Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aDic

tag

válasz st6969 #22212 üzenetére

Én két napja vettem egy F25E-t. A kormányt tartó 4 csavarból, amit a kibontás után összeszereléskor be kell csavarni, abból 3-at nekem nem sikerült. Kb. 3mm-t kilógtak a csavarok és mikor az egyiket próbáltam jobban belecsavarni, akkor a csavar imbusz kulcsnyílás elnyíródott.
    Ezután belehajtottam a lukakba egy menetvágót, és kiderült, hogy nem volt végig menet benne, ezért nem lehetett a csavarokat belehajtani.
    Nem sokat mentem vele, egyelőre tetszik, de azért ha ilyen dolgok előfordulnak, akkor felvetődik, hogy vajon milyen módon ellenőrzik a többi dolgot, mert ez azért mégis veszélyes üzem.
    Szóval a minőségbiztosítással azért vannak még gondjai a kínaiaknak még ilyen ismert cég esetében is.

A vásárlásnál nekem viszont azt mondták, hogy Ninebot-nak helyi garanciája van, azaz ha valami van a géppel, akkor kijönnek helybe javítani, nem kell vinnem sehova. Vajon ez csak akkor igaz, hogy ha az adott országba veszi az ember a gépet? Azaz globálisan nem működik így a garancia?

Új hozzászólás Aktív témák