Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz #07746304 #3089 üzenetére

Ne is kezdj bele, mert akkor lesz egy 15 órás videó, hogy hogyan (nem?) sikerült.

ON: én a felfújható hátsó kerékkel szívok, mint a torkos borz.:Y Bepattintottam a
    helyére. Sima liba! Ráhúzom a csavart: megszorult a felni. Éljen! Kihézagoltam.:o
    A felni forog. Felfújom: szorul a gumi. Faja! A hézagolás közben pedig sérült egyik
    csapágy (elég erőszakosan kellett a helyére tolni, nos, így sikerült), erre mondom,
    ha a gumi megszorulását orvosolom is, soha nem fog normálisan forogni. Jó, gyári
    kerék vissza, és kigurultam a csapágyboltba: rollerrel ~10 perc alatt megfordultam.

Komplett hátsó felfüggesztés szétszed, kerék helyére, nem szorul, kihézagolva.:D
    Már csak vissza kéne rakni a helyére a hátulját, de nem triviális helyre erőszakolni
    a sárhányó rugóját. Ezt fél perc alatt, leírtam, s elolvastátok. Videóban durva lenne,
    főleg, ha minden apró részleletet meg akarok mutatni az utolsó káromkodásig...:DDD

A gond csak az, hogy aztán "feltartottak", és azóta sem volt időm befejezni, pedig
    holnap mennék vele munkába. Hááát... Kérdés, hogy reggel elég lesz-e rá fél óra?
    De sebaj, mert ha nem, hát amúgy is zivataros időt mondanak: nem kell a beázás.

Új hozzászólás Aktív témák