- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozz
tag
válasz
eszperesz #4539 üzenetére
Hi!
Attól függ mire szeretnéd használni a gépet...
A Dell gépeket én inkább ipari felhasználásra ajánlanám, mert bírják a gyűrődést, általában mi is Dell gépeket használunk a suliban, mert nem hatja meg őket a brutális hőingás és a por védelme is jobb mint a Lenovonak, ezért a laborban nem halnak be olyan gyorsan.
A Lenovo-t inkább otthoni használat és fejlesztések és tervezésekre ajánlanám, de a gamet is jól bírják, sajnos nagy gyengeségük a gyenguszka hűtés.
Ha elmondod pontosan mire kell a gép, akkor lehet tudnék mondani konkrétabb ítéletet is. -
Throme
veterán
válasz
eszperesz #4538 üzenetére
Vásárlásnál én is gondolkodtam, hogy veszek + garit, de egyelőre nem tettem.
Ha 1 év után annyira tönkremegy, h ki kell dobni akkor 12.500 huf-ot buktam havonta.
Ez a legrosszabb ami történhet (persze ideges lennék az tuti).Másrészt meg úgy tudom gari időn belül bármikor vehetek + évet!
Egyébként mi baja lehet ami természetesen nem az én hibámból adódik (leejtem, vizes lesz...stb)?
Zajos ventit valahogy csak ki tudok cserélni....
Billentyűzetre jókat mondanak....
Pixeles kijelzőt úgy sem cserélnek gariban, 4-5 pixelnél meg több nem hiszem, hogy tönkremegy (az FS gépem 2,5 év után simán jó).
Vinyón tárolt adatok nekem többet érnek mint a vinyó maga (és el is van mentve máshol)
Otikai meghajtó ami még cinkes lehet, mert mozgó mechanikai alkatrészek vannak benne.
Aksit nem tudom kicserélik 2 - 3 év után, ha már veszít a teljesítményéből, hisz működik csak már nem olyan jól mint rég.Szerintem ezzel a 4 év garival úgy vannak a Dell-nél, hogy az átlag nyugat-európai/ amcsi felhasználókat veszik alapul, akik valszeg nem tartják meg addig a gépet....
Persze lehet nincns igazam
-
footy
addikt
válasz
eszperesz #4535 üzenetére
A dell studio szériája egy kategóriával feljebb van mint az N500 a lenovonál. (a gyakorlatban nem igazán érzik a minőségtöbblet. Szubjektív ugyan, de a billentyűzet körüli festett rész egyes modelleknél nekem full gagyinak tűnt)
A lenovonál az SL széria van a Dell Studiojával párban.(Az N500 az Inspirionnel van)Lenovo topicban egyébként illik Lenovot ajánlani
de valószínűleg egyik sem rossz választás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged