- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
Aktív témák
-
tomej
aktív tag
UPC-nél, hétfőre megnézem neked mit állítottam be meg nyomok fel v.hov egy rövidke capturét. De valami banális beállításon van kb. 10 hónapja, az elején sokat baszakodtam a variációkkal, volt vagy 30-40 elmentett beállítás. VHS-el is szórakoztam, hogy meddig érdemes lefelé elmenni, de már tojok rá, nem piszkálgatom, vettem inkább egy 160-as vinyót. Egyébként beálításoknál nem a bitátával stb. volt a legnagyobb gond, hanem összehangolni a kontraszt-brájtnessz-szín mértékét a TV-vel. Felvételnél ugyanis -és szerintem ez a kártya hibája, nem az SW- nem az a szin/kontraszt/stb. tulajdonság kapcsörizálódik, amit a szinbeállításnál a privjuban látsz, hanem egyedül a szín tulajdonság (a kontraszt/világosság nem) elcsúszik minusz irányban kb. 10-15%-ot, így a felvételnél azt egy kicsit túl szoktam húzni.
[Szerkesztve] -
tomej
aktív tag
Már numerikusan a beállítás adatait, vagy az eredményt? Mert ha az előbbire vegy kiváncsi, akkor mondok egy egyszerű megoldást. tolj fel mindent kb. 80%-ra cbr-ben, vagy ha sok helyed van, akár full-ra. Nagy lesz a méret, de ha DVD-t csinálsz belőle ez úgyis korrigálható utólag. Bár egy film nem szokta elérni a DVD méretét, Volt fent a rapidshare-n egy TV-ből felvett Mpeg-2 anyag, de most néztem, hogy már sajna töröltem.
Üdv. -
canniball
nagyúr
Akkor nálam lesz valami gubanc...
Milyen alaplapod van? (Esetleg kitöltheted az adataidnál a Konfiguráció-t és akkor megnézem ott.)
Mod.: A WinFastot kikapcsoltad vagy futni hagytad hibernálás előtt?
És nem utolsó sorban köszönöm szépen hogy miattam kipróbáltad!
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
Ja igen azt elfelejtettem írni
hogy nyomva kell tartani a shiftet és úgy rákattintani a hibernálás gombra, ha így csináltad jól tetted.
''Van vmi látható jele, hogy a gép hibernált állapotban van?''
Nem azt írja ki hogy a gép leáll, hanem hogy a gép hibernálása és mikor beindul a boot után nem elindul a rendszer, hanem kiírja hogy a Win folytatása, végigszalad alul egy csík és mikor betölt mindent úgy találsz ahogy hagytad (azt is elfelejtettem, hogy ilyenkor nem kell a programokat bezárni, bármi maradhat).
''...ugyanis az időzített felvétel nálam beindult''
Vagyis bekapcsolt a PC és a progi felvette amit kellett? -
canniball
nagyúr
Naná hogy megmondom!
Szóval: Vezérlőpult->Energiagazdálkodási lehetőségek->Hibernálás fül->Hibernálás engedélyezése kijelöl->OK: meglepő módon ezzel engedélyezed a hibernálást.
Ezután beállítasz egy programot a WinFastban aminek akkor kéne indulnia, mikor a gép már tuti le lesz állítva. Aztán nem kikapcsolod a gépet, hanem hibernálod (Start->A számítógép kikapcsolása->lenyomod a shiftet->a készenlét gomb átvált hibernálásra->erre jól rákattintasz->gép hibernálódik) és várod, hogy a beprogramozott időpontban feléled-e a gép, hogy felvegye amit beprogramoztál.
-
karmester
senior tag
Már olvastam valamelyik tesztben az interneten, hogy hardveres felvételnél a hang minősége bizony hagy némi kívánni valót maga után. Ez leginkább akkor fontos, ha zenés anyagot, koncertet rögzítesz. A Parlamenti közvetítések felvételéhez megfelel a hardveres tömörítés hangminősége is....
-
karmester
senior tag
-
karmester
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest