- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Aktív témák
-
Littletiger
tag
válasz
#65675776 #4979 üzenetére
Na jó, de minek felel meg a CD-in vagy az Aux-in? A Winfast PVR-ben olyan lehetőségek vannak az audio-out control line-nál, hogy hanghullám, sw szintetizátor, cd-lejátszó és fejhallgató. Az audio recording line-nál pedig zenei cd, külső, vonalbemenet hangereje, mikrofon hangereje. Még csak nem is ugyanazok. Akkor hogy állítsam ugyanarra? A win hangerőszabályzóban pedig csak egy lehetőség van a hangfelvétel alapértelmezett eszköznél, mégpedig HD audio capture. Egyébként a felvételt még nem próbáltam, mert hogy tv nézés közben sincs hang. Itt inkább olyan problémákról olvastam korábban, hogy volt hang, csak a felvételnél nem. Nyilván erre szolgál az audio recording line. De én egyelőre nem akarok felvenni, csak szeretném ha megszólalna az adó, amit néznék. Egyébként a tuner kártyát a hangkártyával összekötő kábelt be lehet dugni rosszul? Vagy mindegy, hogy a csatlakozó melyik oldala merrefelé néz? Valami szájbarágósabb válastz please. Mert továbbra sincs hangom.
Köszi -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4735 üzenetére
De mire sikerült elmagyaráznom, hogy mit is szeretnék
Hi Zoltan,
There are indeed some problems with PVR2000 hardware encoding.
We are verifying the problems and trying to fix them.
I will try to implement the TV logos for XMLTV and the ''Recording...'' OSD during recording.
It might be released in near version.
There is already channel number OSD in WinFast DTV, isn't it?
Could you describe more details about ''channel number on OSD''?
Shuk -
raptorHUN
csendes tag
válasz
#65675776 #4630 üzenetére
kártya nincs a gépben, mert ugye azzal semeddig se jutok el...
gondoltam feltolom a drivert, a cuccot hozzá, hátha foglal neki valamit... jobbat már nem tudok kitalálni
Tehát tesze fel a drivert, amit adnak hozzá (de ugyan ez van a többi letöltöttel is). a telepítés elindul, majd megszakad ezzel a hibával: ''Not Supported! - ;;2600.xpsp_sp2_gdr.050501-1519''
Van a CD-n egy win xp sp2 hotfix. KB896626 jelzéssel. Ez felmegy csont nélkül. Valami broadcasting frissítés.... -
raptorHUN
csendes tag
válasz
#65675776 #4626 üzenetére
P4 3.2 dual 64bit, Asus P5LD2 SE , 2giga ram. A gépben van egy SBlive! 5.1, egy 9750GT és egy PCI-os hálókártya. Bármelyiket kiveszem és a tuner benne van nem megy a gép a winlogonál tovább. Vagy kék halállal a gépem megmenekítésére hivatkozva leáll, vagy nemes egyszerűséggel újraindul.
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4608 üzenetére
870100001E000000990100001E000000990100001D0000008B010000080000008D000000040000002802000006000000290000000600000029020000030000002C
Asszem ez a jobb felső sarok
Nem tudom, mivel csinálták a programot, de kegyetlen. Háromszögekből áll, mint a 3D-s tárgyak, sokból. Megszenvedtem vele, mire eltűntettem a két rész közötti rést
A rajzolgatás már csak móka.
brembo:
Valszeg elég lesz a driver-t újrarakni. Ha nem, az baj.
[Szerkesztve] -
sgbo
csendes tag
válasz
#65675776 #4540 üzenetére
tényleg eltűnik. (de nem mindíg -és nem az egérmutatótól függ (tegnap sehogy sem volt hajlandó bármit csináltam).
Amúgy PVR2 tényleg sokkal jobb mint a PVR. Csak a kinézete nem olyan szimpatikus.( lehet csak megszokás kérdése bár az a old-school rádió skin nem rossz)
Ez a pause capture funkció tényleg nagyon jól hangzik. Utálom hogy a legtöbb felvett anyagom több részben van (tudom össze lehet fűzni (de ehhez már lusta voltam mindíg is), és így egyszerűbb lenne a dolog) -
éN79
addikt
válasz
#65675776 #4530 üzenetére
Akkor ezek szerint én természetesnek gondoltam, hogy adták, és a kacatjaim között találtat tévesen a doboz tartalmának tulajdonítottam....
Adott a címben szereplő kártyám. Gyakorlatilag a VB előtt vettem, abban az időszakban használtam, utána nem. Időközben a gépből is kikerült, mert miután egy géprendezés során helyet cserélt az AU4-el, gyakran újraindult vagy kékhalált játszott a gép. Miután kivettem, megszűnt a jelenség.
Minap gondoltam, újra berakom a ''jó'' helyre, meg is történt, XP nagy nehezen meglelte, drivert és PVR programot már korábban beszereztem ''innen'', azaz nem a legfrissebbek voltak, de működtek még a nyáron.
Namármost, eszközkezelőben hiába láttam a tunert, a PVR hiába települt fel és indult el, egy kanyi csatornát nem tudtam megtalálni, egyszerűen mindenhol a nagy kékség várt, semmi adás (próbáltam a magyar után a német normákat is).
Mivel az elosztó/kábelezés azóta semmit nem változott, a kártya és a programok ugyanazok, vajon mi az ördög lelte?
[Szerkesztve] -
Hammon Serra
senior tag
válasz
#65675776 #4526 üzenetére
Okés. Nagyon köszönöm a válaszokat.
Azért kérdeztem meg, hogy hova tegyem mert nem tudom, hogy a jelfogó mennyire képes messziről venni a jeleket.Oldalról,hátulról stb.
ez egy igen hülye kérdés volt tudom.De lesz még ilyen
Ja és még 1.
Mivel kössem össze a tunert a hangkártyával? Mert a tuner dobozában nincs ilyen csati. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4509 üzenetére
Na igen, ezt már az első próbánál észrevettem. Eddig három hangkártyával próbálkoztam, mind hasonlóan ''működött''. Még van valahol egy CMI, annak mindíg egyszerű, de frankó driverei voltak, megnézem, van-e valami Vista-ra
Próbálni egyébként nem is próbáltam még azt a mixer-t(minek ha máshol sem működik igazán), csak láttam mire való, és egyből megtetszett a dolog.
Csak legalább a tv-t lehetne rendesen beállítani. -
syner
tag
válasz
#65675776 #4492 üzenetére
na, feltettem a 32 bites Vistát, driverek szépen felmentek, viszont a PVR install közben, mikor win media codeceket akart installálni kiírta, hogy ezek nem kompatibilisek, és nem is rakta fel őket
most ott tartok, hogy csatornákat megtalálja, de nem látok csak feketeséget a tv helyén -
tevion
csendes tag
válasz
#65675776 #4422 üzenetére
Szisztok!
A 'nagyon gyatrán jön a hang'' alatt azt értem, hogy a hangerőt max-ra kell tekerni, hogy normál hangon szóljon a tv, és egy kicsi zörej is van alatta.
Összekötöttem a hangkártyát a tv kártyával.
Az s-video csatlakozóval próbáltam meg a digizést, és akkor nem volt hang. -
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4370 üzenetére
Mármint a minőségre értettem a hsználhatóságot. Nincs vele tapasztalatom.
Az Asus biblia ''ALC650 6CH with built-in HP amplifier''-t ír.
Au-hoz is van újabb driver, de elhalasztom a letöltést egyelőre.
Van csatlakozó a front-panelhoz, csak eddig lusta voltam megkeresni a kiosztást hozzá(ha egyáltalán létezik). Azonkívül szintén félmegoldás lenne, mert a felvétel vezérlésénél Analóg mix(Line/CD/AUX/TAD/PC)-t lehet választani, és kimenetnek hiába van kiválasztva az egyiknek aux, a másiknak line, mivel egyben kezeli a felvételt, ha az egyiket elnémítom, mindkettő elhalkul, ezért nem lehet néma felvételt készíteni sem. Ez igazán ''Creative'' megoldás. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4366 üzenetére
Azt azért megemlíteném, hogy nem a Realtek hangot használom, hanem az Audigy-t.
A jelenség ettől függetlenül stimmel
Hangerőszabályzás nincs, felvétel vezérlés üres. A felvételen azért van hang.
Szóval azért még nem tökéletes, de ahhoz képest, hogy először még hang sem volt, mindenképp előrelépés
A hangerőt amúgy sem szoktam tekergetni.
Csak a driver jövője miatt aggódom egy kicsit, mert az SB még XP-re sem tudott normális driver-t gyártani. Mi az, hogy analog mix? Hogy kezeljem így külön a forrásokat(lásd: két tuner, aux-line)
Az útban lévő csatlakozó pont a tuner távirányító-csatlakozójának ütközik a hátlap mögött. Miért nem az alaplap közepére rakják az ilyesmit -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4360 üzenetére
Ne haragudj, hogy értetlenkedek, de még mindíg nem vágom
Addíg rendben, hogy szeretnéd látni,pl RTL / 25 (asszem erről van szó)
De ha oda akarsz kapcsolni, mindegy, hogy van-e vagy nincs szám, mert úgyis fejből kell tudnod a kívánt számot, ahova kapcsolni akarsz, nem? Akkor meg mindegy, hogy ki van-e írva, mert csak beütöd, hogy 25, és már lárod is az RTL-t. Max. arra lehet jó, hogy ha sokszor látod a számokat, szép lassan megjegyzed mindet.
Vagy rossz felé tapogatózok?
Este egy kicsit megváltozik nálam a renszer(SIS->Nforce2)
Kíváncsi vagyok, beleszól-e a tuner működésébe.(telepítés, csatornakeresés problémák, stb., eddig nem volt) -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4358 üzenetére
A megszokás, még nem álltam át
Gondoltam, hogy ki lesz javítva a CP-baki, örülök is neki.
Most, hogy mondod, valóban nem a legtutibb, talán vastagabb betűvel jobb lenne, bár eddig én nem is néztem oda. Ha tudni akartam, hol és mi megy a tv-ben, nyomtam egy Enter-t.
A csatornaszámot meg el sem tudom képzelni, miért lehet jó tudni
(távirányító miatt talán?)
De ha már távirányító(fehér). A Language gombbal elérhető az EPG, a Menu gombbal meg a színeket lehet állítani. -
-
FunkyBoy
tag
válasz
#65675776 #4321 üzenetére
Szia daa-raa!
Utoljára májusban jártam itt a fórumon ha emlékszel (pl.: #2936) amikor az újonan vásárolt Expert karikkal súgás gondom volt. Ez most épp Cserdi révén jutott eszembe. A történet végét akkor viszont nem írtam le, de az érdekesség kedvéért most megteszem. Szóval mind a két új kártya mindenkinél mindenhol ugyan úgy zajos, súgós volt TV közben, így a végén a kereskedő a 2. kártyát is visszavette (természetesen ő is meggyőződött a dologról) és egy DV2000-est vettünk ráfizetéssel ami mindenhol mindenkinél hibátlanul ment és megy ma is.
Talán ez a széria problémamentesebb?
üdv:
FB -
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4291 üzenetére
WInXP SP2vel. Mellesleg pontosan milyen realtek hang drv-t tettél fel? lehet hoyg nekem si ez a problémám a mostani PVR-rel... nekem is NV féle hang van fent.. Mert sok csatorna zajos... mikor megkerestetetem őket akkor jó.. kikapcsolom és ujra be akkor meg elmegy a hang...
SZval honnan szedted le azt a drv-t?
(mellelsleg: Epox 9npa+sli lap, GF6800GS, 2 GB ram) -
Balinov
titán
válasz
#65675776 #4286 üzenetére
ezt én is tapasztaltam a győri Vidanet-es kábeltv-nél. letölthető csatikiosztástól kb annyival tér el,mint amit te írsz.
konkrétan mi hiányzik? pl. csak PAL-t tudok választani,pal b/g-t,d/k-t nem.igazándiból nem tudom megmondani,csak hozzászoktam már a FlyTV2000 sokrétű beállítási lehetőségeihez. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4240 üzenetére
Előzmény:
Kollegámnak kicsit megpusztult a gépe, én meg kikölcsönöztem tőle a tunert, mert tudtam, hogy képes a DTV mással is működni, de a saját szememmel akartam látni
Leszedtem az egyetlen létező drivert, telepítettem, elindítottam a DTV-t és ment. Ennyi
Nincs fenn az Alec-féle DTV-hack sem.
A tuner SAA713x chip-es.
A csatornákat újra kellett keresni, de egy-két csatival többet talált meg így, mint az Expert.
Hangom nincs, mert külső átkötős, és nincs kábelem.
A helyes megfejtésért a nyereményed a leírt infó
El_Diablo_
Ilyen kicsiben valszeg nálad is élesebbnek tűnik a kép.
[Szerkesztve] -
slayer006
addikt
válasz
#65675776 #4213 üzenetére
a hangkártya nagyon meg bírja sz.ptatni a dolgozót
én véletlenül egyel arréb dugtam be a jack dugókat az audigy4 -be
kb. 25x telepítettem a tunerkártyát mire erre rájöttem
szvsz nézd meg nem-e valami rossz helyre van dugva ? hülyén hangzik, de előfordul
Megkérdezem itt is:
Használ valaki ilyen kártyát: Leadtek WinFast DV2000 ??
[Szerkesztve] -
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4173 üzenetére
És akkor mi lehet az oka annak hogy a PVR-rel megy a kártya (azzal is csak a régivel ami a CDn volt/van) DTVvel meg nem megy, holott eddog ment...
A DTV mellesleg olyat ír ki hogy ''Elérhető BDA eszköz nem található'' utána pedig ''hiba a képalkotás során'' Akkor mitől lehet ez? -
szasza_1
senior tag
válasz
#65675776 #4131 üzenetére
De monitoron is (CRT), meg TV-n is 4:3-as felbontást használok, meg gondolom még elég sokan. És ilyenkor marad két fekete csik a kép oldalán (vagy be kell állítani a lejátszóban a 4:3-as képarányt, vagy kikapcsolni az oldalarány tartást, ha egyáltalán olyan lejátszót használ az ember, amelyikben ezt meg lehet csinálni). Egyszerűbb, ha mindjárt 4:3-as oldalaránnyal veszi fel az ember.
szerk.:és nem kötözködés képpen mondtam, csak egy gombbal kevesebbet kell megnyomni, ha lejátszod a filmet.
Ja, igen, és a felvétel valamiért még mindig nem megy...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest