- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
üzenetére
Ne is kezdj bele, mert akkor lesz egy 15 órás videó, hogy hogyan (nem?) sikerült.
ON: én a felfújható hátsó kerékkel szívok, mint a torkos borz.
Bepattintottam a
helyére. Sima liba! Ráhúzom a csavart: megszorult a felni. Éljen! Kihézagoltam.
A felni forog. Felfújom: szorul a gumi. Faja! A hézagolás közben pedig sérült egyik
csapágy (elég erőszakosan kellett a helyére tolni, nos, így sikerült), erre mondom,
ha a gumi megszorulását orvosolom is, soha nem fog normálisan forogni. Jó, gyári
kerék vissza, és kigurultam a csapágyboltba: rollerrel ~10 perc alatt megfordultam.Komplett hátsó felfüggesztés szétszed, kerék helyére, nem szorul, kihézagolva.

Már csak vissza kéne rakni a helyére a hátulját, de nem triviális helyre erőszakolni
a sárhányó rugóját. Ezt fél perc alatt, leírtam, s elolvastátok. Videóban durva lenne,
főleg, ha minden apró részleletet meg akarok mutatni az utolsó káromkodásig...

A gond csak az, hogy aztán "feltartottak", és azóta sem volt időm befejezni, pedig
holnap mennék vele munkába. Hááát... Kérdés, hogy reggel elég lesz-e rá fél óra?
De sebaj, mert ha nem, hát amúgy is zivataros időt mondanak: nem kell a beázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bepattintottam a