- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz
PociAti #22285 üzenetére
Kiváncsi leszek küldik e. Mivel leltár miatt hétfőn dolgozzák fel a megrendeléseket. De szerintem az elsők közt voltam, mert tegnap de. még 149 volt, és du láttam én is hogy akciós lett. Amugy árukereső sem, hozza a listábam 119 ért,szóval aki nem nézte a hivatalos oldalt,az nem tudhatta hogy olcsóbb lett.
-
-
st6969
őstag
válasz
PociAti #22244 üzenetére
Valóban megfordult a fejemben, hogy selejt szériát is eladnak valamennyi %-ban, abból ha páran elfogadják, hogy maguk intézzék a javítást, már jól járt a cég.
Van ennek többféle formája: pl. az eladó feltesz egy online piactérre egy kis értékű dolgot, irreálisan alacsony áron. Mondjuk egy pólót 1$-ért. 1000 ember megrendeli, de senki nem kap semmit. Az emberek nagy része legyint, 1$ veszteség belefér, többe kerül az ideje, hogy megreklamálja. 10%-a megreklamálja, vissza is kapja az 1$-t. Mindenki örül. Az eladó keresett így is 900$-t. De legyen 50%-a reklamáló, akkor is megvan 500$.
Bízom a Paypal-ban (Geekbuyingban kevésbé). Az viszont egyértelműen beigazolódott, hogy nagyértékű cuccot csakis itthonról, megfelelő háttérrel rendelkező cégtől, még ha drágább is.
Köszönöm a támogatásod -
st6969
őstag
válasz
PociAti #22232 üzenetére
Per pillanat ott tartunk, miután megírták, hogy menjek a Ninebot céghez, visszakérdeztem, hogy ki fogja viselni annak a költségét? Válasz nem érkezett.
Utána hogy chaten is jeleztem, hogy elfogadhatatlan ez a support, legyenek szívesek cselekedni.
Válasz: forduljak az after-sales csoporthoz.
Én: velük nem jutottam semmire, van nyitott ticketem, de nem vagyok megelégedve a supporttal.
Válasz: OK, akkor szól nekik, hogy válaszoljanak
Én: válasz van, megfelelő support nincs!!!
Válasz: OK, holnap válaszolni fognak.
Időhúzás, mellébeszélés. Ezt még megvárom, utána paypal-hoz fordulok, nem tudom, mit reméljek.
Azzal eddig is tisztában voltam, hogy ha Kínából rendelek valamit, akkor a garancia nem létezik, bármit mondanak. Ezt kockázatnak tekintem az alacsonyabb árért cserébe. De arra nem számítottam, hogy eleve hibásat küldenek. Bicskanyitogató, hogy visszaküldési/visszacserélési/visszafizetési biztosítást is fizettem. Az is mekkora lehúzás.Ha csak irónikusan értetted, hogy számoljak be a fejleményekről, akkor elnézést, töröltethetem a hsz-t, ha nem fér meg
Ellenben, ha bárminek is utánanézel, ami segíthet, azt hálásan köszönöm (nekem guglira erre az alaplapra nulla találatot dobott, nem sok reményem van)
Arra az esetre, ha nem jutnék előrébb: volna valaki, aki megnézné, és újraépítené ezt az akkupakkot (kérem, jelezzen privátban a részletek miatt)?
-
st6969
őstag
válasz
PociAti #22210 üzenetére
Rendeléskor volt 2 biztosítás: 7$ - szállítás biztosítés, ill. 5$ - visszaküldés EU raktárba csere, javítás vagy refund miatt. Mindkettőt bejelöltem, kifizettem.
Értem, hogy nagy összeg, fizessék ki, ha kell nekik vissza. Xart küldtek, aztán hogy én javítsam meg, szétszedettek velem egy szétszedhetetlen akksit, gondolom volt egy általános leírásuk, hát az erre a rollerre nem jó...ráment x órám, meg még egyszer annyi rámegy. Össze kell majd taknyolni (még ha jó is lesz, bár egyelőre nem úgy néz ki), ami minden, csak nem új, amiért fizettem...talán vízhatlan sem lesz, hiszen ez most részben egy merev műanyag doboz csavarok nélkül22211 polo493
Ez a következő, megyek, levágom az elejét. Csak meg akartam várni, hogy válaszoljanak (reggel szoktak), de eddig semmi. -
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti #22175 üzenetére
Ki szaladtam a szerkesztésből. Nálam korrekt volt az eladó, garis, cseréltette, fel sem merült hogy ez ne igy lenne. Persze vannak akik csak ilyen :megvesz elad drágábban eladó, de ezeket itt meg kell osztani és nem venni. Igen az első széria hibás volt a g3-ból. Onnan lehet tudni, hogy a kijelzőn van egy akku % mérő, annak vezérlője hibás, de cserélik. De inkább ne vegyetek olyat.
-
válasz
PociAti #22153 üzenetére
Elég lenne, ha nem 15-el, hanem 25-el haladva mérnék a hatótávot. Máris életszerűbb lenne, és közelítene a valós hatótávhoz a megadott.
A másik meg a profit-éhség.
D sorozat:
D18.......5100mAh
D28.......7650mAh
D38.....10200mAhEz szépen lépcsőzetesen halad felfelé, egyre nagyobb akkupackokkal.
Az F sorozat a D-hez képest amolyan "prémium" sorozat, eleve egy szinttel nagyobbról indulnak az akksi méretek:
F25......7650mAh
F30....10200mAh
F40....10200mAhNa de az F40-nél megtört a lendület. Hát miért nem tudták 12ezres akksival szerelni? Miért nem akarták? Tökre logikus lett volna 12800-as akkupack.
És akkor lenne egy értelmes sorozatuk egy Pro 2 méretű akksival.Gyakorlatilag az F65i, ill az F2 sorozat megjelenéséig a Segway kínálatában nem volt 25-30km-nél nagyobb hatótávú roller, a G30-at nem számolva.
Vagyis ha valaki Pro 2 hatótávot szeretett volna 10"-os kerekekkel, az csak a G30-at tudta venni, mert a többi Segway mind kisebb akksis.
Mekkora egy elszalasztott lehetőség volt ez.Kíváncsi lennék arra az igazgatótanácsi gyűlésre, ahol pálcát törtek a nagyobb akkupackkos F40 felett, és a gyorsabban összehozható profitot helyezték a hosszútávú brandépítés helyett előtérbe.
Nem hiszem, h nem érte volna meg 12ezres akksit beletenni, csak így több lett a profit.
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
PociAti #22127 üzenetére
Köszi a szempontokat. A túlterhelés lehet egy valós faktor, mert ugyan igyekszem nem vadmalac módjára közlekedni viszont gyereket szoktam rajta vinni. Tettem rá egy decathlonos roller fellépőt meg egy plusz kormányrudat, amibe tud kapaszkodni.
A visszahívás elvileg nem érint, mert 13679 számmal kezdődik a sorozatszámom (M365, Black color, China version).
Szerintem veszek egy komplett új mechanikát, mi baj lehet címszóval. -
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti #22068 üzenetére
Pont valami hasonló U-lakatot keresek, én ezt néztem ki.
"Lényeg a helyszín, ahol lelakatolod a rollert."
A helyszín és az időtartam.
A legforgalmasabb helyszínen képesek megfújni egy ilyen értéket kis hazánkban ha sokáig áll egy helyen.
Én ezért vagyok úgy vele hogy ~10 percre hagynám max. kint amíg beugrok olyan helyre ahova nem engedik bevinni.
Igazából a számzáras Ninebot lakatot akartam venni de azt szerintem pillanat alatt levágják. -
Somatom
veterán
válasz
PociAti #21995 üzenetére
Hihetetlen, hogy az EU -n belül nem képesek egységes szabályzást szülni. Rengeteg autón látok bringát. Sztem az sem ördögtől való, hogy vki a rollerét vigye nyaralásra. Kisebb helyen elfér, mint egy bringa és ideális mondjuk a szállás és a bót, vagy a strand között, vagy a helyi látványosságok bejárására.
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
PociAti #21975 üzenetére
Olvasom itt már többedjére hogy nincs alkatrész a Mi 3 -as szériához.
Az Mi 3 -nál csak a hátsó fék más meg a kijelző előtti plexi van egyben.
Hátsó fékhez 2-3 000 km előtt nem igen kell nyúlni.Mi3 Lite az amiben több eltérés van de azzal a kis akkuval én biztos nem vennék rollert csak kezdésnek. -
KRoli92
tag
válasz
PociAti #21975 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Okai márkában nem nagyon bízom, nem tudom milyen gyártó. Xiaomi vagy Segway márkájú ami szimpatikus. Gondolkodom drágább rolleren is. Segway F40i valakinek vélemény? Ez tömör kerekű? F40E és F40I között mi a különbség? Csak az index? Defekt miatt inkább tömör kerekűt szeretnék, ami nem tud defektet kapni. Vagy még a Xiaomi pro 2-t is néztem, de ez tömlős kerekű.
-
st6969
őstag
válasz
PociAti #21969 üzenetére
"a közelmúltban a geekbuying-on történt kiárusítás volt az egyik legjobb ajánlat. Részletek a napidroidon: Ninebot D18E kb. 100k Ft, Ninebot D28E 105k Ft, a Ninebot D38E pedig 132k Ft."
Egy hete rendeltem D28E-t, 3-10 munkanapos szállítást ígértek. Bár még akár meg is lehet az ígért határidő, de még "unshipped" állapotban van. Nem kapkodják el. A kupon mellett a paypal fizetés további kedvezményt vont le, meg még új reg. coin miatt is -5$...Így 100 alatt megvolt úgy is, hogy minden insurance-t is fizettemRemélem, nem ezek miatt szívatnak és egyszer méltóztatnak feladni. Tegnap udvariasan érdeklődtem, azt hazudták, hogy tegnap el is indítják. Reggel néztem, nem így lett...
-
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti #21849 üzenetére
Én nem látok olyat hogy Neon II, de lényegtelen is.
Az biztos hogy nincs olyan variáns ami a Neon Lite nevet viseli és lengéscsillapítóval van felszerelve. Az iménti videó amit meg megosztottál a hivatalos Okai youtube csatornáról való amivel a Neon - t reklámozták azért van lengéscsillapító is rajta, csak az általad megosztott kontetgyártó nevezte el szarul a videóját.
..de amúgy nagyon keverik az infót mindenhol róla, amikor én vettem akkor is csak néztem hogy egyik oldalon ez másikon meg más van írva. -
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti #21703 üzenetére
Én is külföldi tesztekből meg a használati útmutatókból szedtem össze a valós infókat mielőtt megvásároltam mert az okai.hu - n nem feltétlenül pontosan van feltüntetve.
Gondolom a Neon a hátsó lengéscsillapítás miatt kapott tömört (vagy lehet fordítva?!) meg hogy általában a hátsó kerék kap defektet.
A Pro verziónál már mindkét kerék pneumatikus.
Kicsit nekem még ilyen teszt szaga van ennek a Neon szériának, mind a három alanynál próbáltak valami más megoldást. -
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti #21698 üzenetére
Amióta megjelent a Neon széria itthon azóta az akciós áron mennek (szóval nem igazán "pillanatnyi akciós értékről beszélünk"), a Lite - nál azért nem tettem hozzá mert ott legalább korrekten van leárazva, a normál ára ott is túlzás lenne.
Nézz utána hogy a kerekek nem egyeznek meg, a Litenál öngyógyító belső nélküliek, a sima Neon - nál meg elől tömlős hátul pedig tömör van.
Figyelj, ha neked tetszik ez a lengéscsillapító megoldás akkor az a te dolgod én csak a saját tapasztalataimat osztom meg.
Én kipróbáltam hogy milyen, kb. semmit nem ér, engem még zavart is. Érdekes mód a Pro - ra már rá se került, biztos véletlen.Nem akarok erről veled vitázni, ár-érték arányban a két "nagyobb" kiadás egyáltalán nem éri meg, de aki ilyet akar venni és utána néz esetleg van lehetősége kipróbálni akkor ő maga is rá fog jönni.
*szerk.:
"Kerékátmérőben ez 1,27 cm"
Tudjuk jól hogy ezeknél a kis kerekeknél minden miliméter különbség számít, szóval ez a fél col különbség is elég pozitív dolog.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti #21688 üzenetére
Ésss de jó hogy nincs a Lite - ban olyan lengéscsillapító, mert ha lenne én nem vettem volna meg.
"És lehetnek még más egyszerűsítések is."
Hogy nem világít az alja és hogy kisebb a hatótáv meg máshova került a kitámasztó.
Viszont a kerékbe meg jobb a sima Lite.. 80.000FT - tal olcsóbban.
Neon ára 230.000FT most akciósan, amúgy 250.000FT.. hááát annyiért azért korrektebb darabokat kapni ha szétnézel.
Neon Pro ára pedig 340.000FT.. ez meg egy rossz vicc. -
cd930
senior tag
válasz
PociAti #21665 üzenetére
Előfordulhat, hogy Gen.1-et küldenek, pedig Gen.2-nek van hirdetve?
Rövid kutakodás és itt olvasott tanács alapján 150k értékben OKAI Neon Lite ajánlott, 220k körül meg egy Gen.2-es Segway Ninebot G30 a nyerő választás? Vagy bele érdemes venni valamelyik Xiaomit is?
#21663 Thunderzolee
Egy 300ezres városban lenne használva, kiváló minőségű, többnyire sík utakon. Felmerült, hogy futárkodásra is lenne használva, emiatta nem tudom, mekkora hatótávra kellene tervezni.. -
mrrr74
aktív tag
válasz
PociAti #21655 üzenetére
A visszajelzések alapján nem olvastam, hogy gond lett volna az akkuval, de épp ezért írtam a Geekbuyingot, mert ott van garanciális ügyintézés. A felvetés egyébként jogos, de pár hónapja (lehet régebben volt) talán a G30-ak kapcsán is felmerült ez a kérdés a topicban, ha jól emlékszem, bár nem tudom mi lett a vége. Nem igazán követem a termékeiket, azzal tisztában voltam, hogy léteznek, meg elég sok klón van belőlük, de nem túl rég jöttek szembe velem. Az S5/8/10-es széria pedig szerintem kifejezetten jó árban érhető el a tudásuk alapján, főleg, ha hozzávesszük a 11. születésnapi akciót. Persze van más is olcsón, a Kugook is jó árban vannak, illetve a kisebb márkák is, érdemes lehet csak körülnézni is.
-
whbear
senior tag
válasz
PociAti #21604 üzenetére
Azt tapasztalom, hogy a műanyag porvédős jobban ellenáll a szennyeződésnek. Talán vízzáróbb. Nagy csodák nincsenek, az a legfontosabb hogy bepréselés vagy beütés úgy történjen, hogy csak a nem teherviselő elem legyen nyomva. Tehát ha a külső futógyűrűt kell bepréselni akkor semmi esetre sem kaphat erőhatást a belső része és fordítva, mert különben a golyók megnyomják a hornyot és hamar tönkre megy. Végső esetben a régi csapággyal érdemes benyomni ha nincs csapágy szerelő szerszám.
Leginkább típus specifikus csapágyakkal dolgozom, de ha van INA az is jó minőség.
Szerk: A WD40 csak tisztításra jó, mert jól kioldja a maradék kenőanyagot és mikor kiszárad hamarosan akkor szárazon fut minden. Ha ilyen fújkálós kenőanyag kell akkor teflonos olaj vagy zsír spray. Bárdiban kapható. Szerintem csapágyat is meg lehetne nézni ott. Csak be kell sétálni, miután a webshopban megnézed a cikkszámot. -
válasz
PociAti #21570 üzenetére
Igen, végignéztem.
Ez volt az első a rolleres videók közül kb amit láttam.
Én szeretem ezt a videót, szoktam is linkelgetni pl túlsúlyos embereknek ha a hatótávról érdeklődnek, mert ugyan unalmas, de érthetővé teszi a dolgokat.A lámpa tesztes része meg szintén érthetővé teszi mennyit vesz le a hatótávból a lámpa.
Táblázat valóban jobb lenne.
-
válasz
PociAti #21550 üzenetére
Ebben a hatótáv tesztben is lemérték mennyivel lehet kevesebbet megtenni a rollerrel, ha a lámpája be van kapcsolva.
https://youtu.be/bj2-vXY8oFINem sokat számít.
-
-
Aaron14
őstag
válasz
PociAti #21554 üzenetére
Igen-igen, végül ez lett, annyi különbséggel, hogy itt a hajlított eszközzel nem úgy kellett kipattintani a prizmát, mint a Pro 2-nél, hanem magad felé húzva. Nem tudom jobban leírni.
Viszont kizárt dolog, hogy a sárvédő csörögjön, mert ahhoz túl szorosan volt meghúzva a csavar a fedő alatt. Ráadásul [itt] a kerékkel együtt van odafogatva.
A csörgést szinte biztos a kormányrúdban elhelyezett kábelek okozzák. Ez jelen volt a Pro 2-mnél is, de ott elég volt bentebb nyomni a kábeleket és megszűnt. Itt nem. Próbáltam levideózni a jelenséget. [link]
-
Aaron14
őstag
válasz
PociAti #21499 üzenetére
Bocsi, pontosan Track records, de amikor még nem volt út rögzítve másképp volt kiírva. Segway-Ninebot applikáció iOS-re.
Egyébként ma hazafele újfent sikerült egy hibába ütköznöm. Beragadt az index és nem villogott meg csipogott, hanem folyamatosan égett az index lámpa és csipogás helyett sípolt a roller, ameddig ki nem kapcsoltam.
Remélem ezeket a hibákat hamarosan javítják.
-
pescara
aktív tag
válasz
PociAti #21462 üzenetére
Ok, ezen nem veszunk ossze, de a peldad teljesen,,kreten"
Berautohoz jogsi kell, biztositas, minden kozlekedesi szabalyt be kell tartanod, ugyanugy kell kozlekedned, mint a sajat autoddal. Nem szoktam olyanokat olvasni, hogy a berelt autok miatt fogjak megszivatni a sajat autoval kozlekedoket. Itt ugy emlekszem, hogy onnan indult ez a beszelgetes, hogy #21453DigitXT
-
Somatom
veterán
válasz
PociAti #21449 üzenetére
Azt nehéz lenne összehasonlítanom. Az egyik 10", 4bar, fix felfüggesztés, épphogy fék. A másik 27,5", pluszos gumik, 2bar, elöl/hátul levegős telók, és 203mm -es, hidraulikus tárcsafékek. A rollert 20-25 -között, fékezgetve eresztem le a hegyről, óvatosan kerülgetve az úthibákat. Bringával ugyanott 40-50 a tempó és közben azzal szórakozok, hogy az egyik fekvőrendőrt átugrom, a következőről meg elugratok. Nem egy liga a két gép.
-
Somatom
veterán
válasz
PociAti #21434 üzenetére
Ennek előnye felhasználófüggő. Én a roller miatt kevesebbet bringázok, amitől egyrészt lelkiismeretfurdalásom van, másrészt így nem javul a bringám kilóméterköltsége. Persze, az élményfaktor fontos dolog, de ha a költségeit nézem, akkor az eddigi 2000Km taxival olcsóbb lett volna.
-
pescara
aktív tag
válasz
PociAti #21309 üzenetére
Nem szerencsere, egyelore semmi, azt mondtak, hogy nem is akarjak elkapkodni, amig nem lesz valami kozos eus szabalyozas( ha egyaltalan lesz) Amugy nagyon rollerbarat a kornyezet, par hulye dudalos autost leszamitva. Ma hazafele 3 x megallt autos, pedig neki volt elsobbsege es intett, hogy menjek.. Az uzletekben meg mindenhova beengedik, az ajton belul lerakod es a biztonsagi or figyel ra. Multkor athajoztam Athenbol Aeginara, a hajora is siman felengedik, ingyen es egy kulon teremben letehettem 3 bringa tarsasagaban es kikotes elott 10 perccel jottek szolni, hogy mehetek a rollerert. Ugyhogy nincs panaszom.
-
pescara
aktív tag
válasz
PociAti #21302 üzenetére
Igen!
Meg a cseret is felajanlottak, de ugy voltam vele, hogy inkabb nem akartam 2x ugyanugy jarni. Amugy szerencsem volt, mert elegge elkapkodtam azt a vetelt, peldaul nem szamoltam azzal, hogy dombon lakok es nem tudta megmaszni. Ahol mar tolnom kellett, ott a G30 max 20-al feljon. Na jo, a vegen 15-el.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #21107 üzenetére
" Ha valami miatt fontos lenne és a leírás nem nyújt elég infót, kérdezz rá nála, hogy most amit árul, az milyen cellákból áll."
Köszi!
Gondolom elég profinak látszik, biztos jelezné ha valahol nagyon eltérő minőségű cellákat alkalmazna. Azért megkérdeztem a csatornán.Az ebay -en én is találtam pót akkumlátort m365-höz ezek is LG cellásak. Persze vannak utángyártottak ezek 30 % olcsóbbak kb.
-
evo87
őstag
válasz
PociAti #21113 üzenetére
A G30 Max régiókódos átállítással történő sebességnövelése nekem elég egyszerűnek tűnik. Mégis számos embertől olvasom, hogy állították és végül német régióban maradtak örökre. Kérdésem, hogy ezt ennyire könnyű elb@szni és inkább ne álljak neki, vagy aki így járt az elbénázta?
Mekkora ennek a kockázata?
-
NOKA32
aktív tag
válasz
PociAti #21108 üzenetére
Nem sok hasonló rollert találok vagy nem értek hozzá.
Mindenképp szeretnék lengéscsillapítást akár moddal vagy anélkül és 30-35-40kmh sebességet( modolva is jó ha tudja) hogy legyen amikor szükségét érzem.Nem emelgetném így a súly nagyon nem lényeges, távolság pedig ha tud gyakorlatban 30km nekem bőven jó.Munkába,boltba,családhoz szaladgálni venném. 250 lenne a plafon akár használt is megfelel. -
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #21070 üzenetére
Köszönöm!
azt lehet tudni aDenis Yurev https://m365.embedden.com/
aksikban milyen cellák találhatók a Xiaomi val egyenértékű vagy utángyártott? -
pescara
aktív tag
válasz
PociAti #21092 üzenetére
3 lite volt, potgumi nem volt, csak tolto, csavarok, egy kulcs es szelephosszabbito. Ra is kerdeztem a kerekre, mondtak, hogy mar nem jar. Ok biztos nem loptak ki, mert bontatlan doboz volt es a papirjan sem volt feltuntetve a tartozekok kozott. Most g30max dobozaban ugyanugy csavarok, kulcs, tolto es szelephosszabbito, papirok, semmi mas. Mondjuk ahhoz logikus, hogy nem adnak potgumit, elvileg azok nem konnyen adjak meg magukat.
-
Revolit
senior tag
válasz
PociAti #21088 üzenetére
Persze, mindent ki lehet magyarázni, főleg Magyarországon. Nem létezik az az elfuserált munka, amit ne lehetne megindokolni. De igazából törnie se kell magát a magyarnak, hiszen a "jóvanazúgy" már mindenki által ismert szállóige.
Ez a lemaradt a gumi egy a rengeteg példa közül, amit itt is lehet olvasni fórumon, de még inkább facebookos csoportokban.
Biztos vannak becsületes roller boltok és szervízek, nem tagadom.
Mindenki ott veszi amúgy a rollerét, ahol akarja, én már a használt gépek vásárlásáról is leszoktam, mert viszont mindenki aranyárban akarja eladni aztán használtan. Mert extraként megkapta ám a kötelező szervízt (érted, extra), le lett cserélve a markolat (mert eldőlt roller és darabokra tört előző) meg hasonlók. Persze, megint kiragadott példákAutó szervízt is én örülök, hogy találtam egy megbíhatót, azóta is oda hordom, meg se nézem mennyi más szervíz. Szóval vannak, és én is ragaszkodom a megbíhatósághoz, ha találok egyet. Lehetne összefoglalóban (van egyáltalán?) megbízható szervíz meg boltok lista is amúgy.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #20231 üzenetére
Denis Yurev oldaláról rendelek (Lengyel) 48V kittet (aksi, BMS , töltő taposó nagyobbító perem.) Jön rá még Vám és/vagy Áfa szállítási költségek? Köszi!
Ahogy olvasom a Visszatöltés erősségét custom FW érdemes minimumra venni, mert terheli a vezérlőt (megolvasztja a forrasztát)
-
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti #21012 üzenetére
Most komolyan. Szerintem nem kellene elmagyaráznom a márkaszervíz működését. Felveszi a kapcsolatot, megegyeznek, a gyártótól kap eladnivalót, alkatrészt mind ezt jóval olcsóbban és cserébe javítja a termékeit garancián belül. Meg utána is. Hogy a cég éppen Simon és x kft, vagy kiskutya kft az tök mindegy. Az email meg lehet kis@jozsi is. Hogy mást is javít, ha nincs benne a szerződésbe kit érdekkel. Én mindig úgy kötöttem szerződést a sörökre, hogy mellette más sör is lehessen csapon és mégis egyedi márka árusító hely voltam, táblákkal, napernyőkkel. Sok ezer ilyen kis biznisz van kishazánkban és jééé mégis márkaszervizek. De tök mindegy. Van ilyen hely akkor ne mondjuk hogy nincs.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti #20985 üzenetére
Egyáltalán nem szempont a fénycsík rajta, de tény hogy jól néz ki és egyedivé teszi.
Én egyedül a Mi 3 - hoz hasonlítottam mert ár/érték/súly szempontjából az lenne még számomra kecsegtető.
Hozzá képest az adatok alapján kb. ugyanaz, mintha az Okai minimálisan jobb is lenne."Ha simán a motor és az akku paramétereit nézzük, akkor tényleg drágább másoknál"
..de ha így nézzük akkor a Xiaomi is drágább másoknál.Nekem fontos lenne az is hogy MO - i vásárlás legyen, könnyen tudjam gariztatni meg szervizelni ha úgy adódik.
Szóval most a Mi 3 és a Neon Lite között gondolkodom melyik lenne a jobb számomra.
-
pescara
aktív tag
válasz
PociAti #20858 üzenetére
van nagy kulonbseg, a gorogben ez is van, ami a magyarban nincs
,,Repair ServicePlease contact us if you need help. We can provide you with the necessary assistance to solve your problem or plan a repair if necessary. Make sure you have all the necessary information* handy before contacting us.
*For KickScooters: The serial number is located under your product, on the original box or via the Segway-Ninebot app. It looks like: N2G .....
*For eScooters/eMopeds: the VIN number is located under the saddle.
For Segway eScooter/eMoped products, please contact your local dealer/where you purchased the eScooter/eMoped.
.
For Segway-Ninebot consumer products (KickScooters, etc.), please contact :
Phone number Greece: + 30 (0)2102213462 -
-
Reggie0
félisten
válasz
PociAti #20749 üzenetére
Latod, mert nem is erted, hogy mit mondok
A kerekparnal az erokar a kerekagy es a kormany rogzitesi pontja kozott van, az a szamottevo, nem amit a kezeddel fejtesz ki. Szoval ott az "a" senkit se erdekel. Es amikor atmesz a tereptargyakon, fekvorendorrol lehuppansz stb, az ezt fogja toszogatni.
-
válasz
PociAti #20759 üzenetére
A Tempomat csak ajánlás volt, nem?
Nem törvény.
A gyártók pedig elébe mentek, igyekszik a Ninebot olyan rollereket letenni az asztalra, amik megfelelnek az EU-s tagállamoknak.
Direkt ezért gyártanak Nordic, meg Svájci (német) verziókat is pl Xiaomikból.
A HACCP is csak egy ajánlás volt a konyhákra, az egész világon csak ajánlás, egyedül nálunk tették kötelezővé.
Én a Tempomatot továbbra is egy kis kapcsolóval tudnám inkább elképzelni a kormányon, a gázkar közelében, akkor semmiképp sem tudna előfordulni, h automatikusan bekapcsol X idő után, mivel mindenképp csak úgy kapcsolódna be, ha benyomta a bekapcsológombot a rolleres - kikapcsolni nem kell újabb gombnyomással, elég lenne a jelenleg is használatos mód hozzá, mármint hozzáér ismét a gázkarhoz, vagy fékezni kezd.
Így megmaradhatna, és akinek kell, az tudná használni.
Ezt az esztelen tiltást én se szeretem. -
Gardaai
senior tag
válasz
PociAti #20749 üzenetére
Erre felesleges több időt pazarolni. Ha nem érti, nem is fogja, mert nem akarja.
Ez nem változtat a tényen, hogy konstrukciós probléma, amire vagy adnak gyárilag megoldást (jobbat, rosszabbat) vagy nem (neked kell megoldani), majd jön a favicc, reccs.
Mindenki úgy használja ahogy akarja, majd ha jön a baj utána más lesz a vélemény. Reméljük nem 60-ról való fékezés közben törik ki előrefelé a kormány.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #20717 üzenetére
"A gyári töltő kimenet ha jól tudom 41 V (DC), és 1,7 A. Ebből kiindulva az 5 A nagyon soknak hangzik"
Xiaomi M365 (és M365 Pro)-ben töltést a BMS áramkör 3 Amperig preferálja, gyári töltő 1,8 Amperos.
A gyors töltővel 3 óra tölt fel teljesen (M365) a gyárival 5-6 óra, 3 óra elgfogadhatónak hangzik. -
Reggie0
félisten
válasz
PociAti #20668 üzenetére
Ebben a thread-ben nem lattam, hogy barmit is linkeltel volna.
Persze, a zartores azert nem tipikusan jellemzo modszer, inkabb a femet vagjak. De mamar baromi jo szerszamokat kapni, ezeket a huvelykujjnyi acelokat siman vagjak. A zaj meg senkit sem erdekel, a karburatorokat is azert tudjak ellopni. Foleg egy olyan zaj, ami 1.5 percig tart, mire felkelnek az agybol az emberek es kineznek az ablakon, addigra mar vege is.
A gyakorlatban tobbet latni olyat, hogy valaki a sajat cuccarol vagja le a lakatot, mert a tulajdonos nem profi es benazik a lakat levagasaval, ami sokaig tart, igy valoszinubb, hogy meglatod.
-
polo493
tag
válasz
PociAti #20661 üzenetére
Hát csak észre veszed hogy nincs meg
Elég ha egyszer lopják el jól ,sajnos nem elég szigorú a lopásért kapott büntetés aki meg dolgozik és több havi fizetés után tudja megvenni a vágyott holmit valami moslék ork meg elopja az idejét, munkáját!
Jobban bízok egy gps + airtag komboban persze kell zárni nekem van rajta mozgás érzékelő sziréna 5e ft elég jól működik ha boltban vagyok azt meg egy számzáras elasztikussal zárom
Gps nyomkövető is 6e ft + 700ft havidíjas simet rakok bele kb 22e ft ért elég jó védelem gps ,airtag ,sziréna meg szám zár -
intuicio
aktív tag
válasz
PociAti #20646 üzenetére
Persze nyilván tudom hol helyezkedik el Pest, de én budai oldalon vagyok
#szarkazm
Igen már én is gondolkoztam ezen, hogy bejelentem majd az applikáción keresztül, de ezt csak a XXII.kerületi részen fogom tudni megtenni, (bár itt egész gondozott a bicóút széle) mert a XI.ker már nem tudom hogy működik. (itt is szoktak fűkaszálni) Na de pont ilyenkor repkednek be az út közepére az üvegszilánkok, királydinnye, és hasonló U alakú fémdarabok, amikbe ha belemész...
Ezen az útvonalon járok. -
intuicio
aktív tag
válasz
PociAti #20625 üzenetére
Wikinek nem hiszek, kamu! Ez így van!
A 8.000km-t egész pontosan 2db első belső (+1külső) és 6db hátsó belső (+3külső)
Külsőt szerintem 2000 km-t érdemes cserélni, mert elkopik a gumi. Pedig én úgy 80%-ban bicóúton használtam, de sok helyen sóderes, kavicsos részek is vannak. -
Revolit
senior tag
válasz
PociAti #20639 üzenetére
Még csak 10%-a sincs a lakat a rollere árának (sokkal inkább valahol 5%-a).
Ez olyan, mint jó a létező legolcsóbb Gaba táp, minek a "drága" 40.000 forintos az új fél millás géphez.Én egy ~20.000 forintos U lakatot használok, de leginkább nem használom, mert azzal sem merem otthagyni gépet. Ezek az olcsó sodrony bizbaszok a vicc kategória, több idő neked kinyitni mint egy tolvajnak a kis kézi fogójával elcsípni.
-
OhYeah
kezdő
válasz
PociAti #20639 üzenetére
Én is látom\érzem, hogy nem egyformák az anyagi lehetőségek - viszont ugyanezt a lakatot használom, bicajhoz és motorhoz is, így azért osztódik a költsége a járművek között.
meg amikor én vettem akkor még nem került ennyibe, igaz nem sokkal volt olcsóbb, de olcsóbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest