Keresés

Aktív témák

• Littletiger

tag

válasz Zsol #4981 üzenetére

Milyen eszközt tudok hozzáadni? Ott csak némítani, illetve szabályozni tudom a különböző hangerőket, úgymint fő hangerő, hanghullám, sw, cd-lejátszó, fejhallgató. Semmit nem tudok hozzáadni. Nem igaz, hogy ilyen bonyolult beállítani egy tv kártyát. Vagy csak én vagyok nagyon láma. Mindenesetre továbbra sincs hang, és így ugye használhatatlan a cucc.
    Valakinek még valami ötlete? Sata vinyó bekavarhat?

• Littletiger

tag

válasz #65675776 #4979 üzenetére

Na jó, de minek felel meg a CD-in vagy az Aux-in? A Winfast PVR-ben olyan lehetőségek vannak az audio-out control line-nál, hogy hanghullám, sw szintetizátor, cd-lejátszó és fejhallgató. Az audio recording line-nál pedig zenei cd, külső, vonalbemenet hangereje, mikrofon hangereje. Még csak nem is ugyanazok. Akkor hogy állítsam ugyanarra? A win hangerőszabályzóban pedig csak egy lehetőség van a hangfelvétel alapértelmezett eszköznél, mégpedig HD audio capture. Egyébként a felvételt még nem próbáltam, mert hogy tv nézés közben sincs hang. Itt inkább olyan problémákról olvastam korábban, hogy volt hang, csak a felvételnél nem. Nyilván erre szolgál az audio recording line. De én egyelőre nem akarok felvenni, csak szeretném ha megszólalna az adó, amit néznék. Egyébként a tuner kártyát a hangkártyával összekötő kábelt be lehet dugni rosszul? Vagy mindegy, hogy a csatlakozó melyik oldala merrefelé néz? Valami szájbarágósabb válastz please. Mert továbbra sincs hangom.

Köszi

• Littletiger

tag

Sziasztok!

Valaki legyen oly szíves segíteni! Ma raktam be a tuner kártyát a gépbe, és minden klappol, az egyetlen bibi, hogy nincs hang. A kép szépen bejön, látszólag minden működik, de hangot nem tudok kicsiholni belőle. Próbálgattam mindent. A hangerő beállításoknál minden engedélyezve van. Volt fenn egy Satsuki dekoder pack, azt is leszedtem. A tunert a hangkártyával összekötő kábel bedugásában nem vagyok biztos. Az alaplapom leírása szerint az internal audio audio connectoroknál Cd-in és Aux-in van. Melyikbe kell dugni? Mondjuk mindkettőbe próbáltam, de egyik esetben sem volt hang. Illetve a PVR prgoramben kell e valamit állítani? Az audio device beállításnál mi legyen az audio out control line és mi az audio recording line?

Köszi

Aktív témák