- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titinho31
csendes tag
Én pont az ellenkezőjét tudom még pedig azt, hogy semmilyen akkumulátornak nem tesz jót a hideg. Minden esetre utána olvasok, és köszi a tippet. Én egyenlőre azt csinálom, hogy heti 1x használom és feltöltöm. De az sem tesz tönkre nagyon ha sz*rá megy, mert így sem bírja túl sokáig ha meg van hajtva a gép.
-
buherka
addikt
Én is leszedtem és áttettem felülre mind a két matricát, mert elég ferdén volt felragasztva és kissé igénytelennek tűnt
De komoly "csiríz" maradvány nem maradt utána, csak egy kicsike.
Ha ilyen ragacs promlémáid vannak és nem dutod eltávolítani, akkor használj seb-benzint, vagy kontact spray folyadékot...ezek petrol-éter alapúak és nem bántják a fényezést,de magát a matricának az a ragacsát kegyetlenül feloldják és nyomtalanul eltávolítják.
Én már évek óta seb-benzint használok és soha egyetlen felületet meg nem mart. -
csokolade
tag
Azért az a kis panel 65$
http://www.thinkpad-parts.com/41W1438-ThinkPad.html... mire ideér, addigra meg a duplája
-
csokolade
tag
A TVT Packet filterről ezt találtam ITT:
The TVT Packet Filter is designed to enable advanced administrative users to configure the ability to control network traffic on computers that have Rescue and Recovery installed. This filter is not necessary for standard installations.
Tehát hálózati lehetőségek precíziós beállításához kell.
Úgy látszik alapból annyira precíz, hogy nem hagyja működni a dolgokat.
Nekem nincs telepítveTVRnR, ezért nem találkozhattam ilyen problémával. -
csokolade
tag
Azt a R adn R-t én nem használtam, csak arra, hogy az első bekapcs és öntelepítés után 1 biztonsági recovery cd-t csináljak. Azután kicseréltem a hdd-t és onnantól kezdve ugrott az IBM partició kiosztása. Ez T61-el történt, az N200-at meg op.rendszer nélkül vettem, ill. külön XP home-ot vettem hozzá; itt meg értelemszerűen semmi nem volt a gépen.
Azabaj h. nem tudom mit jelent R and R-be bootolni (lehet h azt, hogy indításkor nyomod a lenovo gombot és a gyárilag rejtett particióról indul?).Az Intelnek is van Connections szoftvere, hasonló mint a TVAC, azzal se megy?
-
csokolade
tag
most akkor ez azt jelentheti, hogy amit legutoljára feltelepítettél program (és az a program csinált rendszervisszaállító pontot) nem műxik tökéletesen, de ha a rendszervisszaállítást elindítod (boot-nál a legutolsó helyes konfiguráció), akkor meg megy???
a TVAC-t bármikor újra lehet telepíteni, de tegnap, amikor néztem e lenovo oldalán, volt valami táblázat, hogy melyik verziókkal működik együtt (mindjárt nézem)
-
csokolade
tag
Én ezért nem használom a TV Access Connections-t, valami ilyesmi problémám volt régebben. Valószínű, hogy az TVAC csak meghatározott driverrel együtt működik, az Intel pedig újabb drivereket adott már ki, plusz az Intelnek is van a PROSet/wireless progija, ami hasonló a TVAC-hez, és lehet profilokat menteni benne.
-
Thibi
csendes tag
Nálam a Nod32 Eset internet security okozott ilyet, karácsonykor telepítettem,vagy egy hónapig gond nélkül működött, , de ha telepítettem olyan programot aminek a hálózathoz valami köze van , akkor vagy minden második-harmadik rendszerinduláskor nem működött a wifi, akadt olyan eset is hogy tíz indításból egyszer sem. Ilyenkor a telepítés előtti állapotra történő rendszervisszaállítás megoldotta a gondom. Vagy egy hónapja próbaképp leszedtem az Eset Internet securityt, azóta gond nélkül működik
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest