- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ne is kezdj bele, mert akkor lesz egy 15 órás videó, hogy hogyan (nem?) sikerült.
Mondja ezt az akinek a Youtube-on 3 év alatt 379 feliratkozója jött össze
Amúgy a csatorna főszereplője aki a videón van, asszonynak erős, traktornak gyenge 
Egyébként meg nem érzék kérdése. 22 éve rakok össze számítógépeket. Ebbe is bele kell(ene) tanulni. A kerékpáromat sem én szereltem soha, hanem elvittem a szerelőhöz. Itt csak annyi volt a probléma, hogy a kijelző is lerohadt, különben már napok óta készen lenne, illetve majd nekem kell szigetelni, mertt a berlinkelt szervizben is a szatyor volt a jó ötlet. Az egyik szerviz 15K-t mondott helyben telefonban, a másik Debrecenben 10K-t. Ja meg ugye fent a kijelzőnél ez a műanyag takony van, ami hőre lágyuló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spotify
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy a csatorna főszereplője aki a videón van, asszonynak erős, traktornak gyenge