- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok!
megint egy kérdés: neketek meddig keres a PVR2 adaptívba? mert én 20 percnél és 2 csatornánál leállítottam, ez normális? elivleg azt írja hogy 5-10 percnek kéne lenni. -
senior tag
Hi all!
nekem is van egy ehez hasonló kártyám és lenne egy kérdésem. konrétan egy deluxe verzióról van szó de most nem is kártyáról akarok kérdezni hanem inkább a programról. Szóval én gyári cd-s programot hazsnálok és van egy olyan kényelmi problémám hogy amikor rákerestetek a csatornákra és mondjuk a retek klubbot 65. helyre rakja de én a 3. helyre szertném rakni akkor kattintgatonm kell az oldalt lévő fölfele nyílra. egy kattintásra 1-et lép föl. És elég xar mondjuk csatornánkánt 60-akat kattintgatni... Nincs vmi fájl amibe a csatornák helyét és frekijét tárolná? hogy elmenthetném valahova azt win reinstallnál csak visszamásolnám és tádáá ott lenne az össze csatorna a helyén? vagy esetleg ha leszednék egy újabb progit abba már kivan javítva ez bosszantó kényelmetlenség?
Köszi! -
senior tag
válasz
Sándor -P20- #3831 üzenetére
Kártya 1000% hogy mono! nyomd tv nézés közbe a távirányítón fölül a display gombot és kifogja írni a csatorna számát és azt hogy mono. Elvileg én stereoként vettem a kártyát aztán jöttem rá hogy nem is az. Erre vissza a Mi*tralba ott meg aszonták mé nem néztem meg interneten mit veszek(nem is volt mé internetem
) és előtte ők mondták hogy stereo... azóta nem veszek náluk...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gaming notebook topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Padavan firmware
- E-roller topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest