Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Scraffy #5311 üzenetére
Helló!
Kb március-április óta van meg és semmi bajom vele.
Az érintő gombok, a kék oldalsó ledek, a gép mögé ülő fedél megoldás, mind nagyon tetszik. Árkategóriát figyelembe véve számomra jó a felszereltsége.
Nekem az ezüst festéssel sincs semmi bajom. Tudom ez ízlés dolga.
Használat közben ebből mit sem látsz.
Véleményem szerint megbízható (legalább is az elmúlt rövidke 7 hónap alapján).
Strapabírósága nem tudom milyen, mert én vigyázok rá és még egyben van. Zsanérok nem lötyögnek és nem lazult a kinyitások során.
A dvd mechanika szokott néha fura hangokat adni, asszem üresen. De kifogástalanul működik.Én majd az aksi élettartamára leszek kíváncsi. Most teljesen rendben van, de még jó hogy egy fiatal gép esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest