- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #53828 üzenetére
Eppen befer a szekrenybe a tv asztalra.
Namost szarul jott volna ki ha odaallok az asszony ele: dragam vegyunk egy uj tv-t 50" 200 rugo. De ez nem fer el, ezert kidobjuk a 3 eves szekrenyt (ami300 volt) es veszunk egy masikat. Na ezt nem eltem volna tul. Igy maradt a 39". Az 55cm-es puttonyoshoz kepest ez is nagy -
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #53806 üzenetére
Nem kapcsolja be a tv-t. Ha az ups kikapcsolt allapotban volt az aramszunet kezdetekor, akkor kikapcsoltban marad akkor is ha visszajon.
Ugyanez igaz a TV-re is. Hisz ha megveszed bedugod a konnektorba akkor sem kapcsolodik be.Az emlitett esemeny csak akkor johet ossze, ha a ups es a tv is bekapcsolt allapotban volt. De akkor viszont jo esetben otthon is lesz a joember...
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #53806 üzenetére
Vagy csak javítják és akkor nincs új TV
Nem biztos, hogy rövid távon kinyírja a tápot, de hosszútávon sem növeli az élettartamát az biztos
Ha 2 évnél hosszabb távra tervez a TV-vel és tényleg ilyen gyakori az áramszünet akkor ártani nem fog.
Sokat viszont ne áldozzon rá, 15-ért már teljesen korrekt 500-as APC-t lehet kapni, annál többet semmiképpen.
Döglött Róka: direwolf kolléga már egy párszor értekezett róla, ha a backlight szóra rákeresel láthatod is.
Elvileg PC vagy játék mód, dinamikus kontraszt ki valamint fekete szint magas és akkor ki tudod kapcsolni.
-
mann
csendes tag
válasz
huncutka1029 #53777 üzenetére
Köszi ez gyors volt, azt hittem én vagyok ilyen béna, firmwarefrissítés nem játszik a probléma megoldásánál esetleg?
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #53700 üzenetére
+1
Szintén 2.5" Samsung m3 portable 1TB - 1 usb-ről tökéletesen megy -
leroyclub
senior tag
válasz
huncutka1029 #53685 üzenetére
Visszaállítottam gyárira, utána 1 órára kihúztam és ugyanaz... A média lejátszóm (ASUS) simán látja és játsza is a filmeket a vinyórol. Nem értem mitöl halhatott meg....
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #53605 üzenetére
"A 39"-esek valóban nem IPS panelesek, hanem VA- panelesek.
kisebb betekintési szöggel, és kisebb kontraszttal."Nem kötekvés, ne értsd félre csak korrigálni szeretnék, nehogy butaság terjedjen.
VA panelnek valóban kisebb a betekintési szöge, ezért oldalról vagy felülről avagy alulról nézve hamarabb kezd fakulni, extrém esetben a színek is invertálódni, cserébe szemből a feketéje MMélyebb, a kontrasztja nem hogy kisebb, hanem pont, hogy nagyobb.
Kovnor: a fekete valóban sötétebb, de az LG fehérjével pont nincs gond amit néztél vagy nem volt jó készülék vagy ami sanszosabb, el volt állítva. Amúgy helyes beállításokkal az IPS feketéjén is sokat lehet javítani, de tény, hogy sosem lesz olyan mély.
-
poli27
veterán
válasz
huncutka1029 #53604 üzenetére
Te most a DVB-C mondod én a műholdasat, ott nincs ilyen választási lehetőség szolgáltató között
-
Tybike81
őstag
válasz
huncutka1029 #53592 üzenetére
Es ha a hangot direkt erositobe akarom kuldeni? Nvidianal van olyan lehetoseg hogy a gepen ablakban megy a film, kozben a tvn meg full kepernyon? Korbe a szegelyt hogy erted? Addig novelem mig szeltol szelig nem er a kep a tvn?
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #53588 üzenetére
Mindig magas az induló ár, a 47LB671V is 329e Ft-ról indult. Majd látjuk nemsoká.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #53557 üzenetére
A konyhába is jó lenne az TV Paprikát nézni.
Én majd akkor veszek, ha lesz legalább 22 db 4K tévéadás.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #53543 üzenetére
"Ha ez így lesz, akkor lehet, hogy egy Edge UHD-t veszek, és 2-3 év mulva serélem Oledre! :-)"
Vagy ULED-re?De, ha most megveszed, 2-3 évig tartalom híján használod régi tévét, vagy mit nézel az UHD-n? Príma SD adásokat, vagy 4K demókat? Abban egyetértek, hogy a képminőség a lényeg, azt lényegesen tovább nézzük mint a menüt. Felőlem akár Netcast, vagy WebOs 1.0 is lehet rajta.
-
max004
tag
válasz
huncutka1029 #53549 üzenetére
Itt van egy video,ezek a valtozasok a webos 2-en.Szerintem erosebb processor lesz benne
https://www.youtube.com/watch?v=QCJ-SJHWtCA -
max004
tag
válasz
huncutka1029 #53549 üzenetére
Igen, a 6-os szeriatol az UF670-tol felfele mar mind UHD
-
max004
tag
válasz
huncutka1029 #53546 üzenetére
A webos ugyanaz,csak sokkal gyorsabb (az lg szerint)gondolom a quad core miatt
-
max004
tag
válasz
Nincs meg fent a 7-es szeria..mert ahogy nezem csak a 8-astol van 3D
-
Shingen
addikt
válasz
"Ha ez így lesz, akkor lehet, hogy egy Edge UHD-t veszek, és 2-3 év mulva serélem Oledre! :-)"
-
hpeti2
aktív tag
válasz
huncutka1029 #53528 üzenetére
A 630 is webOS-el jön. (Tapsztalat)
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #53529 üzenetére
Az komoly. Akkor ezek szerint nem lesznek ilyen kedvező árban mint az LB szériák.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #53522 üzenetére
Igen? Akkor bocsánat, LG honlapján WebOS van feltüntetve, igaz reggel kóma voltam csak németet néztem.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #53494 üzenetére
Érdekes! Köszi az infokat!
-
miquci
tag
válasz
huncutka1029 #53453 üzenetére
Köszönöm a válaszod.Akkor biztos analóg adást kapok.Majd érdeklődöm náluk.
-
max004
tag
válasz
huncutka1029 #53446 üzenetére
a 4K-ra meg minimum 49" kell... :
-
MrBazsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #53417 üzenetére
na de akkor ez így csak nem jó, ebben az esetben szervíz hisz ő ne feszegesse, meg csavarozza, hisz akkor bukja a garit. később csinálok képet h az enyém milyen, de szerintem amit ő fényképezett, az már több mint ami mondjuk egy elfogadható kategóriába esik
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #53416 üzenetére
Gratula hozzá.
Legyen benne sok örömöd! -
MrBazsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #53413 üzenetére
hát pedig az 2 oldalt bevilágít nem is kicsit, akármilyen led. ennyire rosszul beállítani egy tv-t? hogy?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
huncutka1029 #53193 üzenetére
Nincs HDMI bemenet az erősítőn. Nem tudom kipróbálni. Csak Toslink bemenete van. Minden beállításon próbáltam. PCM-en és Auton is csinálja. Smart hang ki van kapcsolva. Hívtam a szervizt. Az automata visszahívást ígért.
Nem pattog a hang. 25-30 secenként (változó) elnémul kb. 1 secre.
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #53188 üzenetére
Munkatarsam szokott tv javitani fusiban.
O vacrol szokott taviranyitokat beszerezni. Nem tudom milyen bolt van ott de gondolom neten kiguglizhato -
Borisz76
nagyúr
válasz
huncutka1029 #53184 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Most járt itt ismerősöm és ő kérdezte de a TV pontos típusát nem tudta fejből.Átadom neki a válasz !
farkas-j Neked is köszönöm.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
huncutka1029 #53110 üzenetére
értem, köszönöm a válaszod
-
carex6
csendes tag
válasz
huncutka1029 #53102 üzenetére
akkor azt hiszem beugrottál a csőbe... szeretnélek téged is bevonni korábbi vergődésem agymenésébe. lehet, hogy akkor te is írtál valami okosat, ha így volt, bocs, hogy nem emlékszem. de már annyit olvastam, olyan sok helyen.
a gondolatmenetedet folytatva kérlek játszd már le, hogy mi történik akkor, ha a upc-s bejövő jel mondjuk 4:3, a mediabox-nál a képarány 16:9-re van állítva, én meg azt mondom a tv-mnek, hogy alakítsd 16:9-re.
előfordulhat olyan, hogy a nagy ide-oda alakítgatás hatására a tv-n elmegy, majd visszajön az adás, mint aki gondolkodik rajta, hogy akkor most mi is legyen? -
farkas-j
őstag
válasz
huncutka1029 #53091 üzenetére
Akkor a TARR szolgáltatóm a tiedhez képest gáláns és gyors volt!
-
pjen
félisten
válasz
huncutka1029 #52979 üzenetére
Nincs gond,én csak az enyémre vonatkozó szomorú valóságra akartam felhívni a figyelmet.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #52982 üzenetére
+1
" Lóvé lehúzás mester fokon. " az biztos -
pjen
félisten
válasz
huncutka1029 #52950 üzenetére
Sajnos az LB 570 formáz,utána a win nem is látja a HDD t.Egy linuxal kellett leformázni róla a Tv kreálmányát.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #52850 üzenetére
+1
tényleg elég rosszul van ez megcsinálva annak idején én is félve mertem annyira erősen benyomni.
De ez érthető is, hogy emberek nagy többsége nem meri annyira benyomni, mert más eszközökön nem szokott így működni.#52855) huncutka1029 +1
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
huncutka1029 #52835 üzenetére
Megvettem a kábelt. Nem sikerült beállítani.
Pedig kéne bemenetének lenni, de semmi. Vki tud leírást, hogy kéne működnie?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
huncutka1029 #52863 üzenetére
Próbáltam betartani vagy kipróbálni ezeket a javasolt nézési távolságokat de pl.55"-nál 3D-nél még a 3 m is túl közel van a passziv 3 D miatti "csíkos "kép.Inkább távolabbról kellene nézni de így is kisebb a hatása .Ehhez már 80" kellene
-
noorbertt
őstag
válasz
huncutka1029 #52862 üzenetére
Tegyuk fel ha nekem van 4k-s filmem egy kulso vinyon, akkor azt nem eleg csak usb-vel rakotni a tvre es ugy nezni?
Letoltott tartalmat neznenk rajta. (Megvasarolt. De ez lenyegtelen.)
Most kicsit elbizonytalanodtam hogy mi kell nekemSe 4k videot, sem pedig 3dt nem netem idaig.
-
noorbertt
őstag
válasz
huncutka1029 #52855 üzenetére
Koszonom, sokat segitettel
Meg annyi, hogy film nezesre (nem TV) melyik a jobb?
LG 40UB800V Smart 4k Ultra HD 40" LED TV vagy a LG 42LB700V Smart 3D 42" LED TV 50font a kulonbseg..
En csak azt latom , hogy 3d vs 4k. Melyiket erdemes valasztani filmekhez merten? -
bprubin
tag
válasz
huncutka1029 #52857 üzenetére
Köszönöm az info-t.
Viszont azt olvastam, hogy 3d-nél a FHD-távolság kétszerese kell, ez akkor nem igaz? -
Gork
tag
válasz
huncutka1029 #52850 üzenetére
És tényleg! Azért ezt az átlagosnál sokkal jobban kellett nyomni, de sikerült! Uraim, örök hála!
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
huncutka1029 #52835 üzenetére
Megnéztem a kártya leírását és azt írja a kék csatlakozóra, hogy Digital I/O (Input/Output). A keverőben pedig S/PDIF-In van. Ezekből gondolom, hogy támogatja a digitális bemenetet.
Tudnátok nekem egy ideális kép beállítást írni vagy linkelni LB671V-hez? Sajnos sehol nem találtam :/ -
Oroszlánom
tag
válasz
huncutka1029 #52837 üzenetére
Eeeeeeeezzzzz király! Kössz!
