Hirdetés
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
válasz
qwertly #4523 üzenetére
Ha Bison kamera van a notidban, [link] feltelepíted (Vista) és kapsz egy Acer Crystal Eye Webcam segéd progit is.
Acernél kamera létezik még Suyin, Chicony verzióban is. Ismerősnél a Bison driver volt a jó Lenovohoz (N500 XP). A driver telepítéskor "szól" ha nem a megfelelő kamerát találja a gépben.
Acer driverek[link]. Az ötlet nekem úgy jött, hogy egyszerre járt nálam egy Acer és egy Lenovo gép.Partíció betűjelet, a lemezkezelésnél (számítógép kezelés) tudod átállítani, vagy eltávolítani.
Fecó
-
Throme
veterán
válasz
qwertly #4523 üzenetére
Ahogy olvastam/emlékszem a kamerát csak msn, skype és hasonló alkalmazások tudják használni.
Hogy lenne valamilyen sw arra, hogy csak úgy felvegyél valamit, vagy képet készíts vele, arról nem tudok.
Majd valaki biztos segít itt.Nem is néztem utána, mert erre én nem ezt a kevésbé mobil megoldást választom, inkább egy fényképező.
Meg hülyén is nézne ki egy kiránduláson, ha laptoppal csinálnék képeket -
Throme
veterán
válasz
qwertly #4521 üzenetére
Kifagy a dvd írás? Fura egy új gépnél, friss oprendszerrel. Próbáltad másik típusú lemezzel?
Nekem megírta, pedig elég viseletes dvd rw korongokat használtam.Én is rejtett partíciókról olvastam és mikor meglett a gép gondoltam az "S" és a "Q" az....
Total commanderben nézegetve ezeken a meghajtókon van rejtett könyvtár. Az egyikben ott figyel egy közel 6Gb-os álomány (cdrivebackup.wim).Bocs de nem tudom mi ez a "acronis true image".
-
Throme
veterán
válasz
qwertly #4519 üzenetére
Helló!
Nekem is ez volt a "gondom". A meglévő gépemhez jópár cd-t adott az FS, itt meg semmi.
Ha megnézed az installált progikat a gépen, azért nem csak a csupasz vista-t adják.Itt a fórumon, de netes leírások is említik ezt a szitut, vagyis zéró korongot adnak a géphez!
Másrészt egy csupasz gépnél, szerintem jobb az előre telepített oprendszeres verzió.
Itt a fórumon is olvasható, hogy az XP-vel próbálkozóknak több a gondjuk...
Csak, hogy a "beep"-et említsem!Szal, "számítógép", ezen belül a "Lenovo" meghajtóra (gondolom neked is "Q" partíció) dupla klikk és előugrik egy ablak. Megkérdezi, hogy helyre akarsz állítani, vagy helyreállítási adathordózt akarsz létrehozni.
Válaszd az utóbbit és pakold be a dvd-ketMondjuk én még nem próbáltam a helyreállítást, sem lemezről, sem HDD-ről...
Így nekem ilyen tapasztalatom nincs!Változatlanul nagyon bejövős kis gép ez az N500, mind design-ra, mind tudásra és a vista is tetszik. A gép is elég hozzá.
Partíció elrejtést nem tudom, hogy kell....
Sok sikert és kevés bosszúságot!
-
Throme
veterán
válasz
qwertly #4516 üzenetére
Helló!
Én kipróbáltam, másfél DVD-re írja ki a factory recovery-t. Lehet egy duplaoldalas dvd lemezzel jobban járnál. A harmadik lemezre meg 250 Mb körüli helyre boot és utility progikat tesz ki.Egyébként két rejtett partíció van a gépen!
Az egyik kb 2 Gb helyet foglal és szerviz dolgok (driver-ek és utility-k) vannak.
A másik a recovery meghajtó ami kb 10 Gb helyet foglal.Kapsz hozzá magyar nyelvű kézikönyvet.
Bootolásnál, mikor megjelenik a "lenovo" kép akkor kell megnyomni "lenovo care" gombot, vagy F11, vagy Enter gombot.Elég jó kis gép ez, jó választás
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- ZIDOO médialejátszók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest