- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Balli
őstag
Probalkoztam:
Megneztem a meccset tökéletes volt a kép. Kiléptem a progil majd vissza már megjelentek a zöld csíkok, új próba: jó volt, még egy: újra rossz, majd még rosszab, végül a kép teljesen elment tiszta fekete volt ea kép s most akárhányszor próbálkozok tiszta fekete, csak hang van.
Lehet ez a tuner hibája, mert ha igen akkor visszaviszem gariba
Esetleg vkinek vmi 5let? -
emre
veterán
Közben kicsit körülnéztem.:
''Ezt használom elosztónak:
HAMA 3 way splitter all power pass 5-2400 Mhz. Gondolom ez zavarszűrő lehet
S kábelem van. Ez lenne a gond?''
Nem vágom a videos bigyulákat, de szerintem ez egy egyszerű video-scart elosztó
Valami olyan kéne neked ami a bemenő 220-as áramot ''fésüli meg'' szép szabályosra.
Hogy az a rengeteg fajta delej ami egy mezei pc-ben előfordul ne kavarogjon, gerjedjen a koaxxal .
Van tesco gazdaságos megoldás is, és van a szünetmentes.
A tévedés jogát fenntartom! -
emre
veterán
Ez nemtudom micsoda, de tényleg.
Szünetmentest azért kellett vennem, mert a falun ahol élek eléggé imbolyog a 220, és sürün vannak 1-2 másodperces áramszünetek, amik után olyan túlárammal jön vissza a delely, hogy lenyomta a biztosítékot.
Nekem volt leadtek tv2000xp, most van PVR2000
Az előző szünetmentesem centralion blazer 600, valamikor tavaly nyár folyamán megadta magát és két-három napig csak a ''pure'' 220-at kapta a gépem, és nézhetetlen volt a kép, csíkozott összevissza.
Jelenleg APC 650Ce-t használok
Nekem a jel kábel TV-n keresztül jön, gondolom jól megtáplálják és ha hozzáérek a házhoz még ráz is
Próbálj meg valami szünetmentest kölcsön!
Más
Csatornakeresés
Használjátok bátran az auto fine tune-t az adaptiv channel scanning-el együtt!
Megéri, kiszüri a bugos adásokat, nem kell pal~secam~pal B @ BD állítani, mert automatikusan a megtalálja a legjobbat. (beáll custom definiedre)
Nem a lehetséges 175-ből kell kiválogatni azt a 30-at amit nézel, hanem sorbarakjaőket! De a custom definied kézzel való beállítását nem javaslom!!!!!!!
Felvétel:
Menü >kezdőlap > A 25fps-t szerintem illik beikszelni Vvalamint a
felvételi bitrátát variábilisről constans-ra állitani .
A változást el kell menteni mondjuk ''copy of mpeg2 hardver'' (asszem ez a default) helyett mpeg2 hardver-C (de kinek mi)
Nekem mindenféle kodek nélkül (csak a gyári, értsd: leadtek telepítő) tök tuti a felvételi kép meg az adás is. Nekem a felvételi hangerőt kicsit feljebb kellett raknom (50%) mert szar a hangkareszom.
Megjelenítés minősége: good quality (csak termászetes)
Van még valami vmr 69 használata, nna ezt is beikszeltem.
Asszem mást nem piszkáltam
Nem emlékszek pontosan, mert nem saját gépemről írok, de asszem nagyjából ki lehet venni.
A szavam nem szentírás, de már a második lapomban megy igy a card -
---Lasali---
Közösségépítő
PVR progin kívül ha mással játszod vissza a felvett hardwares mpeg es videót akkor az interlace miatt csikozhat azt meg meg lehet oldalni az mpeg codecben hogy folyamatosan deinterlaces képet produkáljon de nemtom hogy pedig már nem egyszer sikerült megcsinálni csak nemtom hogyan szal valaki! HELP!
De hogy a progiba mér csikoz... azt sűrű homály fedi, olyat még nem láttam. -
---Lasali---
Közösségépítő
PAL B-t én, PAL B/D is ugyan az nálam csak a d miatt nekem nem mindig találja hogy épp melyik mi aztán akkor kell egy kicsit várni mire beállnak a csatornál, b nekem tökéletes.
Kézzel is be lehet állítani, én mindig úgy csinálom, van listám a szolgáltatótól amin mindegyik csatornának meg van a saját frekvenciája adva. -
---Lasali---
Közösségépítő
5.13.22.6108
(2005/11/28)
Ez ami a lapjukon nem béta.
Latest 32-bit BETA driver 5.13.22.6114 (April 10, 2006) :
Linekeden meg ez szerepel.
Az utolsó szám tér el 6 verziószámban. Nem tom hogy mit tudtak módosítani ezeken a kereteken belül.. de viszont a dátum egész új... amúgy meg még telepítő sincs hozzá most nézem.
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
''...adtak hozzá kábelt amivel összekellene kötni a kettőt?''
Hogy neked adtak-e azt nem tudom, nekem bent volt a dobozban.
''...a tuneren csak egy audio in kimenet van azzal kellene összekötni''
Nem, a gépen belül kell csatlakoztatni: olyan csatlakozót keress a tuneren, mint a hangkarin a CD-in (vagy AUX).
(Az audio in az bemenet, nem kimenet.)
-
Aragox
tag
Huhh... Feladtad a leckét
A real-time (valós idejű) videoszerkesztés lényegében azért jó, mert a videódon végzett modósításaidat, szerkesztéseidat azonnal, késlekedés nélkül megtekintheted. Ezt régebben külön kártyával oldották meg, aminek a feladata az azonnali renderelés volt, ma már a legtöbb proci teljesítménye elégséges hozzá. Persze ha hét videosávot akarsz egyszerre lerendereltetni, akkor az kicsit megfingathatja a nagyobb procikat is, mivel áttűnéses effekteknél ez elég komoly színkorrekciós számítást, feliratok, egyebek rögzítését, renderelését igényli. Remélem ha hülyeséget írtam, valki kijavít -
Aragox
tag
Véleményem szerint jó rá a PVR2000-es is. Előző kérdésedre váalszolva pedig, egy jobbfajta digizőkártya akkor tud jobb lenni a tunernél, ha real-time videószerkesztést szeretnél megvalósítani. Erre csak egy jobb digizőkártya képes, tuner sosem lesz rá képes. Viszont ez az a funkció, amit a legkevesebb esetben használnak ki a mi fajtáink
szerintem...
-
canniball
nagyúr
Ha ''profibb'' VHS-digizés a cél, akkor nyilvánvalóan a digitalizáló kártya a megfelelő eszköz (gondolom ott több lehetőség van az ilyen-olyan beállításokra, a VHS minőségéből adódó problémák korrigálására). Ha viszont csak az a lényeg, hogy valamilyen (bármilyen) formában vinyóra/lemezre kerüljön az anyag, akkor egyértelműen jobban megéri egy erre alkalmas tuner (pl. PVR2000).
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest