- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fifi_addict #3034 üzenetére
Hát akkor ha kezdő tegye fel a legkeményebb spiccet, nem írom alá azt amit mondasz mert a tescos bot még így is előbb eltörhet, ez egyszerűen hülyeség.
Szerintem neked igazán még életedbe nem volt a kezedben normális bot és ezért beszélsz így, könyörgöm menj el legalább a horgászboltba és nézd meg.
Amúgy nem írom alá azt sem hogy 20ezer fölött nem érdemes botot venni, persze, fenekezőnél, telescoposnál igazán nem számít, meg a Shimano beastmaster is tud 20alatt egy tényleg elsőrangú minőséget. De mi a helyzet a match kategóriában?
Szerintem ott a király botok 30-40között vannak, ismétlem önnmagam, menjetek el a horgászboltba, fogjatok meg egy Korumot, meg egy Aliviot.Szerintem senki nem mondana ilyet hogy hülyeség 20fölötti pénzt áldozni egy botra. De foghattok akár Waltert is, meg nem tudom, low szegmenst annyira nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest