Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Akkor összegezve az olvasottak lényegét:
- Vigyázzak, hogy ne legyen fagyban.
- A szoftvert inkább ne frissítsem.
- A régiót véletlenül sem állítsam át DE -re !!!
- Viszont ha akarom átrakhatom US -re, aminek csak annyi előnye van, hogy akkor lesz sebességtartó automatika. (Viszont semmilyen más egyéb hátránya nincsen.)Azóta már behoztam így most 10 - 15 fokban van.
Még csak össze raktam, nem kapcsoltam be és nem töltöttem, de holnap ez is sorra fog majd kerülni.
Jut eszembe töltés:
Meglepődtem, hogy nem kell külön töltő hozzá, hanem közvetlenül a 220 -ra kell feldugni.
Erről egy sztori: Amikor a MediaMarktban próbáltam megvenni az első helyen nem adták oda a kiállított darabot, mert hogy nincs meg a töltője, ezért át kellett mennem egy másik üzletbe ...
(Jobban résen kellett volna lennem, aztán gyorsan alkudni belőle erre hivatkozva.) 
Jól értelmeztem a válaszaitokat?
Az az applikáció akkor jó lesz hozzá, amire a rajta levő QR kód mutat?
Akkor ha az első bekapcsolás előtt átrakom US -re a régiót, az tényleg nem jár majd semmilyen hátránnyal, de lesz tempomat? (És azt hogyan kell majd használni?)Köszönöm szépen még egyszer a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Jobban résen kellett volna lennem, aztán gyorsan alkudni belőle erre hivatkozva.)