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #52830 üzenetére
Ez jó, de az LB-n az eszköz weblapja: "A megjelenítési URL-cím nem érhető el"
Mondjuk ez nem is annyira zavar.
A Smart Share amúgy nem fut, de ha futna is, akkor sem tudnám mi ez az eszköz, mert semmi infót nem szolgáltat magáról -
LiteCross91
aktív tag
válasz
huncutka1029 #52829 üzenetére
Köszönöm. Akkor holnap veszek egy ilyen kábelt: Toslink.
Nem voltam benne biztos, mert nézegettem a hangkártyám (SB Audigy SE) beállításait és ez elbizonytalanított: SPDIF beállítások -
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #52806 üzenetére
Én értem ezt a gondolatmenetet, eddig is értettem, csak ez egy hibás gondolatmenet. Akkor lenne helytálló, ha az lg webos nem az lg tárra lenne korlátozva, hanem az androidhoz vagy épp a windowshoz hasonlóan szinte korlátlanul lehetne rátenni bármit, így valóban az app fejlesztőké lenne a felelősség. De mivel a webos egy totálisan zárt rendszer, ami kizárólag a nagyon szegényes lg tárból táplálkozhat, a teljes felelősség az lg-é kéne, hogy legyen, neki kéne biztosítani a normális működést.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #52749 üzenetére
Köszi, hát akkor kénytelen leszek ezt megszokni, nem áll eddig kézre.
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #52741 üzenetére
Mindegy, az elsodleges indok, a plusz 1 fogyaszto megszuntetese volt.
Mindenkeppen csereltem volna, akkor is ha tudtam volna mediaboxon keresztul felvenni, de ezt meg se probaltam.
Igen, en is az ok-val szoktam ragyorsitani. Bar a magiccel, mar mar egyszerubb guide-on keresztul, igy mar inkabb ugy csinalom.
(Tegnap sikerult on-screen elohoznom a guide-ot, ha elohozom ok-val a musor infot es ott ranyomok egy ok-ot a musorinfo savra, akkor lennt elojon a guide, es scrollal ugyanugy porgetheto, mig az aktualis musor nagyban fut. Ez tok jo opcio, jobb mint a teljes kepernyos guide, annak ellenere hogy egyszerre csak 1 csatorna info latszik, es csak az aktualis musor.) -
Puma K
nagyúr
válasz
huncutka1029 #52604 üzenetére
Köszönöm!
-
Đusty
addikt
válasz
huncutka1029 #52670 üzenetére
köszönöm
Stevenstyle: neked is
-
Whysperer
addikt
válasz
huncutka1029 #52565 üzenetére
Köszönöm
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
huncutka1029 #52581 üzenetére
Nem is veszek ilyet.
De tényleg ne OFF-oljunk,mert sztem senki sem kiváncsi hogy..mikor fékezek,mikor tolatokstb stb. -
szaszalino
csendes tag
válasz
huncutka1029 #52560 üzenetére
Oké,
De az is fatális baromság, hogy vásárlás előtt, összelehet szedni minden infót ahogy P. állítja. (hát mindent nem)
Majd ha otthon használod a készüléket, akkor jössz rá, hogy kibasztál az ablakon egy nagy rakás lovét, mert vettél egy elcseszett LED technológiát, meg egy kísérletezgetős szoftvert.
Az LG ismét abba hibába esett mint az LG4XHD Tegra telefonjával, ott is a vásárlók fizették ki a mérnökök totális bakiját. A Direkt Led csúcsfejlesztést és a WebOs-t is benyelették.
Részemről ennyi...
Amúgy fasza minden.[ Módosította: philoxenia ]
-
Lacko84
aktív tag
válasz
huncutka1029 #52543 üzenetére
A hdd kis kábelre vagy a hosszabbító kábel lehet a baj?
-
farkas-j
őstag
válasz
huncutka1029 #52548 üzenetére
Félő... Benne van a pakliban
-
farkas-j
őstag
válasz
huncutka1029 #52546 üzenetére
Köszönöm szépen, "megnyugodtam", hogy nem nálam van a gond. Vajon akkor kinél pattog most a labda???
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #52498 üzenetére
Szerinted belekötés, szerintem meg korrekció. Nem kell, hogy egyezzen a véleményünk. volt egy variáció én mondtam egy másikat ennyi. (nem kell méregdrága lejátszó, akár egy wdtv-live is megteszi, keret függvénye csak ne a legolcsóbb androidos vackot vegye mert ki fogja tőle tépni a haját).
Arról, hogy személyes támadásnak veszed ha kijavítalak arról sajnos nem tehetek. Egy felskálázott képre én továbbra sem merném azt mondani, h nagyon szép
javítani javít optimális esetben, de csodák sajnos nincsenek.
Tegyük fel, hogy veri, akkor is kicsi az esélye, hogy talál újat.
Direwolf: és ne felejtsük el, hogy ezt a ziccert úgy képes kihagyni, hogy már egy ideje megvették a rendszert. Kicsit az érzése az embernek, hogy maguk sem tudták, hogy mit kezdjenek vele. Persze mondhatnánk, h készül az LG-nél a saját fejlesztésű SOC és majd azzal, de szerintem sem a hardver a fő probléma. Az idei androidos SONY-kra kíváncsi leszek, ha majd megérkeznek. Vajon ott is ugyanez lesz a helyzet?
-
direwolf
őstag
válasz
Egyetértek a véleményeddel, de... az a helyzet, hogy a tvkbe jelenleg a gyártók valami számomra teljesen ismeretlen okból nem fejlesztenek olyan szoftvert ami felvenné a versenyt akár egy android média stickel. Egyik gyártó sem, nem csak az LG. A hardver pedig adott, pl. az LB szériában igen komoly ARM proci ketyeg, bőven elég memóriával. Androidot kisujjból tolná vajsimán. Az LG kezében ott a WebOS amivel jelenleg akkora ziccert hagy ki, hogy ha fociban történne ez, már agyonverték volna a szurkolók. Értem, hogy a fejlesztés idő és pénz, de a bétatesztelést nemár a végfelhasználók szívják végig. Ráadásul úgy, hogy a hibabejelentések, fejlesztési ötletek nagyrészt süket fülekre találnak.
-
koti
tag
válasz
Én is most cseréltem le az LG 47 LW5500-at LG 55 LB650V-re. Szerintem is jobb volt a képe a réginek. Én úgy gondolom, hogy a felbontás határa miatt minél nagyobb képátlót használnak természetes, hogy gyengül a kép. Persze ez egy kicsit szubjektív dolog, mert nem látom egymás mellett a 2 készüléket. Ettől függetlenül elégedett vagyok az LB-vel. Felhősödést nem nagyon látok. A négy sarokban van halványabb folt, de TV műsor nézése közben ez nem látható. Egyetlen dolog a hátránya a menü lassúsága. Az agyondícsért WebOs sem tetszik.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #52441 üzenetére
Gondolom 720p vagy 1080i-re gondoltál
Az SD felskálázást meg te sem gondolod komolyan. Persze minden ember más, de gyönyörűnek max egy erősen látássérült ember nevezné a felskálázott adást
Emellett persze abban egyet értünk, h a Telekomos HD adások miatt nem kell félni. Jók azok. Persze nem egy BD, de egy TV adástól amúgy sem azt várja az ember.
farkas-j: ha keretbe belefér akkor ne keressen buta tv-t. Alsó kategóriát nem ajánljuk ha van komolyabbra is keret. Smart meg egy vele járó dolog, ha kéri, ha nem csak a helyén kell kezelni.
Olcsó androidos média sticket meg inkább hagyjuk. Sokmindenre jók azok... virág alátétnek, papír nehezéknek jobbára.
Vegyen egy min. Középkategóriás Tv-t (a képminőség legyen a lényeg és abból igazán jót nem fog kapni butának) és egy min középkategóriás média lejátszót.
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #52454 üzenetére
Acsiacsi.
En is gugliztam, en is talaltam, 2500+postaert nalam is lenne.
De tulzasnak erzem, ugy hogy egy micros verzio 1200 ft.
Foleg ugy hogy amit linkeltel kulfodi ar az is 4 dollar volt.Penzem van ra, csak ami itthon elerheto, az nem jo ar-ertek aranyu, es csak "nyomorek" boltok kinalataban van.
Eddig fel sem merult hogy kellene ilyen kabel meg egy, plane 1 evvel ezelott amikor a kulso hdd-t vettem. Igy irrelevans az elore gondolkodas.
De mivel kiderult hogy az usb hosszabbitas nem jatszik, ezert marad ez, vagy az aktiv usb hub, vagy a teves hasznalatkor a teve moge bebujas.
Egy szo mint szaz, egy kabel nem er ennyit. az aktiv hub meg nem jatszik szinten az ara miatt, nekem nem er annyit mint amennyit nyerek vele.
Marad a teve kiforgatasa, ha ra akarom dugni a hddt. Ezzel le is zartam a temat
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #52456 üzenetére
#52457) VaDy
" DE, sokkal szebb a kép és bírja is a gyors mozgásokat csak hogy írjak valamit magam megnyugtatására! "
-
VaDy
tag
válasz
huncutka1029 #52456 üzenetére
Najahhh atomgáz, tök jó h minden tesztben istenítik ezt a weboest Én ezt nem bírom, venni fogok egy médialejátszót!
Amúgy a feliratokat se értem, egyszer latin 1 vagy 2 vagy 3 vagy négyen mutatja rendesen az ékezetet, azzal is csomót kell pöcsölni , most 20 perces részeket nézek és min. 1 perc mire behozza és megtalálom h melyiken bírja végre jól megjeleníteni a szöveget, idegtépő! Meg amúgy is ez a menürendszer a mappákba, nyolcat látsz max és akad ha görgetsz, ezt mégis ki találta ki?! Legalább lehetne állítani hogy mennyit láss... komolyan nem értem ezeket a visszafejlődéseket!DE, sokkal szebb a kép és bírja is a gyors mozgásokat csak hogy írjak valamit magam megnyugtatására!
-
laccczka
tag
válasz
huncutka1029 #52441 üzenetére
Köszönöm a választ.
Pont erre irányult a kérdésem. -
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #52443 üzenetére
Ez micro. Nekem mini kell.
Harcsai: ez meg Usb 2.(2500+posta meg nem opcio egy nyamvadt kabelert. 4000 volt a HDD case a kabellel egyutt)
Aktiv hubot sem szeretnek, pont az ara miatt.
1000 korul egy ilyen kabel a pc-hez 40cm hosszban mar eleg lenne. Akkor a gyari kabel loghat fixen a tv-ben. -
laccczka
tag
válasz
huncutka1029 #52437 üzenetére
Én attól félek, hogy Telekomos HD adás nem lenne olyan szép egy FHD-n.
-
Markyxx
tag
válasz
huncutka1029 #52240 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy UPC Mediacard-al használ valaki LB650-es szériát?
Csatornasorrendet engedi állítani, vagy legalább USB-n ki lehet exportálni és ott igény szerint beállítani, majd visszatölteni?
Köszi előre is.
-
Markyxx
tag
válasz
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor valószínűlg megéri a méret és az IPS panel miatt megvenni a 42LB650-est.
Kb 10k a különbség ahogy nézem.Garancia ügyben mindenki 2 évet ad, csak van "márkaszerviz" és "bolti" ugye?
De két évnél több regisztráció után sem lesz? -
cidalain
veterán
válasz
39-nél azt tapasztaltam, hogy csak kicsit fakul a szín oldalról, meg kicsit szürkésedik. formák nem torzulnak, színek nem módosulnak. cserébe viszont nem felhősödik
egyébként én is a héten itt találkoztam csak azzal hogy a 39-es nem IPS paneles. Mikor megvettem lestem is nagyon, hogy a tévénél ennyire más (=kevésbé élvezhető) hatású az oldalsó betekintés, mint mondjuk tabletnél? de így már tiszta miért van. -
pigster
senior tag
válasz
huncutka1029 #52162 üzenetére
Uhh. Ez
kicsiteléggé macerás. Azt hiszem, inkább kihagyom...
Azért köszi. -
jézusom
addikt
válasz
huncutka1029 #52115 üzenetére
Ez a dual play hogy van? 2 konzol kell hozzá, vagy valami osztott képernyőt kell állítani, vagy van külön dual play opció?
-
Harcsai
senior tag
válasz
És ez mire jó?Elhamarkodott kérdés volt. Rájöttem
-
petya2012
őstag
válasz
huncutka1029 #52114 üzenetére
köszi az infót
akkor a digis STB-n és a kábeles HD-éknál levágás nélkül-t állítsak be??
-
ezozo
tag
válasz
köszönöm a gyors választ,ezt jó tudni
-
Nunder
őstag
válasz
huncutka1029 #52098 üzenetére
Ötletként merült fel, nem kell lenyelni keresztben.
Az alapkoncepció jó, de ezért is kérdeztem, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata ezzel, mert nem merek belevágni. Ez sok pénz ahhoz, hogy ne tudjam hasznát venni.
darál0w: Ha rápróbálnál, mindenképp számolj be a tapasztalatokról.
-
tkonya
aktív tag
válasz
huncutka1029 #52095 üzenetére
Köszönöm!
Olyan kábelem pont van. -
picstike
tag
válasz
huncutka1029 #52076 üzenetére
köszi
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #52025 üzenetére
Hát ez komoly!
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #52042 üzenetére
Ahogy mondani szoktak: olcso husnak hig a leve.
Akiknek nem lett garis problemajuk azok ugyan olcsobban vettek, de tudtukon kivul asszisztaltak egy afacsalo cegnek. Es emiatt tart itt ez az orszag. Mindenkit atvernek, becsapnak, a penzt meg lenyuljak. Borzaszto.
- eszem agaban nincs gazdasagi, politikai vitat nyitni, szoval abba is hagyom. -
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #52040 üzenetére
A kommentek kozott pedig irjak hogy marpedig ugyanaz a kor. A weboldal is atiranyul a .net domainre. Ahogy leveszem egy embernek volt egynehany webaruhaza, mindegyik hasonlo uzleti koncepcioval. Ha az egyik boltja bebukott, akkor nincs messze a tobbi bebukasa sem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tessék További link a hírben.
-
cidalain
veterán
válasz
Ha egy termek atlagara x petak, akkor aki ennel olcsobban arul az jo esellyel egyebkent ilyen ceg. Az aru papiron kulfoldrol fog jonni, kulfoldi olcsobb afaval (vagy anelkul, hisz kulfoldi szallitas eseten nem kell megfizetni azt sem bizonyos esetekben). Akiknek van esze, azok a webshopot, es a ceget is kulfoldon uzemeltetik, ugy nincs bukta. Ugy latszik vannak akik nem fizettek eleget a konyvelocegnek, hogy ilyen alapveto hiban bebuktak.
-
Morris
veterán
válasz
huncutka1029 #52022 üzenetére
Áh, jóvan, béna vagyok, összekevertem egy pillanatra a direkt ledet az edgével!
-
Morris
veterán
válasz
huncutka1029 #52011 üzenetére
Akkor az 50LB650V az milyen?
-
Fuvaros
senior tag
válasz
huncutka1029 #52002 üzenetére
a direct led miért nem tetszik?
a kisebb tévénk edge ledes, az újabb nagyobb direct ledes, semmivel nem rosszabb a képe a nagynak és fogyasztásban sem igazán sok a gyári adatok alapján.
55 collos direct ledes új tv (650V) szépen muzsikál nálunk.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
huncutka1029 #52001 üzenetére
ez igaz, ezért is kérdeztem. nincs LG infó arról, mit tartalmaz a frissítés.
olyan gondok vannak, hogy amióta digis parabolás smart card van a tvben, az infokéréskor sokszor nem az éppen futó müsor neve jön be, hanem az előző. de ez gondolom digis szolgáltatás hiba, bár a Kaon beltérin meg minden jól jön be a másik szobában.
írtam az LG-nek, de (ma) nem jött igazán szakszerű válasz a frissítéssel kapcsolatban:
"Tisztelt Sz.... G.....!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Igen elérhető már az Ön készülékére a 04.41.32 szoftververzió. Jelen pillanatban ez a legfrissebb elérhető szoftver az Ön készülékére.
Reméljük tudtunk segíteni.
Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli a kapott választ.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljeskörű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).Tisztelettel:
K... F....
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat -
szabferi
tag
válasz
huncutka1029 #51781 üzenetére
Ez azért kicsit már erős, érdemes lenne az asszonyra adni a papucsot és átvenni tőle a nadrágot.
Persze hogy az asszony puffog mindenhol, de azért ha az ember azt mondj hogy ezt akarom akkor az legyen!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
huncutka1029 #51983 üzenetére
Tv-ről beszélünk és nem laptopról.Lehet kb 100-ad annyi funkciónak kell "aktiválódni" egy tv-nél mint pc-nél.
Ez nagyon rossz hasonlat,szerintem,de nem csak tóled halottam hanem sajnos sokan ezzel védekeznek.Butaság.Ne kelljen már egy tv-nek így működnie.Mikor bejöttek az lcd-k az volt a jellemző hogy nem kellett percet várni hogy "betöltsön".Van kb 10 éves nem LG márkájú tv-m és bekapcs kb 3 mp. és azt csinálsz amit akarsz...reagál a tv. Nyílván nagyon sokkal kevesebb dolgot tud mint ez és ezzel tisztába vagyok.Csak aza a bosszantó,hogy jön rengeteg újitás ami alapvető követelmények rovására megy.
Itt vann a koszosodás-felhősödés: A technológia szép képet alkot,de ezzel cserébe el kell viselni esztétikai hibákat.
55LM 660-om nem volt ilyen lassú.Ott inkább a csatornák közti váltás volt kissé lassú ami az újabb szériáknál nem hogy javult volna de más funkciók elérésének lassulásával nőtt.Pumma azt hogy és hol kell?Már mint nem a frissítést az már meg volt.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
huncutka1029 #51984 üzenetére
barátnöm tvje és óvatosnak kelllllll lennnnnnem..
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #51984 üzenetére
Az ovatosan az altalanossagban ertendo, vagy erre az adott verziora is lehet hogy hol jo hol nem?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
huncutka1029 #51935 üzenetére
-
bakesz75
csendes tag
válasz
huncutka1029 #51947 üzenetére
Köszönöm.
-
sch_a
addikt
válasz
huncutka1029 #51946 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Akkor lehet meg fogok vele próbálkozni.
-
sch_a
addikt
válasz
huncutka1029 #51932 üzenetére
2013 szeptemberében vettem. Anno itt olvastam, hogy a szürke importos tv-khez, amikhez nem adtak hologramos garanciapapírt, azokat nem javítja az LG. [link] Szóval az enyémre 1 év bolti garancia volt. Ráadásul az előző javítás is tavaly januárban történt.Egyébként úgy emlékszem próbáltam is neten beregelni és nem tudtam. De kösz a tippet. Szerencsére a bolt ahonnan vettem, ettől függetlenül korrektül elintézte a javíttatását, vitték-hozták, közben végig tájékoztattak.
Közben bátorkodtam szétszedni a TV-t (ha a hátsó burkolat leszedése annak számít), mert egy külföldi oldalon találtam egy hozzászólást, ami azt írja, hogy ez egy típushiba, gyenge minőségű az egyik kábel, azt kell csak cserélni. Megnéztem, nem látom, hogy meg lenne égve, vagy bármi baja lenne. Kihúztam, visszadugtam, összeraktam a TV-t, azóta jó. Ha megint előjön, kicserélem a kábelt, hátha tényleg azzal van a baj.
-
bakesz75
csendes tag
válasz
huncutka1029 #51939 üzenetére
Köszönöm a választ,az AN-MR500-hoz nem lehet venni RF DONGLE-T?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest