- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Reggie0 #26108 üzenetére
Nem volt gond, csak kozpontositani kellett.
Tizes csavar, arra illeszkedo 30mm atmeroju alatetekkel, hozza valo anyaval.Szerencsere a csillagvillas kulcsom hajlitott, igy ra tudtam fogni a motor belsejebol.
Megvan a gumi csere is. Kb 1-1 petc volt a 15 perces forro vizes aztatas utan. Kellett a 3db gumis szerszam. Azokkal pikkpakk megvolt.
Szoval a 2 gumi, a 2 elso csapagy, a gazkar, a sarvedo tarto fem villa csereje megvolt kb 2 ora alatt. Es kb 60 eurobol kijott. Ketto helyett negy csapagyat kuldtek, de 4 egyformat, szoval mind elore valo.
Nem tudom a vazba nyomjak-e a kiszedett pur hab helyere ujat. A kabelt megkotottem a fek bowdenhez, hogy ne tudjon mozogni.
Megrepedt az akku takaro fedel, egy csavart tulhuztam. Csak a csavarnal, de majd kicserelem. Amugy a roller igy total fel lett ujitva. 2100km utan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged