- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ginola #24649 üzenetére
Az S65-nek bolygóműves a motorja, ezért ilyen a hangja. Cserébe akkora nyomatéka van, h felmegy mindenre.
Illetve 48Voltos, ezért erősebb alapból a 36Voltos pálcika-rollereknél.A SkyRide rolleres bolt Újpesten egyébként megoldotta, h (a világon elsőként) ki lehet ütni az S65 sebességkorlátját.
Ami az alaktrészeket illeti, nem nagyon van szükség rá, de inkább őket kellene megkérdezni, h mennyire van hozzá bármi is. -
polo493
tag
válasz
ginola #24410 üzenetére
nem érdemes pro-t venni minimális az árkülönbség és rosszabb gép,inkább költs többet vedd a max-ot minthogy később megbánd ,főleg most lehet kifogni akciósan akár black friday...külföldi oldalakon esetleg alibabán megbízható kereskedőtől eu-s raktárról 260e ft-ért ki lehet fogni néha ,és pár nap alatt megjön ,persze a gari az felejtős macerás ,mint itthon jó drágán garival megveszed ,de azért drága itthon minden is.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
ginola #22448 üzenetére
Ilyen 400-700$ os összegnél , azért nézzétek meg a paypal os fizetés előtt,hogy mennyit tesz rá a paypal. A niu t most rendeltem 2 napja, +15 ezrrel lett volna több az ár. Igy kifizettem bankártyával. A oaypal is egy pofátlan lehúzós szar lett. A vevővédelemről meg annyit, hogy emgem 1 éve kirugtak a paypalról, mert egy kinai 10ezer ft iot követelt rajtam. Érdekes volt ebben az esetben,hogy én voltam az eladó,a kina alis pedig a vevő. 1 hónap levelezés után is azt állitották hogy én vagyok a hibás, és törölték a 10éves fiókom.
-
st6969
őstag
válasz
ginola #22451 üzenetére
Szia,
mivel esetemben friss az "élmény", így én óvatosan közelíteném meg a témát. Nem akarok általánosítani kínai webshopokkal (tényleg nem, eddig is vásároltam ott és a jövőben is fogok), de nem baj, ha tudod, hogy van ilyen eset is, mint az enyém. A rendeléssel, vásárlással persze, hogy nem lesz gond, előre fizetsz, küldik a cuccot. Ha nem esel bele abba az alacsony %-ba, akik valamilyen hibás terméket kapnak, akkor öröm van és boldogság, hiszen 50ezerrel olcsóbban megkaptad, mint itthon. És itt vége is a történetnek, mindenki nyert.
A baj akkor van, ha baj van (gyári hiba, sérülés, bármi...). Ott hirtelen "eltűnik" a support, vagyis megmarad, de elindul a "dear friend" meg a "thank you for your patient", irreleváns, időhúzó válaszokat kapsz (jó esetben naponta egyet, akár hetekig, játszák a hülyét, stb.). Ha nem paypal-lel fizettél, akkor ennek a szálnak könnyen lehet vége úgy, hogy vesztettél.
Ha paypal-lel fizettél, akkor lehet reménykedni, ott van vásárló védelem (nekem valószínűleg ez volt a szerencsém, így úgy néz ki, hogy esetemben lesz kártalanítás). Ha bizonyítottan rossz árut kaptál (videózz, fotózz csomag bontáskor), akkor nagy eséllyel visszakaphatod a pénzed. Nem biztos, hogy ezt akartad, mert jóval olcsóbban vásároltál kintről, tehát jobban szeretted volna az árut, de legalább nem buktad el.
Nekem a nagy kérdés itt - és ezért is reagáltam a hsz-edre -, hogy egy ajándék esetén szeretnéd-e ezt megkockáztatni (én ajándékba szántam a rollert a 12 éves lányomnak, és nem volt jó érzés látni ahogy kibontás után, csillogó szemekkel próbálná ki, de nem indul...majd később áll a darabokra szedett rollere mellett, és a harmadik napra kiderül, hogy ez itthoni körülmények között, általam javíthatatlan). -
PociAti
őstag
válasz
ginola #20802 üzenetére
Igen, a Lime jónak minősül.
Az OKAI gyártja őket: https://okai.co/
A Lime által használt rollereket kereskedelmi forgalomba nem lehet gyártani (speciális flottás igényekkel készültek), de emellett vannak megvásárolható modelljei is:
https://euronics.hu/okai-roller
https://okai.hu/rollerek/Igazából onnan lehet tudni, hogy jók a Lime modellek, hogy világszerte előfordulnak és nincs olyan kirívó típushibájuk, amiről tudni kellene. A gyártási tapasztalat és felhasználásból származó visszaigazolás nagyon értékes tudás (know-who).
-
válasz
ginola #20802 üzenetére
Okai ES400-as roller.
Kereskedelmi forgalomban nem kapható.
48V-os, 350W-os motorral., 2 x 13Ah kivehető akkumulátor (egy a taposóban, egy meg a kormány tövében).48V-os, ezért erős, ezért tudnak ketten is utazni vele.
Puhább felfüggesztéssel jobb lenne, de sztem jó rollerek, mindenesetre a strapabíróság volt a szempont, nem a kényelem.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
ginola #20375 üzenetére
Nem lehet, hogy egy elektromos kerékpárral jobban járnál ilyen felhasználás mellett? A Navee felvisz a nagyobb emelkedőkön is, de relatíve nehéz, egy 60 kilós hölgy nem biztos, hogy cipelni tudná, ha kell.
Az e-bike egyik hatalmas előnye, hogy képes visszaadni idősebb korban is a mozgás szabadságát, sokkal stabilabb, mint egy roller és ha lemerül, nem kell hazatolni, mert tekerni is lehet. -
mrrr74
aktív tag
-
válasz
ginola #20363 üzenetére
Sztem a Naveera nem lehet rátenni a jelenleg használatos roller lengéscsillapítókat.
A Segway F, meg a D sorozat is csak később kapta meg a Monorimeket. Naveehoz még nem láttam.Nem érdemes a gyártóknak fejleszteni hozzá, mert annyira kevés van belőle, nem jön vissza a befektetés ára.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
ginola #20248 üzenetére
Teljesen jó lehet hiszen a Xiaomi égisze alatt készült project. Rengeteg brand van már aminek jelentős része valaminek a klónja. Ha hosszútávra tervezel mindig ledemes megnézni a szerviz hálozatot és az alkatrészeket is. Ezt NaveeN65 nem ismerem személyes tapasztalatom nincs, de mivel egy közösségi brandről van szó nem lehet rossz.
-
ρσгτσ
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest