Hirdetés
- Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje

Új hozzászólás Aktív témák
- 

aDic
tag
válasz

st6969

üzenetére
						Én két napja vettem egy F25E-t. A kormányt tartó 4 csavarból, amit a kibontás után összeszereléskor be kell csavarni, abból 3-at nekem nem sikerült. Kb. 3mm-t kilógtak a csavarok és mikor az egyiket próbáltam jobban belecsavarni, akkor a csavar imbusz kulcsnyílás elnyíródott.
Ezután belehajtottam a lukakba egy menetvágót, és kiderült, hogy nem volt végig menet benne, ezért nem lehetett a csavarokat belehajtani.
Nem sokat mentem vele, egyelőre tetszik, de azért ha ilyen dolgok előfordulnak, akkor felvetődik, hogy vajon milyen módon ellenőrzik a többi dolgot, mert ez azért mégis veszélyes üzem.
Szóval a minőségbiztosítással azért vannak még gondjai a kínaiaknak még ilyen ismert cég esetében is.A vásárlásnál nekem viszont azt mondták, hogy Ninebot-nak helyi garanciája van, azaz ha valami van a géppel, akkor kijönnek helybe javítani, nem kell vinnem sehova. Vajon ez csak akkor igaz, hogy ha az adott országba veszi az ember a gépet? Azaz globálisan nem működik így a garancia?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
 - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest