- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma4
tag
válasz
akipapi #4935 üzenetére
Akipapi, köszi a válaszokat, féltem, hogy celeronos lesz a gép, de így egészen korrekt.
Throme, ez a számpados billentyűzet új volt nekem, egyedül ez hiányzott, hogy százas legyen számomra egy noti az asztalival szemben. Most is megoldom, külső billről dolgozom állandóan, de ez a megoldás ígéretes, csak ne lenne ennek se hangja...
Köszi az infókat!
Nézegettem az U350-et is, az Acer nem tudott néma gépet csinálni ilyen konfiggal, (3810) hátha Lenovonak sikerül, megvárnék bele egy SU9400-as procit, ilyennel árulnak X301-et is, épp ma láttam egyet egymillió feletti árért, ha abba jó, akkor annyira azért nem lehet gyenge, csak szoknának már rá a néma gépek gyártására... -
Puma4
tag
válasz
akipapi #4931 üzenetére
Ez már jobban hangzik!
Írd már le légyszi, hogy milyen konfiggal vetted a gépet!
Ha csak az asztalon állsz és nem csinálsz semmit, akkor is bekapcsol időnként a venti?
A venti ténylegesen leáll, vagy lassan megy, csak nem hallható? - a szellőzőnél érzel ilyenkor légmozgást?
És mindezt milyen oprendszeren produkálja?Bocsi a sok kérdésért!
A válaszokat előre is köszi! -
Throme
veterán
válasz
akipapi #4902 üzenetére
Ha a gépet oprendszerrel vetted akkor a boltot vagy a szervizt kell megkérdezni.
Egyébként a vista-t hogy raktad fel? Külön megvan lemezen?
A laptophoz alapból nem jár lemez. Vagy minden rajta van a vinyón (recovery téma), vagy csak free dos....Szerintem az intézőbe felesleges ez a könyvtár visszaugrás gomb!
Az intéző címsávban láthatod éppen melyik könyvtárban vagy.
Ott ráklikkelve az adott könyvtárra, egyből odaugrik (vagyis így tudsz visszafelé haladni a könytárakban).... -
Throme
veterán
válasz
akipapi #4889 üzenetére
Nekem is vista-m van és 250-es vinyó.
Mikor csak C: volt a gépen (meg a két rejtett partíció a recovery-nek) én is hiányoltam kb 60Gb-ot, pedig rejtett könyvtárakat is láthatóvá tettem.Most hogy ketté van oszta már nincs ez a gond. Én gyanítom, ha nagy a vinyó (250Gb+) akkor hülyén számolja a rendelkezésre álló helyet. Pakolsz rá anyagot akkor szerintem csökkenni fog ez a hiányolt tárhely.
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
akipapi #4882 üzenetére
Én kezdetben ügyeltem erre, így ha előre tudtam hogy egy hétig nem fogom sehova vinni a notimat akkor kivettem belőle. Azonban most, hogy már 8 éves lesz a gépem, és így az aksija is max 2 órát megy, így már nem foglalkozom vele.
De egy új gépnél én biztosan figyelnék erre.
Üdv Gábor
-
Throme
veterán
válasz
akipapi #4865 üzenetére
Én N500-at használok vista-val.
Más lenovon láttam már ilyen zöld hasábokat amik a hangerő szintjét hivatottak szimbólizálni. Nálam nincs ilyen. Őszintén nem is hiányzikAmi itt történik az annyi, hogy a képernyő jobb alsó sarkában felugrik egy fügőleges csúszka ami mutatja a hangerő szintet és annak változtatását.
Na és én ettől kaptam "idegbajt", mert ez mindig felugrik és ha teljes képrenyős alkalmazást futtatok (pl játék, full képernyős film...), akkor a hangerő változtatásánál mindig leül tálcára a futó progi.
Nem hagyott nyugodni a téma. kivettem az indítandó programok közöl (msconfig) az "On screen Display"-t. A hangerő kezelés megmaradt (mind FN- F1,F2, mind az érintőgombos verzió), viszont már nem ugrik le tálcára az adott alkalmazás...
Persze ettől még lehet grafikusan hangerőt változtatni a kis hangszóró ikonra ráklikkelve... -
Throme
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged