- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
LG OLED tv-n hogy tudom kikapcsolni azt hogy a Directone app induljon el minden bekapcsolásnál? Esetleg arra van mód hogy egy másik (ONE) App induljon el?
Köszönöm -
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Sikerült már valakinek a tv-t összehozni Alexa-val ? kikapcsolni meg szinte minden mást megcsinál ,de bekapcsolni nem sikerül.
Előre is köszike...
Szép napot.. -
masvilagx3
tag
Sziasztok,
lg oled77c37la ha mobilról probálok kamerával csatlakozni a tv-hez 2mp után ledob. kiirja hogy csatlakoztatva majd leválasztva. az appban engedelyezve a kamera hozzáférés is.
Ötlet esetleg tipp?
Köszönöm
Szép estét -
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Azt hiszem kezdem feladni.
A régi TV-t sikerült kicserélni egy OLED tv-re.
Kibont feltesz a konzolra.
Ez fogad:Szerintetek mennyi erre az esély?
:(.Köszönöm
Szép estét -
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Jött ma egy email hogy nem javitható a tv
.
Holnap kontakt a Saturnnal aztán csere másik modellre.
köszi mindenkinek a segítséget.
Szép estét -
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112968 üzenetére
Csináltam egy képet műsor közben.
[kép]Nézd az aszfaltot.
-
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112968 üzenetére
Ebben igazad van . viszont ilyen körülmények között is látszik csak azt nehezebb lefényképezni.
-
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112962 üzenetére
-
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #112930 üzenetére
Sziasztok.
Tegnap ismét kicserélték a kijelzőt (másodjára).,Ami azt jelenti hogy a 3. kijelző van már fent. Most visszaälltunk az első jelenségre. Halvanyabban csikos. Kezdem elveszteni a türelmemet. Most írtam egy szigorúbb hangvételű levelet. Egyszerűen nem hiszem el hogy ilyennek kell lennie
. Szomorú vagyok hogy váltottam samsungrol.
Ilyen lett most
[kép]Ez volt az előző
[kép]Ez meg az eredeti
[kép]Köszönöm
Szép napot -
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112907 üzenetére
Voltak a szerviztől. Egy másik szervíz. Ránézett mondta nem jó. Rendelt új kijelzőt.aztan ha megjön majd jeleznek és kijönnek megint és kicserélik. Szóval lesz egy tv-m 3. kijelzővel. Érdekes lesz.
-
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112907 üzenetére
Mielőtt megvettem utána olvastam. Ár érték arányban nem volt rossz értékelése. 2800€-ról volt le értékelve. Az hogy nem tűéles a kép megbarátkozom. Mert hiába akkor se oled. Elvileg direkt ledes a háttérvilágítás. A képfrissítés 100-120hz.
Nah mindegy úgyis kiderül ma. Újra felhívom az LG aztán megmondom nekik hogy találjanak valamit ki. Bár már egyszer javítottak nem tudom hogy megpróbálják e mégegyszer.
Köszönöm a véleményedet azért
Szép napot -
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112905 üzenetére
Megkérdeztem műszerészt . Ő azt mondja hogy Mind1 milyen típusú a tv a színeknek homogénnek kell lennie..
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Vettem egy 86 Zoll LG NanoCell 4K TV-t.
A lényeg hogy először foci meccs közben tapasztaltam hogy függőlegesen vannak sötétebb csíkok. Zöld színnel ütött ki a legjobban. Kijöttek garanciaba. Megnézték majd mondta a szerelő hogy nem normális. Kicserélték a komplett kijelzőt (helyszínen végig néztem). A három panelon kívül és a hátlapon kívül mindent kicseréltek. Valahogy viszont nem látok nagy változást. Sőt mintha rosszabb lenne. Már a fehér alapszinen is kiűt. Elég élvezhetetlen nézni. Holnap ismét felhívom hogy vigyék el aztán meglátjuk.
Szeretném megkérdezni hogy tényleg ennyire rossz a képe mint tapasztalom vagy hibás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép estétA képek nem teljesen adják át. Ettől sötétebbek kicsivel a csíkok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest