munkám miatt elég sok termékparamétert kellett összevadásznom, nyilván egy hét alatt sokszor beléptem egy adott profilú oldalcsoportba. No az keményen szívás volt, mivel akkor még halvány fogalmam sem volt, mi az a NATolás, mikor írták, hogy az lehet a gond, a szolgáltató meg simán letagadta, hogy NATolva vagyok. Napok múlva aztán csak bevallották, hogy jajtényleg! Nagy szerencsémre a Linux Mint 17.3 is fenn volt még a gépemen és azzal meg működött ez a handshake nevű security valami. Nagy szerencsémre a Linux Mint 17.3 is fenn volt még a gépemen és azzal meg működött ez a handshake nevű security valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Anno hasonló gondom nekem a
 Anno hasonló gondom nekem a  Nagy szerencsémre a Linux Mint 17.3 is fenn volt még a gépemen és azzal meg működött ez a handshake nevű security valami.
 Nagy szerencsémre a Linux Mint 17.3 is fenn volt még a gépemen és azzal meg működött ez a handshake nevű security valami. CPT.Pirk
 CPT.Pirk