- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mwin
kezdő
válasz
Shade45 #27969 üzenetére
Érdekes, nekem sport módban 40-et jelez 100%-on. E 55km/D 45km/S 40km A segway support azt írta, hogy legalább 35km-et tudni kellene az adott paraméterekkel.
Firmware-ek is frissítve vannak. Most majd beállítom a gyorsulást normálra mert maxon volt. A kers is a legerősebben van habár kétlem, hogy tölt is vissza valamit. -
Pano
addikt
válasz
Shade45 #26311 üzenetére
Köszi!
Akkor tényleg érdemes nekem bekapcsolni, mert a szokásos útvonalamon sok a lámpa így a megállás/indulás is.
Csak ugye így lassan gyorsul és azért gondolkoztam el rajta, mert néha amikor fordulnék ki kereszteződésben úgy érzem kicsit rizikós, hogy lassan gyorsulok. -
bexinho23
őstag
válasz
Shade45 #25312 üzenetére
Nem. Országos kerékpárbérletet vettem és a kerékpártárolónál kötöm ki nyitott állapotban. Kénytelenek vagyok benyelni, hogy mostantól 5ezer a havi díja, ami korábbi díjszabással is csak 2,6e lett volna.
Ráadásul olyan vonalon járok (12km, 3. állomáson szállok le), ahol rengeteg szabad hely van. 2,5 év alatt még nem volt olyan, hogy a 4-es ülésekben idegenek ültek volna egymás mellett. Ráadásul minden reggel a 6 órási vonaton kalauzzal együtt jó esetben 8-10 ember ül.
#25313glaci
Az a probléma, hogy ha be is férne az ülések alá, az egyik jegykezelő biztosan belekötne, hogy nincs becsomagolva, mert hogy az egyik szabályzatban úgy írták le. Kerekek zacskóba csomagolásával félig-meddig megoldást találnál, de az elmúlt heteket tekintve biztosan belekötnének abba is, hogy a roller aljáról csöpög a víz (esős időben). -
-
rep3at
őstag
válasz
Shade45 #24205 üzenetére
Télen mi pl. fent a lakásban tartjuk abban a szobában ahol a szárítót meg a kinosott ruhákat tartjuk, összecsukva elég kis helyet foglal még a kettő is. Télen amúgy sem használjuk szinte soha, nekem már most napközben is egy kicsit hűvös van a rollerezéshez, általában március végétől október végéig vannak használatban.
Persze ha tágas a lépcsöház akkor az is megoldás lehet, az a hőmérséklet még szerintem bőven jó neki.
-
-
PociAti
őstag
válasz
Shade45 #24053 üzenetére
Télire szeretnéd elrakni... táskába.
Miért táskába? Nem sok érv szól mellette. Inkább papírdobozba tedd.
Ha nincs meg az eredeti doboza, akkor szerezz egy üres dobozt, azt alakítsd át. (Műszaki áruházakban szoktak tudni adni TV-s, hűtőgépes, stb. dobozt. Nálunk mostanában szereltek fel klímákat, talán annak a dobozában is elférne.) -
törölt tag
válasz
Shade45 #23932 üzenetére
Legalább két beállítás van. Abnormality Alertet kell kikapcsolni. Más beállítást nem találtam. itt is erről beszéltek.
Rollerhez szerintem sem kell az app, aki tudja a kódot az betudja indítani, app a megtehető kilométerekhez kell.
Nektek van beállítva kód vagy inkább kihagytátok és csak appot használtok?A közlekedéshez, vonat, busz, metró, egyéb. Amit leírnak az egy dolog, a gyakorlat pedig egy másik. Mivel be sincs sorolva jelenleg a roller sehová, ezért nem is lehet külön erre hivatkozni. Egyéni döntés lehet, hogy elfogadja valaki nyitva is, valaki csak csukva. Itt sincs ebben egyetértés, akkor máshol miért lenne?
-
válasz
Shade45 #23944 üzenetére
Hát a többi roller is ilyen.
Gombnyomásra indul.
Vonaton amúgy minek lezárni?
A biciklitárolós résznél szoktam kikötni, mint egy biciklit, a biztiövekkel, annyira könnyen azért nem lehet kioldani, h attól kelljen tartanom, h felkapják és elrohannak vele, igy távolabb is ülhetek.Mindenesetre azért megnyugtató, h nem egy újabb hiba, inkább csak feature.
-
Shade45
senior tag
válasz
Shade45 #23932 üzenetére
Oké, rájöttem mi okozza a rázkódásra történő csipogást:
Ha be van kapcsolva az applikációban a pin-kód/app-zár (csak ezekkel oldható fel a roller), akkor rázkódás/felemelés esetén pittyen egyet, és a kijelzőn megjelenik a "88"-as szám.Kikapcsolva az app-zárat megszűnt a jelenség, cserébe így gombnyomásra egyből indul a roller.
-
válasz
Shade45 #23935 üzenetére
Nem kínlódunk profilokkal, meg úgy általában applikációkkal sem. Hát mihez kell az, azon kívül, h a megtett km-eket néha megnézzem?
Oké, egyszer csatlakozok, átnézem a beállításokat, végigzongorázza az ember, aztán kész.
Bárki használhatja a rollert pl a családon belül, profilt attól még nem kell kezelnie.Inmotionnél volt olyan pl, h saját profilt kellett létrehozni, és méregette a felhasználó szokásait, megtett km-eket, mittudomén még miket, ás adott rá pontokat, és valami world online adatbázisban meg lehetett ezekkel az adatokkal "közösséget építeni", de hát ennyire nem érdekelt ez az egész..
Nem azért járok rollerrel, h pontokat gyűjtsek, hanem, h eljussak A-ból B pontba.
A Waze GPS pl tetszik, de egy rolleres app nem különösebben izgatott. :/Nálunk míg többen, több rollert használtunk, mindenki azt vitte, amelyiket akarta, oda, ahová akarta.
-
-
válasz
Shade45 #23706 üzenetére
Ezt nézd át:
https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_23404-23404.htmlNeon Lite akciós egy ideje, 115-120ezer, ugyanazt tudja, mint a Mi 3, csak jóval kevesebbe kerül.
-
PociAti
őstag
válasz
Shade45 #21279 üzenetére
Komolyan?
Megjelenéskor abba belemenni melyik éri meg jobban?Vannak akik megveszik ilyen áron is. Ők akarnak az első tulajdonosok lenni.
Egész mellékesen a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite EU is megjelent, 161k árról kezdi.
Ha azt nézzük, hogy a Xiaomi Mi Electric Scooter Essential (FBC4022GL) durván 125k-ról kezdte, majd lement 90k-ra az ára, azaz indulási ár 72%-ára, akkor a 161-es indulóár várhatóan 115k közelébe fog leesni.A középső modell (az 1S) 171,5k-ról kezdte, 116,6k volt az alja. Indulási ár 68%-a.
Xiaomi Mi 4 (BHR7128EU) nagyjából 215k-ról indul (nem ez a legalacsonyabb ár, de ennyiért a nagyok is árulják), akkor a trendet követve akár 146k közelébe is leeshet az ára. Megközelítőleg 150-160k környékére kell belőni ennek a rollernak az árát, az más téma, épp mennyiért kapható.
-
-
Bep
őstag
válasz
Shade45 #21274 üzenetére
Erre gondoltál?
[Xiaomi Mi Electric Scooter 4 (BHR7128EU)] -
válasz
Shade45 #21069 üzenetére
Mi is csak azt látjuk, ami az újságban kint van.
Euronicsban pl.Az ilyen hiteleket inkább mindenki keresgesse ki magának, itt a topicban nemigazán foglalkoznak vele, h hol adják hitelre, vagy milyen feltételekkel.
Korábban is kérdezte már 1-2 ember, de neki is csak ezt tudtuk válaszolni, h Árukeresőn pl végig kell nyitogatni a találatokat, és oda szokták írni, h milyen hitelekkel lehet megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest