- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberway
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel vany egy komplett fémhalogén cuccom eladó , 250 w-os lámpával , gyári kerámia foglalattal , vamint 7 colos panelhez elvágott fresnel (2db), továbbá irásvetítő lencse (2db), valamint felülfoncsorozott tükör. Csak egyben eladó! -
cyberway
csendes tag
válasz
CsizmaKo #2108 üzenetére
Bocsi, nem akartam senkit megbántani, de az biztos, hogy egy videoból sokkal több mindent lehet leszürni , mint egy képből, amikor én csináltam egy 7 colos tévéből projit, egy feltett, kép alapján én is úgy gondoltam jó lesz, de mikor kész lett és kipróbáltam csalódás volt!
Ez nem a képet feltevő hibája , csak egyszerűen nem adta a valóságot.
Mégegyszer senkit sem akartam megbántani! -
cyberway
csendes tag
Nagyon csodálkoznék, ha a dupla fresneles megoldás működne, szerintem két fókuszpontot ad, egy lencsével nem tudod majd befogni, ráadásul egy karc is meglátszik a vetített képen , nemhogy egy vágás, akármilyen profin megcsináltad!
Más! Ha valki már épített egy komolyabb projektort nem tudna videót feltenni a vetített képről valami tárhelyre, mert a fényképek nem mondanak el mindent a kép minőségéről. Sajnos , több helyen is olvastam, hogy az építők egymás vágják át jó minőségű beillesztett képekkel, csak hogy felvágjanak egymás előtt!
-
cyberway
csendes tag
válasz
mate8613 #2016 üzenetére
Ennél van jobb is szerintem:
http://www.diy-beamer.com/EN/store/comersus_listCategories.aspA postaköltség 15 euró és Magyarországra is szállítanak és van nagy fresneljük is 26 euróért.
Aki Uv szürő nélküli lámpát vesz az vegye figyelembe az ózon termelődést, nehéz olyan búrát készíteni amiből nem jön ki a gáz!!
-
cyberway
csendes tag
Sziasztok!
Hát összerektem a 7 colos tvből fabrikált projimat, többet vártam , szerintem aki belekezd rögtön 15 colossal kezdjen mert csalodás lesz , túl pixeles és a kontraszthiány miatt élettelen a kép, szerencsére visszatudom építeni tvnek így nincs károm , csak azt sajnálom, hogy elvágtam a fresnelt, most keresnem kell egy másikat, ha valaki tud írjon!
Viszont a vaterán találtam egy háttérhibás fujitsu siemens B15-1 tipusú15 colos monitort 7000 ft.ért, megis jött, rögtön szétkaptam, minden gond nélkül szétlehet szedni! -
cyberway
csendes tag
válasz
Gabrovszky #1919 üzenetére
Vatera, most van is fent egy azt hiszem 9000 ft-ért, lencsét is tudsz ott venni.
-
cyberway
csendes tag
válasz
Gabrovszky #1917 üzenetére
Az ag fóliát azért nem vettem le, mert úgy gondoltam , ha nem jön ösze az egész, még tv-nek jó lesz, az ózonról pegig annyit, hogy már bekapcsolásnál érezni azt a jellemző szagot, nekem pár perc után már irritálta az orromat, utána kerestem a neten, hosszabb távon egészségkárosító belélegezni, érdemes osram hqi venni, nem véletlenül azt teszik bele a legtöbben, az uv védett, csak drága!
Fresnel nélkül kár probálkozni szerintem nem jön össze, az szükséges a képalkotáshoz
-
cyberway
csendes tag
válasz
Gabrovszky #1901 üzenetére
Szia!
Én is egy 7 colosból építem a projit, én nem vetten le az Ag fóliát, ezért én 250 vattos lámpát vettem hozzá Ödöntöl , biztos ami biztos, lencsének én írásvetítős cuccot használok a fresnelt elvágtam a megfelelő méretre, még csak próbálgatom, de úgy tűnik megfelelő fény lessz a falon, külföldről lehetne rendelni spéci cuccokat , de akkor többe kerülne mint egy gyári, rosszabb minősség mellett.
2 problémát kell még megoldanom, az első a fókusz állítása, hogy ne csak egy adott távolságból adjon éles képet, a másik pedig a az uv miatt termelt ózon bezárása egy dobozba , valószínüleg ez nem lesz egyszerű! -
cyberway
csendes tag
sziasztok!
Nincs valakinek egy eladó írásvetítő lencse valamint 2 db fc2 foglalat?
-
cyberway
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy kell e- hűteni a fémhalogén lámpát, vagy elég az elébe rakott üveget hűteni?
Másik: Mivel uv fény is bocsátanak ki a lámpák ózon is termelődik , ez úgy tudom mérgező, már kis mennyiségben is, erről mit tudtok?
Köszi!
-
cyberway
csendes tag
Tisztelt Őrült Úr!
Ment egy privát!
-
cyberway
csendes tag
Sziasztok!
Szereintetek ez jó lehet fényforrásnak? Osram HQI-T 250 w -
cyberway
csendes tag
válasz
Gabrovszky #1731 üzenetére
Lehet, hogy ugyanaz nem értek hozzá, de tény , hogy láttam más tipusú 7 colos tv-ket és azoknak nem volt ilyen éles képük.
Az Ag fóliát nem szedtem le, mert úgy voltam vele, ha nem sikerül a proji visszaépítem tv-nek.
Még nincs fémhalogén lámpám, most egy 150w-os halogénnel próbálom beállítani, de ezzel is tűrhető képet ad, majd beszerzek egy 250 w.os fémhalogént.
Szerintem, nagyobb a kockázat hogy elrontod, mint amennyi fényt nyersz vele. -
cyberway
csendes tag
válasz
Gabrovszky #1729 üzenetére
[link]
Nekem sikerült vaterán venni vadi újat 15 ezerért! -
cyberway
csendes tag
válasz
Gabrovszky #1725 üzenetére
Szia !
Ha kis tv -ben gondolkozol ajánlom a Roadstar 7 colos lcd tv-t. Én is abból építem, könnyű szétszedni, jó a felbontása, és aránylag olcsó! Ráadásúl kétszer jóbb a felbontása mint annak a tv-nek amit említettél -
cyberway
csendes tag
Sziasztok Projectorguruk!
Én is építgetek egy 7 colos tv-ből projit, kérdeztem már, de még nem kaptam választ, hogy kell -e UV szűröt belerakni a projiba és ha kell hol lehet ilyet venni?
Köszi a választ! -
cyberway
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mennyire fontos Uv védőt tenni a projiba, némelyikbe láttam , sok helyen meg nem, károsodik a panel szereintetek?
Másik: A fényforrás és a fresnel távolsága az lehet tetszőleges , már a doboz nagyságának csökkentése végett?
-
cyberway
csendes tag
válasz
Őrült Ödön #1615 üzenetére
Bocsi, csak mivel nem értek hozzá azt hittem, hogy ha 220 voltról megy akkor nem kell elébe semmi, hanem bele van építve minden a foglalaltba.
Bocsi. -
cyberway
csendes tag
Bocsi, ez a jó link.[link]
-
cyberway
csendes tag
válasz
Őrült Ödön #1608 üzenetére
Nem akarok okoskodni , de ezen a linken ezeket a lámpákat fémhalogénnek írják, ezért gondolkodtam ilyenben.[link]
-
cyberway
csendes tag
Sziasztok!
Én is belekezdtem egy projector építésébe, a fényforrással kapcsolatban láttam a neten , hogy van olyan fámhalogén lámpa amit sima 220 v-os foglalatba is belel lehet csavarni, laikusan úhy gondolom, hogy ehhez nem kell fojtó meg a többi dolog, viszont nem tudom, hogy a fénye megfelel e egy projektorhoz?Ha valaki tudja, pl. Ödön kérlek segítsen!
-
cyberway
csendes tag
Sziasztok!
Ha átszeretnétek méretezni a képernyőt, azt nvidiás vid.kártyáknlá könnyen megy, engedélyetni kell az nvidia beállításnál a Keystone funkciót , és utána oda teszed és akkorára a képet amekkorára csak akakrod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged