Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Throme #12640 üzenetére
Hátha segít ez a hazai teszt.
-
Papooo
senior tag
válasz
Throme #12630 üzenetére
Garancián túl tökmindegy hogy ki javítja, ha beviszed az első kocsmába, és ott az első alkesz kezébe adod javítani, az is a te dolgod. Még az is lehet, hogy tőle jobb állapotban kapnád vissza a gépet.
Ha viszont garanciálisan kell javítani, akkor jobb ha felkészülsz jogi/fogyasztóvédelmi vonalon.
-
-
McKane
senior tag
-
McKane
senior tag
szia
nemtudom mennyire számít,de nekem n200-am van. 0769epg.
nekem csak a kártyaolvasó-drivert kellett felraknom,abból viszont a vistás drivert is megeszi. amikor felraktam a kártyaolvasó-illesztőt, rá kb 1-2 napra a Windows Update leszedett egy frissebb drivert hozzá.. az ujjlenyomat-olvasót simán megtalálta az első win update alatt,hangchip meg realtek (legyen mégiscsak gyártói,ne univerzális,bár azzal is szólt ) , ahhoz meg realtek website
webkamerám nincs,direkt ilyet kerestem
esetleg az intel chipkészlet-szoftvert ráteszed.. ennyi. -
Oxy.kiraly
tag
Én N500 használok, 64 bitest, és 1-2 apró dologtól eltekintve minden frankó.
A kamera drivert kellet nekem állítani, illetve a BIOS frissítés nem hajtható végre a 64 bites rendszeren.
A Touch pad scroll nállam nem megypeddig de jó lenne
Az "F" közül nekem az F12 amire nem reagál -
djvoyager
tag
Garancia:
- Garanciaidőn belül bármikor lehet hozzá bővítést venni.
- Az esetek többségében ez egy fizikai termék már, amin megtalálható a szükséges regisztráció menete.
- Ha elektronikus, ha fizikai a grancia kiterjesztés, mindenképpen be kell regisztrálni a vásárlás után.
- Gyakorlatilag bármelyik lenovo partneren keresztül meg lehet venni. -
milestone
tag
Köszi, de ingyenes Win7 már nincs, nem elérhető, csak az Enterprise, ami 90 napos.
A gép a húgomé (nekem az R61 van, melyet nagy megelégedéssel használok, ezért mertem ajánlani neki a G530-at, mely jó ár/érték aránnyal rendelkezik). Szóval sajnos nincs időm arra, hogy 3 hónap múlva elölről kezdjem az egészet.
Az OSD remekül működik az R61-en, nincs összeakadás.
Úgy látszik, h. nem véletlenül nevezték át Value Line-ra a sorozatot, tehát nem jár hozzá a korábban megszokott támogatás (szoftveresre gondolok), de legalább az ára kellemes, teljesítménye megfelelő, és remélhetőleg szintén megbízható, végül is az alap 1 év garanciát megemelték kettőre.
Tényleg, ehhez lehet venni garanciakiterjesztést (+1év)? -
milestone
tag
Köszi a választ.
RnR-t találtam, itt van. Még nem próbáltam ezzel a géppel, remélem jó ehhez is.
Rejtett partíció nincs, de gondoltam ehhez is letölthetők a programok, mint a TP-khez (Lehet, h. ezzel is meg akarják különböztetni a 2 termékcsaládot). De nem találtam, csak a drivereket. Abból sem mind XP-s, inkább a Vistát erőltetik.
Próbáltam az R61-es Power Managert és Hotkey Utility-t, de az előbbi nem ismeri fel az akkut, így nem sok értelme van itt, a másik is felemás módon működik.
Hogyan tudok OSD-t varázsolni a kijelzőre? A hangot (hangerő módosítást) sikerült megjeleníteni, de a fényerőt nem. Létezik a G530-hoz ilyen megoldás?
Win7 nincs, így kiesik, bár kíváncsi lennék rá. A tesztverzió(k)hoz (most asszem csak az Enteprise - vagy mi a neve - elérhető) nincs türelmem. -
metal01
őstag
Hello!
5-10 munkanap a szervizelés ideje. Nem mondtak semmit azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a szervizmunkálat. Én bírom abban, hogy a Lenovo márkanévhez szakértelem is párosul a hivatalos szervizben. Egyenlőre nem mondok semmit, megvárom a végét. Reménykedem, hogy korrektül rendbe teszik a dolgot.
Üdv.:
M.
-
metal01
őstag
Hello!
Csináltam egy képet a Hard Disk Sentinel-ből. Erre mondta a szervizes, hogy ez teljesen OK. A mért idő felétől egy avast futott.
Érdekes...
Az előző commentemben tettem be egy linket, ahol mások is panaszkodnak a cpu ventire, náluk is indokolatlanul gyakran kapcsol be. Egyenlőre nem láttam megoldást ott sem.
M.
-
2ozz
tag
Uraim!
Nem tudom kinek tűnt fel, hogy ez a HDD LED villogás csak Vista vagy win7 alatt jelentkezik....XP alatt nem.
Lehet hogy én vagyok a fű szakmailag hozzá, de nektek ez nem furcsa?
ui: ha emlékeim nem csalnak a fent említett két OS alapja azonos...sajna 100%-ig...
mellesleg iszonyat RAM-t esznek az Aero miatt meg a csilli-villi kinézetük miatt és lehet h a 2g RAM karcsú nekik, ezért pagefile-ba dolgoznak ezerrel...vegyétek vissza klasszikus kinézetre és ha akkor is villog, akkor valahol máshol van az a bizonyos eb elhantolva -
metal01
őstag
Hali!
Igen, már rögtön ilyen meleg volt. Az érdekes az, hogy már leveleztem a Lenovo szervizzel, és azt írták, hogy ez (60 fok!) teljesen normális, és használjam nyugodtan. Pffff... Kissé pofátlanságnak tartom, hogy ennyire hülyének nézik az embert. 60 fok ennek a típusnak (mármint a vinyónak) a maximális felső határértéke, nem az állandó üzemi hőmérséklete. A kettő más egy kicsit...
Úgy gondolom, egy ilyen múlttal rendelkező cégnek kötelessége ezt a hibát orvosolni, és nem hülyének nézni a vevőt.
Mind1, én elmegyek akár a fogyasztóvédelemig is, ha nem csinálnak a 3 hetes gépemből egy, az árához méltó Lenovo gépet. A munkámhoz vettem, nem tükörtojást sütni rajta. Ha meg az ölembe teszem, az én tojásaimból lesz tükörtojás :/
Természetesen megírom majd, hogy mi történt a szervizben.
Üdv.:
P.
-
metal01
őstag
Hello!
Az OS-t újrahúztam nem egyszer. most 64 bites WIN7 van rajta, ugyanaz a történet. Tegnap teszteltem, a Hard Disk Sentinel progival mértem a hőmérsékletet. Bekapcsoláskor (28 fokról), másfél óra alatt 61! fok lett! Csak egy Avast futott, semmi más, az is csak a 40. percctől.
Amikor semmi nem fut, akkor is villog a vinyó ledje, viszont az normális.
Mindenesetre akkor sem jó ez így. 3 hetes a noti, és 200 rongy volt.
Szóval szerviz.
Üdv.:
M.
-
-
N.GÁBOR
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek Throme-mal.
Az ember viszonylag hosszú távra vesz egy gépet, így "minél hamarabb legyen már a kezemben" elv miatt nehogy elhamarkodott döntést hozzál.
Bármilyen pénzhiányban lennék is, én biztosan nem vennék S10-est, mert ugyan mobillá tesz, azonban a félreütött karakterek százai, valamint a kipirosodó szemem miatt ( persze most sarkítok azért) egy hónap után biztosan megbánnám a döntést.
Megnéztem a laptopszalon oldalán az U350-et.. én azt hittem, hogy 150 körül van, ezért is javasoltam az S12-őt. Azonban annak tudatában, hogy 130, én a helyedben biztosan gyűjtenék rá, és kiadnám ezt a többletet egy sokkal használhatóbb gépért.
( Az s10-es még a hosszú í-nek sincsen meg a helye, egy bill kombinációval kell előhozni.)Nem tudom, Te hogy vagy vele, de szerintem egy notinál a mobilitást elsősorban a súly határozza meg, nem pedig a méret. Ha pedig az 1,6 kg-hoz egy teljesen használható kijelző párosul...az csak kifejezetten jó.
A Te döntésed, ha tényleg nem tudsz várni, akkor el is dőlt a dilemmád, de szerintem az S10-est ne válaszd. Akkor már legalább az S12-es, de természetesen az U350-en a legjobb választás.
( Azt azonban elárulom, hogy az U350-ről semmilyen tesztet nem olvastam, így nincs objektív képem a gépről)Kellemes estét
Üdv
-
zééé21
csendes tag
-
footy
addikt
Az gyártók honlapjáról szedem le a cuccokat, intel(chipset,vga,wifi) broadcomm(BT) stb (most más nem is jut eszembe amit felraktam volna
)
Arra utaltam hogy a gyártók előszerettel tesznek grafikus felületeket meg "felhasználóbarát feature"-öket a géphez adott vagy ajánlott programcsomagokban, amik azon kívűl hogy eszik az erőforrásokat semmire sem jók vagy sosem használja az ember, esetleg még idegesítő is mint a lenovonál ha kikapcsolod a tapipadot és OSD menü ugrik fel.Egy darabig nem volt elérhető az oldal amit kem linkelt itt
-
zééé21
csendes tag
Előbb volt rajta az xp,aztán láttam hogy ott nem műxik a hang:S Azt pedig tudtam hogy a win 7 elintézi a driveres mizériát,így ezután azt tettem fel,azóta is az van fent. Csak hát próbaverziós,meg hát tudod évekig megszoktam az xp-t...de ha lesz végleges win 7, akkor biztosan tiszteletét teszi a gépemen
Ennek a lenovo update-es dolognak azért utánajárok,köszi a segítséget
-
footy
addikt
Én arra tippelnék, hogy a HDMI driver van elk..rontva, ha valakinek lenne olyan noti amiben 9300 van akkor ki lehetne próbálni.
Így legfeljebb másik forrást lehet a tv-hez párosítani. 1080p-re skálázó dvd esetleg?
Az LCD-TV fórumban hátha tudnak rá mondani valamit
-
footy
addikt
Nálam 720P-n megy a TV mert ez az enyém natívja, alapból 1080p-n akarja hajtani és rikácsol is érte a driver... Csak filmet nézek TV-n úgyhogy ebben nem tudok nyilatkozni, de ha gondolod hétvégén nézek rajta egy pár weblapot. (1080p-n amúgy nekem is fos a szín, mintha a szaturáció az égbe lenne húzva, de gondolom azért mert nem a tv natívja.)
A kábelről nekem saját tapasztalat az hogy jobbak a színek és picivel élesebb hdmi-n a kép. Szerintem nem halálos a különbség, de a HDMI-re szavazok.
Az oprendszerem XP SP3
-
kem
addikt
-
-
-
djvoyager
tag
Itt megtalálható a hivatalos álláspont, hogy miért csak 1 lemezkészlet készíthető... a lényeg, hogy ez egy Microsoft limitáció.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy az elkészült szettről nem készíthetsz még több másolatot.
Illetve, ha újratelepíted a lemezekről, akkor újra elkészíthető.A lemezek egyébként a gyári állapotot állítják vissza.
Menet közben viszont a rendszerről annyi backup-ot csinálhatsz, amennyit akarsz, hasonlóan a rendszer helyreállításhoz. -
polip
addikt
a windows nem attól legális, hogy a médiát hivatalos forrásból kaptad!
a windows egyedül és kizárólagosan attól legális, ha a géped alján ott a matrica a kóddal és azzal a kóddal regelted be...az hótmindegy, hogy egy ukrán kalózszerverről leszedett példányt regelsz be a gyári kóddal...
-
polip
addikt
1, a windózt bárhonnan le tudod szedni, és a géped alján lévő kóddal beregelni...
2 ahogy ezt megcselekedted, a vista látja a hálókarit a gépedben... ezzel meg szépen fel tudsz lépni a lenovo oldalára és leszedni a 6 megás system update-et, mely az összes rohadt driver mellé az összes segédprogramot is letölti és feltelepíti a gépedre, míg te a haverokkal sörözöl...
hát ezért nincsenek benne a cuccok....
-
bolcsodal
addikt
Akkor sok értelme nincs a Lenovo saját progijának...
Anno próbáltam ingyenes backup programokat, de nem találtam megfelelőt. A Fizetősök egész jók (Norton Ghost), de az ingyeneseknél gyakori volt a kékhalálozás...így inkább felhagytam a próbálkozással.
Igazából jobb, ha nincs is szükség ilyenre...nekem még nem sikerült úgy szétcseszni az oprendszert, hogy reinstall kelljen a normális működéshez. A desktop PC-n egy éve megy probléma nélkül az Xp...nem nagy szó, de vannak olyanok, akik egy VGA driver után képesek windowst telepíteni...
-
bolcsodal
addikt
Egy rendszervisszaállítás megvan 3 perc alatt. És nem linux az oprendszer, csak egy linux alapú program (gyakorlatilag egy néhány megás linux particiról működik).
Egy windows telepítés legjobb esetben is 20 percig tart minimum és akkor nem számoltam a driverek föltelepítését sem. Otthoni gépen nem fontos nekem sem a backup (az adataimat ált külön partícionálom a rendszertől), de egy munkaeszköznél fontos lehet egy gyors rendszervisszaállítás, ami független a windows saját megoldásától...
-
bolcsodal
addikt
De akipapi free DOS-szal vette, ha jól emlékszem....
jah..rosszul emlékeztem bocs....
Vista-s volt alapból...
Manuálisan is lehet ilyen recovery-t csinálni, csak megfelelő szofver kell hozzá. A munkahelyemen egy linux alapú backup/restore progi működik egész korrektül. Ha érdekel megnézem milyen (eddig nem vettem a fáradtságot, hogy érdekeljen...)
userZ: A magyarországi Lenovo disztribútoron keresztül nem tudod megoldani?
-
akipapi
tag
Igen, saját magamnak telepítettem. Telepítéskor felajánlja hogy melyik partícióra akarod telepíteni, alapból volt kettő. Először XP-t raktam rá azt hittem az kevert be, ezért összevontam őket majd formáztam. Nem volt eddig még notebook-om ezért nem is sejtettem hogy egy külön partíción vannak adatok. Gondolom nem olyan vészes ezt visszaállítani egy partíció magic-el létrehozom, majd bemásolom a programokat, és elrejtem. Csak tudni kellene a meghajtó betűjelét, a méretét,meg persze a programokat. Ha nem nagy a méret levélben elküldhetné valaki.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Részben egyetértek veled, így azt hiszem nem fogunk összeveszni, hisz én is azt vallom, hogy a Lenovo N\G széria az egyik legjobb vétel.
Az emberek többsége valószínűleg ebben az árkategóriában keresgél a gépek közül, így itt a legnagyobb a harc, itt kell az egyik legtöbbet felmutatni. Ez azt hiszem sikerült is a Lenovo-nak. A felsőb árszegmensben már kevésbé kiélezett a harc, így talán többet ellehet kérni a gépért, amit a készülék képességei által feltételezni lehetne, de akinek kell a többlet, az megfizeti és ez így van jól.Egyébként hozzátok hasonlóan számomra az abszolút plafont a 120-130 ezres kategória jelenti, így jelenlegi T23-mas gépemet is használtam vettem. Az esetleges utódkeresést fontolgatva az anyagi korlátok miatt használt ThinkPad-ben gondolkodom, de nagyon megtetszett a G530 így az sem kizárt, hisz azért az új két év garral. Az egyik legfőbb dolog ami talán visszatart az a "trackpoint" hiánya. Nem tudom, hogy megszoknám-e a touchpad-ot, így ez kicsit zavar, de emellett az új gépek tekintetében abszolút az egyik legjobb vétel.
Ha esetleg már van vkinek G530-as gépe, az megtudnátok nekem írni, hogy a Lenovo márkejelzés az N500-hoz hasonlóan a sarokban van e, vagy középen?
Előre is köszönöm
Üdv Gáboor
-
akipapi
tag
-
N.GÁBOR
aktív tag
Biztosan van abban vami amit mondasz, és a legenda már-már túlnőtt a valóságon, de vmi alapjának kell lennie és van is. Jelenleg egy 8 éves Thinkpad T23-mas gépem van. Semmi baja, halkabb mint a legtöbb mai gép, érte már minden, leöntötték vízzel, sörrel, stb és semmi nyoma.
Hogy kicsit kisarkítsam a "sima" (egyébként zseniális N széria) és Thinkpad közötti különbséget:
Nézd meg az x301-et. Igen tudom, már autót lehetne venni az árából, vagy 5db N500-at, de:
8 órát is mehet aksiról vagy többet, megkapta a rollcage merevítést, vastagsága révén belefér egy borítékba, és 1,4 kg körül van... Kell ennél több, lehet ennél több?Rengeteg notit láttam, használtam már és nagyon sokban csalódtam, de igazad van N-szériás Lenovoban nem. Így általában tökéletesen megfelel szinte minden célra. De azért a ThinkPad-ekhez nyújtott szoftveres plusz, a T-szériára alapból járó 3 év gar még sokat tudnak dobni az összképen. Na és persze aki sokat utazik (mint én) azok számára az ideális noti a 14"1-es kivitel ( a sub már szerintem túl pici) és ugye ilyen nincsen az N\Gszériában,nah meg én nem szeretem a tükröződő kijelzőt.
Ami még fontos lehet: Az N200 óta az N széria tagjai csak az új trendnek megfelelő "kinyitom becsukom" elven működnek, nincs retesz. Ez egy esés esetén jóval sérülékenyebbé teszi a gépet. Még egy apróság, hogy a ThinkPad-en kívül a legtöbb gép ( így az N-széria is) alulról szívja a levegőt, így ágyra letéve, buszon sokáig ölben használva kevésbé hatékony a hűtése, zajosabbá válhat és jobban melegedhet.
Sok kis apróság ami együtt sokat számíthat.
Így abban egyetértek veled, hogy tökéletes választás, mindenre elég, de a legendák nem hiába alakultak ki....
Üdv Gábor
-
DarkByte
addikt
Valószínűleg egy ilyet fogok venni: [link] Maradok a GeForce 9300 GO -nál, elvégre az ION -os chipset -ekben is ehhez hasonló van (9400M azt hiszem) és elviseli a passzív hűtést is. Másrészt mivel alap kategóriás VGA csak nem fűt már annyira. Viszont azért mégsem egy integrált Intel, ha 3D -ről van szó többet enged. Egyébként úgy tűnik a laptop.hu -n elírták a chipsetet ugyanis más helyeken PM45 -ös Intel -t írnak, nem 945 -öt (ahogyan a linkelt usanotebook -nál is). Mivel (mondjuk úgy hogy) kedvezményesen kapom meg a notit így kicsit drágábbat akarok direkt venni, nem alapmodellt, nekem ez pont jó is lenne így. Meglátom hogyan tudom megoldani hogy a 4GB RAM és egy Vista Home Premium is legyen.
-
DarkByte
addikt
Thinkpad -et a Rollcage és társai miatt vennék, de egyre jobban beszélem le magamat róla. Vigyázni kell rá és akkor az N500 sem megy tönrek. HD filmezéshez van egy 22,5" -os Full HD monitorom mindenféle digitális bemenettel szóval ki tudnám használni a dolgot, bár mivel az asztali gépem a HD 4830 miatt kis újból kirázza az 1080p -t, így nem fontos hogy a noti is tudja, az ilyen filmekhez úgy is kellene a nagyobb kijelző. Ennek ellenére a HDMI kimenet mint olyan jó lenne hogy a notit rá tudjam dugni külső kijelzőre az analógon túl kiterjesztett asztal céljából. N500 -as X4500 az MHD VGA -val egyre jobb választásnak tűnik.
Még ez a Pavilion van ami tetszik [link] egy baj van vele, hogy állítólag melegszik, nem normális hogy a vinyó benne állandóan 50 fokon megy (a teszt egy nagyobb procival nézi, de valószínűleg ez sem sokkal hűvösebb). Na meg ez már igazából túl is lő a célon amire a notit szánom.
-
bolcsodal
addikt
Fogtam a kezemben mindkettőt. És más anyagból van az N500-as. Nekem leginkább fekete Bip-es flakon műanyagjára emlékeztet az újabb megjelenés. Vagy lehet az N200-as kapott valamiféle ezüstfestést a műanyagra plusszban.
De tényleg ízlés dolga, igazad van. Ha elémraknának egy N200-ast és egy N500-as ugyanazzal a belsővel nem lenne kérdés melyiket választanám.
A 2-2.5 óra készenléti viszont érdekes. Nekem kb 1.5 órát bír. Ennyi lenne a GM40-es chipset előnye energiagazdálkodás terén?
-
djvoyager
tag
T3400-es és T4200-as procival fognak még érkezni.
A gép anyaga hasonló, mint az N500-é, a fekete festés szerintem jobb lett, de ez szubjektív. :-)
A gombok jobbak lettek, annyi, hogy a recovery gombja is lehetne ugyanolyan.
HDMI sajnos most nincs, lésőbbi generációnál vissza fog térni. -
2ozz
tag
Hi!
Nekem is sípol a táp, de eddig azt hittem csak én halucinálok, mert más nem hallja a családban, de ezek szerint télleg sípol
Fn+F1=hangerő le
Fn+F2=hangerő fel
Ezzel nekem XP alatt és win7 alatt is működik a hangerő szabályozás és nem is kell sokszor megnyomni hogy érezhető változás legyen...és nem ugranak vissza a játékok tálcára sem.
Az érintő gombokat meg nem is használom sűrűn, csak a touchpad deaktiválását meg néha a némítást. Elvileg ha fel teszed a hangkárty szoftverét, akkor azon be lehet állítani egy csúszkán hogy milyen léptékkel avatkozzon be. -
2ozz
tag
Hi!
A MS örül, Lenovo-ék meg sírnak, ugyanis fizet nekik a MS hogy így adják el a gépeket.
Egy kis marketing fogás még Bill bácsi emlékére, ugyanis tudtommal ezt a szerződést még ő írta alá anno Lenovo-val, de ebben már nem vagyok biztos, mert én is egy fórumon olvastam.
Én azért először lementeném a Home Vista-t vmi image progival, aztán ha garis szervízelésre megy, akkor visszatöltööd rá a cuccot és nincs vita belőle.
A kicsi könyvecskében, amit kaptál a géphez elvileg le van írva hogy milyen módon tudsz rejtett partícióra menteni vista alatt. De ezt a rengeteg oprendszeres kérdést meg lehetne oldani a beszállító felhívásával, mert ők tutira tudni fogják h leszedheted e a gyári oprendszert, mivel nem az eladó cég vállalja rá a gart...hanem a beszállító, ha jól tudom. -
Otisz
őstag
Az IBM / Lenovonál nagyon sokminden CRU, azaz Customer Replacable Unit - felhasználó által cserélhető egység.
Az ilyen alkatrészek nyugodt szívvel cserélhetőek (persze sokan nem értenek hozzá), ilyen esetben a garancia ugyanúgy tovább él, kivéve a kicserélt alkatrészt.Lenovo.com -> Support & downloads -> Parts information -> System service parts
CRU ID oszlopban, aminél "N" van, az FRU, a többi meg CRU. -
2ozz
tag
Maximálisan egyet értek veled. Ha te nyúlsz bele, az általában nem szokott jól elsülni....Murphy törvénye
Esetleg számomra még az tűnik járható útnak, hogy ahol vetted a gépet, ott kéred meg őket, hogy rakjanak bele még RAMot vagy HDD cserét kérsz tőlük, vagy egy laptop boltban, mert ők értenek is hozzá és biztosan nem csinálnak benne kárt, mert akkor a magyar törvények szerint a beszerelő cégé a felelősség.
Általában ingyen beszerelnek neked mindent, ha náluk vásárolod az alkatrészt, és garanciát is vállalnak rá a jobb helyeken ( nem a fekete piros árúházról beszélünk!)
-
-
qwertly
addikt
Vettem jó minőségű verbatin dvd-r lemezeket,hogy arra írom ki a partíciót.Nekem is a Q és S a rejtet partíció
,az Acronis True Image nem akarom fényezni de nálam Ö best ha clonozásról van szó.Ahogy olvasom a web kamerához nincsen program te ismersz valamilyent
.Köszi
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ csak tudott az a gondom,hogy ezt csináltam és nekem állandóan kifagy a dvd irás![link] ennek a képnek alapján gondoltam,hogyan kell elkészitenni a helyre állitó lemezt.és azért is voltam meglepödve mert mindig azt olvastam,hogy rejett partíción van a elmentett vista nálam ez azt jelenti hogy nem is látom.Mint az acronis true imagenél van ahol tényleg nem látni a rejtett partíciót nem úgy mint itt.
-
djvoyager
tag
Hangos beepre átmeneti megoldás itt.
Plusz a komment alatta.
-
2ozz
tag
Hi!
Véletlenül nem olyan sidebarod van, ami az időjárási jelentéseket frissíti, mert szerintem azért villog mert vmi kikukkantgat a netre. Van pár olyan progi még ami néha körülnéz a vinyón...mondjuk vírusirtó megnézi a partíciós táblát vagy a ramon megy végig csak lassan. Nekem mondjuk a norton ghost miatt villog, de ezzel tisztában vagyok...
Ha nem bírod h villog, akkor szigetelőszalag segíthet a bajon -
nuke7
veterán
n200-am van, egy T2390-nel, meg 4GB ddr2-vel
és x3100-al.
és de, igenis gyorsabb az intel x4500 ugyanis már a 3100-ben is van hd-támogatás, söt, a 4500-ban több futoszalag van, és a gpu is nagyobb orajelen jár, egy szo mint száz, legalább 20%-al jobb. (lehet csekkolni a notebookcheck.com-ot, ott fenn van elég sok mobil gpu, ha nem az összes)
nekem win7 32bitesre váltás ota ilyen az élményindexem (a 64-esen kicsit jobb volt, dehát ez van)
cpu: 4,8
ram: 4,8
graphics (aero): 3,1
gaming graphics: 4,9
hdd: 5,0és nem összeesküvés, hanem a win7 egy béta drivert használ az x3100-hoz, amit még nem adtak ki de már sokkal jobb, mint amit a vista használ az integrált gpu-khoz...
ha jol emlékszem vista alatt is 3,1-et kaptam aero-ra...szerk: kimaradt a link..
http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD-GMA-X4500MHD.9883.0.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest