- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. volna egy problémám.
van egy ilyen TV-m. [link]
ami egy ilyen 5.1-hez csatlakozna
ilyen kábellel
úgy ,hogy a TV-ből optikai kábel jön ki és a 3 jackre alakul át ezzela converterel.
de valami miatt csak 2.1. szól a SUB + a Left/Right front --- a center meg a 2 hátsó nem pedig a convertelen rá is van írva. stb stb.
erre valami megoldás?
-
Whysperer
addikt
válasz
huncutka1029 #52565 üzenetére
Köszönöm
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. van egy 22 colos LG TV/monitorom. kérdésem mért van az,hogy,ha HDMI kábellal rákötöm a PC-re akkor lesz egy full hd kép a monitoron,de kb a kijelzőn körrbe egy 1 cm-es sáv fekete és kihasználatlan: de hd FULL hD filmez nézek tv-ről vagy dvd-ről vagy pendriverról akkro telejsen az. csak ,ha PC-ről van HDMI kábelell rákötve akkro sem .. tv-n nem lehet beáíltani mást semmi mert ,ha a képarányra megyek akkor ott azt írja,hogy 16:9 vagy 4:3 és az eredeti vagy teljes szélességet nem tudom bepipálni. a típusa pedig 22MT45D
-
Whysperer
addikt
válasz
Watt25 #48302 üzenetére
Digi... De az a lényeg,hogy a Fenti Sony-n meg a Kis régi TV-n ami helyére került (kihúztam csere bedugtam aztán ment a hangolás) ezeken a mai napig van és ,ha vissza teszem a kis régit akkor van,de valami miatt az LG-n nincs... pedig mind a összes létező csatornát fogja!
-
Whysperer
addikt
Sziasztok tudom hülye kérdésnem létezik,de ez mégis kicsit hülyének hangzik.. 8) Na szóval apukámnál van 3 TV lent a műhelybe volt egy kis tv ami régi volt és csak 4 csatortnát tudott..... vettünk outletből egy LG tv-t és rádugtam mind a 85 csatornát veszi csak a M1-t nem és most apám idősként a halálán van mert neki az kell! 8) Szerintetek miért nem eszi a csak az M1-t az LG tv? Valamit félre nyomhattam? Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest