- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
milestone #5363 üzenetére
Korábban volt szó a garanciáról is itt a fórumon.
Akkor azt mondták páran, hogy a garanciális időszakban bármikor meg lehet hosszabbítani a garit. Hogy ez így van nem tudom, nem próbáltam ki. Azt sem tudom, hogy ezt az üzlettel (ahol vetted), vagy a szervizzel kel lebizniszelni....
Árakról sincs infómMikor vettem a gépet a pixelhibát próbáltam kiszűrni. Szerencsére nincs! Eddig teljesen jól működik a gép.
Szerintem 1 év alatt kijön, ha van valami gond vele....
Ráadásul te 2 évet kaptál (garit)!
Szerintem nem kell nagyon hosszabbításon törnöd a fejed....Amit írtál, hogy "nem jár hozzá a korábban megszokott támogatás" szerintem csak konfigurálás kérdése.
Mikor vettem az én gépem, akkor is volt free dos-os megoldás.
Az árkülönbözet nem volt vészes. Ügyesen úgy határozzák meg a win oprendszeres gépek árát, hogy ha az is kell akkor ne érje meg külön venni.
Nem bántam, hogy itthon csak bekapcsoltam a gépet és egyből használatra készen állt.
Legalább legális rajta az oprendszer.
Pedig nem jelentene problémát a rendszer telepítés, már számtalanszor csináltam.... -
bolcsodal
addikt
válasz
milestone #5363 üzenetére
Nekem simán megy a ThinkVantage a Lenovo 3000 N200-on.
Igaz a Thinkpad-os cuccokat nem bírja feltenni, de ki lehet kapcsolni a picsogást miattuk. Csak a garancia státuszát nem képes megjeleníteni normálisan. Pedig a Lenovo honlapon símán megtalálom szériaszám alapján.
Jah..WinXp.
Win7-el probálkoztam én is...nagyjából mindent össze lehet vadászgatni hozzá fél óra kereséssel kb. Valamint a WinUpdate is okosan találgatja meg a hardveres update-eket.
-
Throme
veterán
válasz
milestone #5361 üzenetére
Azért nem tudok konkrétumkat mondani mert egyrészt én nem vagyok expert, másrészt N500-at használok.
Te géped free dos-os, így alapból nem kapsz rejtett partíción, helyreállító szoftvert, oprendszert.Itt a fórumon úgy tapasztaltam, hogy az xp-sek többet barkácsolnak.
Vista-m van - gyárilag - és tartottam tőle mert rossz a híre. Már nem cserélnék vissza xp-re!
Persze itt is van furcsaság amit nem értek - és ide is megírtam - de próbálkozok....Amennyit "elvacakolsz" az R61-es, xp-s...stb szoftverekkel, lehet egy ingyenes win7 telepítéssel jobban járnál. A fentiekben leírtak miatt mondom, hogy "lehet", mert tapasztalatom nincs a win7-el! Gépeden simán elfut.
Vista-t meg meg nem ajánlom -bár nekem simán jó - mert 100 emberből 90 biztos köpködi (ebből kb 10 aki tudja is miért), meg nem ingyenes...
Egyszer már beszóltak hogy miért lovagolok a win7 telepítésen, de lesz@rom, ha az látszik, hogy aki használja az nem panaszkodik (vagy nem olvassa a fórumot).Ja OSD, én elimináltam mert zavart, hogy némely progi leugrik tálcára ha változtatom a hangerőt...
Fényerő OSD-t még nem láttam (de ismétlem, N500 és vista). Sorban lövöm ki a lenovo-s progikat, mert egy idő után nem megy a fényerő szabályozás (Fn F10,F11). Valami összeakadhat....Persze ez az én véleményem és lehet nincs igazam.
Sok sikert a géphez, nem hiszem, hogy megbánod a vásárlást! -
Throme
veterán
válasz
milestone #5345 üzenetére
Helló!
Konkrétumot nem tudok, de szerintem nincs szoftver gyűjtemény pack-ben.
Ez a recovery dolog meg szinte tuti hogy nincs külön. Ha telepített oprendszerrel veszed akkor rejtett partíción megtalálható a driverekkel együtt, szoftvercsomagban.
Ahogy neked is volt az XP-s gépeden.Én nem használok win 7-et de azt mondják az "megkeresi" és felrakja a szükséges driver-eket.
Lehet azzal jól járnál mert kényelmes (lehet).
Másrészt meg 1x összevadászod a lenovo-s driver-eket, kiírod és kész.Egyébként én is nézem a frissítéseket, annak ellenére, hogy nekem van recovery-m.
Van amit már frissítettem, szóval recovery ide vagy oda előbb-utóbb nekem is kell készítenem egy ilyen lemezt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest