Új hozzászólás Aktív témák
-
djvoyager
tag
válasz
zonaporkolt #7289 üzenetére
> Asszonypajtas Lenovo N500-as gepet (4233-6WG) szeretnem boviteni memoriaval es egy > gyorsabb (Core2Duo) procival. Jelenleg T1600-as proc van benne. Milyen procik > kerulhetnek a helyebe? ...es pontosan milyen tipusu memoriamodullal bovitheto?
Elvileg 1x 1GB ram van a gépedben, ilyen: 1GB DDR2-667 SDRAM SO-DIMM (PC2-5300), non-parity, dual channel capable
Összesen két hely van benne, és max. 2x 2GB-ig bővíthető. 32 bites OS csak kb 3GB-ot lát belőle.Ez a Kingston kompatibilis vele: KTL-TP667/1G vagy KTL-TP667/2GB
Procit nem érdemes cserélni benne.
-
djvoyager
tag
válasz
zonaporkolt #4478 üzenetére
Leginkább attól függ, hogy a procid és a kijelződ milyen teljesítményre van kapcsolva.
Tesztelgesd még kicsit, ha nagyon kevésnek tűnik (2-3 óra azért kell, hogy legyen), akkor szervizben garanciálisan cserélik. -
Throme
veterán
válasz
a hangos beep-re még én se találtam meg a jó megoldást. Tényleg idegesítő!
Nálam a tápkábel ki-be csatlakoztatásnál és alacsony aksi töltöttség esetén sipákol.Kábel csatlakoztatás előtt lenémítom a gépet (érintő gombbal 1 mozdulat).
Majd vissza.Alacsony töltöttség esetén meg amíg van szufla az aksiban addig lenémítom. Nem a legjobb megoldás, de egyelőre nem hallottam jobbat.
Ezt nagyon eltolták a lenovo-nál!
Grat az új géphez!
Nálam alapból 53%-ra vissza van véve a fényerő, ha aksiról megy a gép. Szerintem így is simán élvezhető a kép.
Kb 3,5 vagy annál kicsit többet ír ki. Persze ennél kevesebbet bír, de múltkor túl voltam a 3 órán.
ezzel az eredménnyel meg vagyok elégedve.
Ebben a kategóriában szerintem ez jónak mondható.Szerintem nem kapsz másik aksit. Valszeg a boltnak nincs is, ahol vetted!
Új gépet meg nem bontanak, hogy kicseréljék!
A gép meg műxik így 3 napos cseregari nem érvényes.
Talán akkor, ha valamilyen teszt progikkal / mérőműszerekkel be tudod bizonyítani, hogy az aksinak baja van (valamelyik cella nem megy, vagy nem éri el a megfelelő teljesítményt) ...Próbáld meg visszavenni a fényerőt és akkor tovább bírja....
Másrészt azt olvastam, hogy a vista-nak (én ezzel tolom) jobb az energiagazdálkodása mint az xp-nek.
Arról nem vagyok meggyőződve, hogy egy öreg szoftver energiaszükséglete kevesebb egy mai, korszerűbb (és csicsásabb) társánál.
-
footy
addikt
válasz
kétszer ment el
-
footy
addikt
válasz
Ha átlag fényerőn van akkor reálisnak tűnik.
-
Throme
veterán
válasz
zonaporkolt #4426 üzenetére
Nehogy félre érts!
Nem azt állítom, hogy nincs HOME és END!
Hanem azt, hogy ezt a két funkciót csak gomb kombináció lenyomásával tudod elérni, mert nincs külön gomb, mint más billentyűzeteken!Fn+PgUp=HOME
Fn+PgDn=END -
Throme
veterán
válasz
zonaporkolt #4419 üzenetére
Helló!
Jó választás (már ami a szériát illeti), nekem 1 hetes az N500 és nagyon bejövős!
Küllemre is tetszik és kategóriához képest szerintem tele rakták minden szükséges összetevővel.A helyedben én feljebb emelném a mércét. Gondolok itt első sorban a RAM-ra. Nem tudom milyen oprendszert futtatsz majd rajta de 1Gb-al max XP. Bár win7-et nem ismerem!
Nálam a vista 2Gb-on jól érzi magát...Itt a fórumban XP használóknak volt több problémájuk ahogy én olvasam.
A T1600 meg a GMA x4500 teljesítmény szintjét nem ismerem, de engem nem is érdekel, mert nem játszom a gépen (ok, 1-2 régebbi FPS - XIII - de ez simán megy ). Szerintem multimédiára és irodai dolgokra teljesen jó.
Én nem bántam meg, hogy a 250Gb-s vinyót választottam. Ha oprendszerrel veszed akkor kapásból kb 12 Gb lejön a maxból 2 partíció formájában (rendszer visszaállítás). Még feldobsz pár dolgot és máris a fele hiányzik a vinyó kapacitásának....
Garancia nem árt. Nekem azt mondták a boltban, hogy a lenovo-kal nem szokott gond lenni. Ezt persze vagy elhiszi vagy sem az ember. Ha jól tudom a gari időn belül bármikor vásárolhatsz plusz évet....
számomra néhány kevésbé bejövős dolog:
- nekem kicsik 1 csöppet az irány billentyűk
- nincs külön HOME és END gomb, kombinációval érhető el csak
- az érintő gombos hangerő szabályzók csak finom hangolásra jók mert elég kis lépésköz van beállítva érintésenként (igaz van gomb kombinációs megoldás ami sokkal gyorsabb szabályzást tesz lehetővé)Persze a felsoroltak apróságok és van akinek ezek nem is számítanak, vagy nem ért vele egyet.
Lényeg, hogy én nem bántam meg a vásárlást, neked viszont egy kicsivel erősebb verziót javaslok (már ha szabad)!
-
Otisz
őstag
válasz
zonaporkolt #4419 üzenetére
Erdemes +8e-ert 3 evre kiterjeszteni a garit?
Naná, hogy érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest