- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Persze, mindent ki lehet magyarázni, főleg Magyarországon. Nem létezik az az elfuserált munka, amit ne lehetne megindokolni. De igazából törnie se kell magát a magyarnak, hiszen a "jóvanazúgy" már mindenki által ismert szállóige.
Ez a lemaradt a gumi egy a rengeteg példa közül, amit itt is lehet olvasni fórumon, de még inkább facebookos csoportokban.
Biztos vannak becsületes roller boltok és szervízek, nem tagadom.
Mindenki ott veszi amúgy a rollerét, ahol akarja, én már a használt gépek vásárlásáról is leszoktam, mert viszont mindenki aranyárban akarja eladni aztán használtan. Mert extraként megkapta ám a kötelező szervízt (érted, extra), le lett cserélve a markolat (mert eldőlt roller és darabokra tört előző) meg hasonlók. Persze, megint kiragadott példák
Autó szervízt is én örülök, hogy találtam egy megbíhatót, azóta is oda hordom, meg se nézem mennyi más szervíz. Szóval vannak, és én is ragaszkodom a megbíhatósághoz, ha találok egyet. Lehetne összefoglalóban (van egyáltalán?) megbízható szervíz meg boltok lista is amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI AVATA2 Fly Smart Combo, Új, 2 év garanciával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest