- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
tamas01234 #114028 üzenetére
Annyira ez így nem 1szerű,bármikor jöhet vmi jobb akció,de nem minden márkára jellemző.
Most pl TCL van idei pár hónapos új tvk -25% eMag.
Vagy ott van a samsung.hu mikor kuponozni lehet.
Lgnél nem láttam eddig ekkora áresést.A Qned85A3 idei model mostani ára sztem sokkal jobb nem lesz(kb 310e) max kifutóban,ahogy a tavalyi 65Qned913T3 volt pár hónapon keresztül 350-ért.
Lehet az pont jó lett vna neked,csak hát az időzítés rossz.
rtings teszteket szoktam nézni,de oda se kerül be minden tv.
. -
rainman72
nagyúr
válasz
tamas01234 #114026 üzenetére
Igazából ez az edge led mini led nekem is új,eddig nem volt,idén jelent meg sztem,de bárkit kérdezek,semmi info eddig róla.
Ha 400e a keret akkor a 65Qned85/86 ára igazából jó lehet mivel új model de sajnos lutri mit tudhat még nincs róla 1 normális teszt legalább.
A C4 meg lassan kifut azért nem találsz sztem jó árat rá,pár héttel ezelőtt még több helyen volt kapható.Kint az idei C5 így már új készlet se várható.
Lgnél eddig is volt LD edge led szinten is de az köszönő viszonyba sincs a FALD-al
Nem jó nyár közepén tv-t venni,a jó árú kifutó model elfogy,az idei sorozat meg még nagyon drága. -
LouiS22
veterán
válasz
tamas01234 #114022 üzenetére
Ha elengeded az 65 collt és beéred az 55-tel, akkor ennyiért OLED C4-et tudsz venni és ezzel kb mindent el is mondtam
Ráadásul az LG most szinte minden hétvégén "akciózik" a saját webáruházában, simán beleszaladhatsz egy 10%-os kedvezménybe is (érdemes feliratkozni hírlevélre, vagy FB-on követni őket).
-
rainman72
nagyúr
válasz
tamas01234 #114022 üzenetére
Mini led jobb lenne sok szempontból is.
De abból is létezik már edge led ami kérdéses h milyen,mert eddig semmi teszt róluk.Ezek idei modelek,Qned85/86/87A3 pici eltéréssel,szín meg talp kb.
Ami a jobb választás lenne az a FALD mini led ahol a több ezer led sok 100 local dimming zonára van osztva.Nagy választék itt sincs ez a Qned91A3 lesz.
MM kalibrácíót inkább hagyjad,keresd Vhiktor fórumtárs ő a legprofibb itthon.
A képen szereplő tvk közötti difi csak a talp
Mult hétvégén volt akcio MM méret alapján coll szorozva 1000ft engedmény volt a qnedekre nem tudom van-e még
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest