- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Balli
őstag
Probalkoztam:
Megneztem a meccset tökéletes volt a kép. Kiléptem a progil majd vissza már megjelentek a zöld csíkok, új próba: jó volt, még egy: újra rossz, majd még rosszab, végül a kép teljesen elment tiszta fekete volt ea kép s most akárhányszor próbálkozok tiszta fekete, csak hang van.
Lehet ez a tuner hibája, mert ha igen akkor visszaviszem gariba
Esetleg vkinek vmi 5let? -
Balli
őstag
Köszi, most kapcsoltam be ismét a tv-t a tuneremen, s most tökéletesen szép a kép ezt nem értem
Egyébként van még 2db TV a lakásban, de azokon mindig szépen megjelennek a csatornák, sosem csíkoznak -
Balli
őstag
válasz
---Lasali--- #513 üzenetére
Nekem nem is az a gond, hogy felvételről csíkoz, hanem alapból miközben néznék egy csatornát
Sőt most próbálom s erőteljes zöld csíkok ugándoznak a képernyőn
Senki nem tapasztalt ilyet?
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Miért csíkoz a képem?
bármelyik területet is választom/
Szépen behozza az csatornákat de vízszintesben nagyon halványan ugyan de csikoz. Amolyan reluxa árnyék hatás.
Mi lehet ennek az oka?
A TV-ben jol bejönnek a csatornák, valaimnt most cseréltem le a kábeleket, elosztót jobb minőségűre- egyébként előtte már próbálkoztam a tunerral, de akkor nem csinált ilyet
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Ti PAL D-t vagy PAL B/D-t hasznaltok? /PAL B rossz minüségbe adja nekem/
A fenti kettő körübelül egy minőségbe adja a csatornákat, viszont van olyan csatorna ami az egyikben van a másikban nincs.
Egyébként kézzel nem lehet beállítani a csatornákat? S az auto keresőnél mit jelent az adatptive /alkalmazkodó/ channel scanning? -
Balli
őstag
Köszönöm a segítségeteket, a képet már jól belőttem.
A nagy gondom az, hogy nincs hangPedig összekötöttem a tunert a hangkarival, s a tuner szoftjában is beállítottam, hogy a hangkari legyen a forrás.
Jajj pedig már megy a foci VB, s nem tudom beállítani ezt a vackot
Vkinek vmi 5let? -
Balli
őstag
Nem lehet a szoftjaval valahogy finoman hangolni a csatornakat?
Most raktam ossze a tunert, de nem vagyok elajulva a kep minosegetol/auto keresovel kerestettem meg/
-
Balli
őstag
Köszi a válaszokat, akkor marad a gyári soft. Sikerült a hangot beaplikálni, működik, viszont ha felveszünk vmit a TV-ről akkor a hangot nem veszi fel. Ezt is be kellene pluszba állítani valahol?
-
Balli
őstag
Latom lentebb lent felsorolva pár program, amivel használható lenne a tuner, mégis ugy látom hogy legtöbben a karesz szoftját használjátok, annak ellenére hogy sokat panaszkodtok rá.
Esetlege van egy másik szoftver ami talán jobb a gyárinál, s érdemes kipróbálni.
A lent található szoft a legújabb egyébként: http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm - Beta driver 5.13.22.6114, ezt érdemes felrakni? A beta szó miatt azért kicsit ózkodom -
Balli
őstag
A fenti kártyánk van, telepitettük a képet szépen le is adja, viszont nincs hang, mi lehet a probléma? A szoftban pedig kiválasztottuk az alaplapi hangkártyát mint a hang forrást de nem működik, vmit még állitani kellene?
-
Balli
őstag
válasz
canniball #279 üzenetére
Nyilván ez az amit én is irtam. De akkor mégis ki vesz digitalizálót ha ugyan annyi kp-ért cserébe kap egy elég komoly hardveresen tömörítő profi tv-tunert
Na mind1 igazából ismim videókat akar majd tömörítgetni, de ennek tudatában én a pvr2000-et ajánlom neki, mivel a két áru értéke megegyezik
-
Balli
őstag
Sziasztok egy sima digitalizáló (erről lenne szó: [link] ) mivel tud többet a PVR2000-es tv-tunertől? Mert az utóbbi is tud tömöríteni, nem? Akkor nem értem mi értelme az előbbinek ha az áruk megegyezik.
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest