- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
s8109csa
tag
Szia
Nem tudom mész-e valamire azzal, amit most le fogok írni, de leírom, hogy én miket szívtam távirányítóval.
1. Egyszercsak nem vette sem a hifim, sem a TV-m a jeleket, vagy csak nagyon ritkán.
Rájöttem, hogy az egyik energiatakarékos izzóm rosszalkodik (zizeg), ilyenkor infravörös fényt bocsátanak ki, amik megvakítják a szenzorokat. Csere -> OK!
2. Van egy iMON VFD távirányítóm számítógéphez, elemcsere után nem működött.
Elem nélkül egy napig állni hagytam, majd elemmel tökéletesen működik azóta is. -
s8109csa
tag
Sziasztok!
Nekem egy problémám van, ami nemrég jött elő, talán a legújab WinfastDTV telepítése után. (nem biztos) Késik a hang a képhez képest a hardveres MPEG2 felvételnél. Nem béta drivert használok.
Ha szoftveres mpeg2-t nyomok, akkor jó a hang. A WinfastPVR-rel meg fordítva volt, a hardveres felvétellel volt csak jó a hang.
Ötletek? -
s8109csa
tag
Nekem egy fontos problémám van a kártyával. Már egyszer leírtam ebben a topicban:
Hardveres felvételnél van hang, a többi szoftveres kodek, pl mpeg2, adpcm, nincs. Amúgy a kártya a hangkártya (Audigy) AUX bemenetére van kötve, és TV nézésnél van hang. Kipróbáltam TV nézésnél felvenni csak hangot az AUX bemenetről, és sikerült.
Tehát fogalmam sincs, mi a baj.
Valaki segítsen! -
s8109csa
tag
Szia
A TV-knél is van ún egytuneres PIP, és két tuneres PIP. Az egytuneresnél maximum úgy lehet két csatornát párhuzamosan nézni, hogy pl videót dugsz a SCART-ra, és a videón kapcsolgatod a csatornát, amit figyelni akarsz, ill fordítva. A tunerkártyánál még ez sincs, egy felvételt tudsz max párhuzamosan nézni. Ennyi. Tehát tuner, és valamilyen felvétel lehet párhuzamosan a képben. -
s8109csa
tag
Bárcsak íly egyszerű lenne.
Tegnap foglalkoztam kicsit a problémával.
A hangkártyára gyanakodtam (Audigy), leszedtem, majd felraktam a drivereket, de semmi változás.
Ezután próbáltam a Creative szoftverével hangok felvenni a What U Hear, és az Analogue Mix csatornákról miközben ment a Winfast PVR.
ÉS SIKERÜLT!!!
Tehát sem a hangkártyával, sem a tunerkártyával nincs gond.
Marad a szoftver. Ma este újratelepítem a Winfast PVR-t.
Esetleg egyéb ötlet? -
s8109csa
tag
Sziasztok!
A hardveres felvételél semmi gond, de a saját konfigurációmnál beállítottam, egy xvid videokodeket, és PCM kodeket.
Semmi hang, csak képet vesz fel. A hangkártyába van dugva a cucc, az AUX ba, tudom is szabályozni a hangerejét az aux csuszka segítségével. Record line az analog mix, ami magába foglalja az AUX-ot is. Nincs csak AUX.
Mi lehet a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest