- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Az én eredményeim egy T3400 2,16GHz procis, 2Gb RAM és x4500 VGA konfiggal születtek vista alatt.
Lehet a win7 alatt nekem is jobb eredményeim lesznek.Mondjuk nálam a beállítások inkább az energia takarékosságot támogatják.
Én megvárom a hivatalos win7 kiadást a stabilizációt és dirver frissítéseket.
Addig a vista teljesen jó nekem. Amire használom arra elég a vas.
-
Throme
veterán
Nekem biztos, hogy nem para
!
Mivel eddig ritkán érte el a 65 fokot, többnyire 38°-48°, meg párszor 55° körül járkál.
Szerintem hamarabb lecseréljük a gépet, mint elérjük a proci élettartamának végét....Neked most N500-ad van vagy N200? Ha jól tudom nincs N500-ban nincs már x3100...
-
Throme
veterán
Nos nálam a következő az élmény index:
CPU: 5.1
RAM: 4.6
VGA: 3.1
játék: 3.4
HDD: 5,2Nem biztos, hogy gyorsítottak a VGA chip-en. Asszem az x4500 kapott HD film lejátszáshoz egy kis támogatást.
Nem hiszem hogy az Intel GMA-k játékra készültek volna!off:
Nem is értem azokat akik laptopot vesznek játékra.
Asztali gép ár/érték aránya jobb.Én meg konzolra váltottam. Már csak mosolygok olyan témákon, hogy a játék futtatásához mit kell kikapcsolni, meg levenni, meg rontani az élményen a futtatás érdekében.
Elegem volt abból, hogy mindig max középszerű gépem volt. és évente lehetett volna 100 ezreket rákölteni. Most fut minden maxon konzolon.
meg már időm sincs annyi mint régebben....Laptop nem erre való. Persze 1-2 játékot kipróbálok, de azok min 5-6 éves gammák.
on:
egy kis összeesküvés elmélet:
lehet a vista élmény index sokakat elrémisztett ezért a win7-be egy másik (gyengébb) konfigot vettek alapul!
-
Throme
veterán
Nekem spybot futtatáskor volt 65°-on az N500.
A Fujitsu-m 72 felett szépen kikapcsolt, jó a békesség alapon
.
Az N500-at nem vittem még feljebb de nem is akarom.
A hűtése szerintem egész jó.Intel oldalán 100° a max. Persze kérdés, hogy ezt is mennyi ideig bírja. Jobb nem kipróbálni
!
-
2ozz
tag
Ja értem, így már világos a dolog.
Nekem a három órát nem bírja, de 94% töltöttségnél 2ó 41percet ír ki hátra lévő időnek.
Mondjuk fut háttérben a norton ghost meg a simatic...szal nem tom, lehet ha a PLC programozó és biztonsági mentő progik nem lennének fent lehet meg lenne a 3 óra XP sp3-al -
2ozz
tag
Na az probléma...
De van megoldás: agregátor
Nekem az a véleményem, hogy egy laptop vagy egy notebook nem játékra való, csak zárójelben jegyzem meg h nem is arra tervezték. Bár ez a te dolgod, én nem azért vettem h suliban is játszak..pedig én is néha kattogok a gamért
A flash animációkat bírja a gép még akkuról is, ma 4 dvd-t írtam meg vele és 56%ig ment le teljes töltöttségről, persze a game jobban eszi az erőforrást az tuti. -
2ozz
tag
Az a gond csak ezzel gondolatoddal, hogy-mint azt már többen észre vettétek-egy eléggé "kifilézett" biost kaptok a géphez.
Ami persze azzal jár h nem tudjátok se húzni, se "folytani" a procit, mivel nincs hozzáférésetek.
Ha véletlenül meghackelitek a biost és ezért károsodik a gép, akkor ugrik a gar, bár ez gondolom egyértelmű
Ám a probléma nem itt gyökeredzik, hanem ott h ezeket a dual core procikat nem olyan egyszerű "folytani" a kialakításuk miatt...
A 64bites procikat meg főleg nem olyan pofon egyszerű mint az elsőre tűnik.
Tudom hogy iszonyatosan eszi az akkut a hűtése... -
2ozz
tag
Mármint hogy nem találtál drivert a lenovo honlapján x64es platformra?
Nem értem a probléma okát...ha látja a hangkártyát a rendszered és hangja is van akkor add meg neki manuálisan az inf filet, ha meg nincs drivered akkor megteszi a 32biteshez készült is, maga a chip, ami a lapon van az ugyanaz, mint a 32bites lapon lévő...
Hogy mi a különbség szintaktikailag a két proci és oprendszer között abba most nem mennék bele, de hidd el nekem, ha nincs 64biteshez akkor jó ami van 32biteshez, csak kicsit trükközni kell vele. -
2ozz
tag
Hi!
Az audio driverhez le kellene szedned egy kabinet filet, magyarul windows updates frissítést, amit ha felraksz, akkor látja a hangkarid eredeti típusát, h ez van e 64bites op rendszerre, azt passzolom, de a win7nek látni kellene anélkül is, legalábbis ahogy nézegettem az enyémen látta a conexantos hangkarit...
Kapcsold be az automatikus frissítést, de úgy h ne töltsön le mindent, hanem csak értesítést küldjön, vagy microsoft honlapról kézi frissítés, elsőre ennyi, de körbe kérdezek még pár ibm-es havernál, hátha van vmi jó tipjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - i7 11850H/32GB/512GB SSD
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest