Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szépek.
ja mondjuk od a 22es lehet kevés lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Te érezted a kezedbe de szerintem a legalsó megvan majdnem 3 kiló. -
BÁ Nutrition
addikt
voltam kint szombaton pergetni egy kicsit.
eredmény 50,50,42cm
súlyát nem mértem egyiknek se.
[link]
ez még itthoni peca volt. a zsinór 22es és használtam előkét természetesen(azért 22es mert nyáron süllőztem vele fenéken és ott jobb ha kicsit gyengébb, most meg csak ezért az egy alkalomért nem cseréltem le. így sem volt semmi gond)
vasárnap megyek ki Írekhez. de szerintem max november vége felé lesz valami peca legelőbb. valszeg úgy bérlek majd felszerelést. még nem tom a pontos feltételeket.
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
Na ez elmaradt betegség miatt
de ahogy tudom bepótolom -
kukorica
csendes tag
Ma délután én is megyek pergetni
csak fogok valami győztes példányt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
aha gondolom veszel valami jó kis 40es zsineget, vagy fonottat, eza byroncast is ugytom fonott méghozzá a jobbak közül való.

Mondjuk egy 10 es csukeszt pergetve megfogni
Mekkorát üthet már, de akkor is elkél a kevlár karbonelőke.
-
dragonfx
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nem csak annyira beleélted magad a lényeget nem is írtad hoyg felszerelkezel valami bika cuccal.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
én csak aszt nem tudom hogy ezt miért ragozod nekem

honnan vetted hogy nem használok valamilyen drótelőkét?
mert nem emlékszem hogy azt mondtam volna hogy én drótelőke nélkül akarok horgászni csukára
de ha mégis akkor mutasd.
kapísi? vagy ennyire amatőrnek tűntem? az itteni beszámolóimból ez jött le?
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

akkor majd megtudod, csukára főleg 10 kilósra karbonelőke nélkül???
kepis?
Elharapja anélkl még a 80as damylt is
-
BÁ Nutrition
addikt
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
akkor Külföldi halakat bemutatása kizáráshoz vezet ebben a varsenyben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
előke
-
dragonfx
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
kevlár nélkül felejtsd el

-
-
kukorica
csendes tag
Én személy szerint is a csukákra gondoltam
NA de már legalább ketten vagyunk!
Már tavasszal?Most jött el az igazi rablószezon
-
kukorica
csendes tag
Ti csukázás,süllőzés terén a műcsalikat vagy a kishalakat részesítítek előnyben?
MEg esetleg rendezhetnénk egy olyan horgászversenyt ,hogy aki fog valami halat azt lefényképezi pontos méretekkel berakja ide/ ha egy páran bennelennének/ -
rien
senior tag
Nincs. De majd jövőre akkor csinálok egyet és küldök majd. Én még sose fényképeztem le a ''zsákmányokat'' se csak, hogy láttam, hogy itt a topikban szoktátok, gondoltam akkor most én is kattingatok.
Amúgy én se láttam még csak egy női horgászt, de azon kiakadtam. Éjszakai horgászaton voltam a Tiszánál, épphogy felkel a nap, jön egy kismotor. Leugrik róla egy csaj, beugrik egy csónakba és beevez majd pár óra múlva jön a halacskákkal. Akkor épp 5-en voltunk, de mindannyian lezsibbadtunk a csajszin. Mi meg 24óra alatt semmit se fogtunk
-
userZ
aktív tag
Ő magadról nincs kép véletlenül?
Csakhogy lássunk egy XXI. századi nőt horgászbottal. A volt barátnőmmel szerettettem meg utoljára a pecát, de más nő nem nagyon lógat a környezetemben 
A léki horgászathoz nem volt még szerencsém, de egy kanna forraltborral biztos jó buli lehet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
Köszi! Hát nagyon jó volt így befejezésnek. A tóról is akartam csinálni egy-két képet, hogy tényleg milyen szép (legalább is helyi viszonylatban), de nem volt hely a telefonomon, így is törölnöm kellett képeket róla mer teljesen tele volt.
De örülök, hogy kedvet kaptál
szóljál ha mész szorítok 
Tényleg ti szoktatok lékről / léken (vagy hogy kell mondani) horgászni? Én még sose próbáltam. Elég furi lehet egy lyuk felett állni, fagyoskodni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kukorica
üzenetére
abban biztos lehecc

most lehet hogy sikerül elcsípnem egy állást egy menő szállodában a környéken. konditeremben meg teniszpályákon kell bohóckodni. meg golfpáyán ilyesmi.
ha megkapom akkor november első 7végéjén már csukázok. képet nyomok fel egyből!
remélem méteres meglesz simán
-
Zoza24
senior tag
mi a véleményetek?múltkor olvastam vhol ,hogy az algásodás esetén a halak kapókedve drasztikusan leeshet,most hétvégén voltam egy magánkézben lévő tónál,beetettünk,próbáltunk kukoricával,pufival,gilisztával,bojlival,de semmi..gilisztával csak törpeharcsákat sikerült fogni,s a halak nem is mozogtak,úgy értem alig volt egy-két ugrás vagy túrásra utaló jel,pedig hal az van még benne bőven...
elképzelhető hogy tényleg az algásodás miatt lehetett ez? -
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hát jókis hely lehet az biztos!Majd jó magyar módjára megaprítod a külföldi állományt
-
rien
senior tag
Na ma voltam végre lógatni
Curva hideg volt délután 2-ig 3 vastag pulcsi, nagy kabát és még úgyse volt melegünk
De nem bántuk fogtunk halat is, grilleztünk is
Jó volt. Kis kárászokat, keszegeket, meg pontyokat akasztottunk. A pontyok nagyrésze méreten aluli volt sajnos, de akkor is szépek voltak. Egy-kettőt lekattintottam: [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Én csak pontyot fogtam 6-ot, apu meg -bár nem számoltam- de 15 fölött fogott vegyesen.
Ez ugyanaz a tó volt ahol vagy 1,5 hónapja fogtuk azt a sok pontyot. Nekem az idén valószínű ez volt az utolsó horgászélményem, de jövöre tuti, hogy ugyanennél a tónál folytatom. Ponty az van benne rendesen és remélem nem halásszák le a télen őket, mert jövőre pont jók lesznek
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ehehehe

Sirááály!!!!!!!!!!!!
DDDDDDD
na hová megyek?????
[link]
Óriás csukák földjére
még szerencse hogy épp most van a főszezon
-
dragonfx
veterán
Ma bringáztam egyet a Dagály mögött és láttam egy csávbó vagy 6-8 szép márnát fogott úszóval, semmi extra cucc nélkül.
Nekem meg itthon van pont egy doboz girnyo még maradékba, jó idő lezs hétvégén akkor sajnos fel fogom áldozni őket
-
peterszky
őstag
tegnap voltunk Keszthely mellett egyet csukázni ( Hévíz csatorna ). Bátyám fogott egy nagyon szép, 47 cm-es csukát pergetve. Képek elvileg lesznek

-
dragonfx
veterán
Szombaton voltunk szezonzáró pecán, fogtam 6 pontyot olyan 1.5-2eseket.
Jó idő volt fogtam is kellő befejezése volt a horgászévadnak.
De sajna már ultrára le kellett finomítania cuccost, lassna már majdnem 20as előkét raktam fel a 100gr-os botokra
, 6os horog még elfért, de csak sima kukoricával nem lehetet fogni csak girnyoval kombinálva. 
Na majd jövőre talán jobb lesz
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Egy ki feederbotos cápavadászat

-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
és megpróbálsz ott majd valami halat fogni?vagy nemtervezet a külföldi lógatást?
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezt sejtettem azé
csak arra gondoltam valami olyan helyre ahol valami híresen nagy halak élnek 
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mert hovamész?
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Pedig lassan lejár az ideje..sebaj jön helyette majd kapitális csuka,süllő

-
BÁ Nutrition
addikt
ma fogtam 3 pontyot. de sajna 2es volt a legnagyobb. nemakar jönni a nagy sehogysemm
-
Kicker
őstag
tegnap kivettem délutánra egy kis szabadságot, és mentem horgászni, 1kor már lenn voltam egy vödör etetőanyaggal, meg egy cimborámmal, ő fenekezett, én úszóztam. Hozzáteszem, a nyáron a legnagyobb halam a balatonon, egy kb 26 centis ponty volt, ami leakadt.... szóval elég cudar, még májusba fogtam egy közel 2 kilósat, azóta semmi, pedig próbálkoztam, de 8db bodorkánál nagyobb eredményem nem volt!!!!!!
na jó időn felbuzdulva, meg a bizonyítási vágy/anyámék oltottak, hogy ne ilyen kishalakat vigyek, hol vannak a pontyok... / prímán beetettem nádasnál ahol olyan 1méteres víz volt/miután leengedik a balatont... tavasszal 35-40 centivel több víz volt!!!/ 1től 6ig fogtunk 6-7 bodrit, 2-3dévért, egy kárászt.
kicsit iszogattunk, a jó kedv meg volt...
no megint kapás, bevágok nagy naívan, tekerem mint marha, egy olyan 2 métert jött simán/5 méterből/, mondom kishal megint, lehet tépni bátran, mi baj lehet, meg a hal is meglepődött szerintem, hogy bevágok azt egyből tekerem 100-zal. na gyanús volt hogy nem jött a víztetejére, abban a pillanatban megállt, és elindult a nádasba, akkor kisjáték, fárasztás után megadta magát és belekerült a merítőbe, majd a vödörbe. sokkot is kaptam azt megmondom, ilyen a balatonon olyan ritka, hogy az valami elképesztő, ráadásul ez az a cimbim volt aki multkor elugrasztotta azt a pontyot, de azóta kiképeztem profi merítésre...
szóval izgultam rendesen utána örjöngtem visítottam mint egy kisgyerek... HÁLA A TERMÉSZETNEK!
[link] -
-
kukorica
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Én olyat olvastam hogy akár 15kilót is elérheti amerikában
még teljesen tapasztalatlan vagyok a pergetésben ,idén szeretném elkezdeni komolyabban!Vettem egy halom gzmihalat twistert meg egy két támolygót.Na azt hogy lehet tudni ,hogy a hal koppint oda vagy valamibe kicsit megakadok?Meg mikor érdemes pergetni(csukára,sügérre)? -
dragonfx
veterán
Szombaton voltunk Prérin valszeg idényzáró pontyozáson, netán még 1-2 ragadozós téma beficcenhet ha idő ugy engedi.
Fogtam 5 pontyot 9 kiló súlyban, kettő igazán szép is volt köztük.([link] .([link] * mindkettő szép 3as volt)
Szerintem maguk nemében igazán szép kis egészséges tőpontyok, most is ott úsznak valahol

Elég nehezn indult nem gondoltma volna ennyit fogok délutánra kicsit jobban feltámadta szél megmozgatta a halat, meg melegdett is a víz a naptól. De finomítani kellett a cuccot 24es előkére és 8as horogra a szokásosról. Összeségében nem volt rossz, jó sokan voltak, ezzel az 5 ponttyal valszeg a top10b voltam az nap a tavon mert volt aki semmit se szákolt szerintem.
És egy szép napkelte a végére: [link] *
*a képek SE d750i-vel készültek
Más én már fogtam fekete sügeret nagyon élvezetes finom cuccla igaz csak kicsiket de szép hal nagyon.
Azért a rekordlistát elnézegetve felmerül az emberben hogy nézhetet ki valósgban mondjuk egy 40es amur?
20as csuka?
10es balin?
8as márna? 
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
valaki megtudja mondani magyarországon kb mekkorákra nőnek a feketesügerek?
-
TomDog
tag
1 kis oktatás[link]
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezt gondolom tava is válogatja lassacskán én is kitapaztalom!Állítólag a tavunkban nemritke az 5kiló körüli fekete sügér ,de egyesek azt állítják 10kiló környékiek is vannak benne
csak egész évbnem tilos megtartni 
-
arpi6k
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Haverom halszelettel fogott egy aranyos kis 20cm-s csukát. Persze a srác nagyon nagy mázlista, úgyhogy szerintem kukoricával is megfogta volna.

-
-
hcs57
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
kár, ugyanis a boltban azzal bíztattak, hogy ez golyóálló...

így gondoltam, a csuka foga sem fog ki rajta.
mit ajánlasz süllőzéshez csukaveszély esetén?
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
válasz
peterszky
üzenetére
Szép zsákmány!
Én tegnap voltam horgászni fogtam egy 44es pontyot ,utána úgy fújt a szél ,hogy nem is láttam már a kapást ezért gondoltam pergetek egyet.Egy csukát akasztottam is ,de sajna elment meg egy szép böszme a partig követte a csalit na az brutális látvány volt
-
hcs57
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A kevlár előkét is?
-
hcs57
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
általában nem, de azt is el vágja. ha az esik útjába..
Ma vettem kevlar előkét, ez talán jobban állja a strapát. -
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Majd a fűzött kishalat is kifogom próbálni,hátha csukával is találkozok!Ma is elöttem rabolgatott egy kisseb csak othonhagytam a műcsalis dobozom

-
kukorica
csendes tag
Harcsára jó a monofil előke vagy inkább drót
me tervezek egy rablózást fölleg süllőre számítok de nemritka arrafalé a 3-10kiló közötti harcsákkal való találkozás sem! -
kukorica
csendes tag
szerintetek a bodza termését szeretik e a pontyok?
-
peterszky
őstag
Bátyám ma reggel fogott a Dunán ( Bp, Dagály strand környéke ) egy 47 cm-es potykát és egy 49 cm-es márnát. Nem semmi

-
Shim
őstag
válasz
kukorica
üzenetére
atlagban olyan 20 centisek voltak, de rengeteget fogtunk. mindig volt legalabb 20 fogas, de volt egzszer 40 is egy nap alatt
napi 3-4 bitang ponty is akadt (barhol jartunk - kezdok szerencseje
)
itt van egy kisebb ponty es egy ''nagydarab'' 25 koruli torpeharcsa [link]. sulve allati
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
és a távolabbi területeket hogy etetd vele, vagy partközelbe osztod neki ha borsóval etetsz?Meg hogy sikerült a nagyhalak vadászata?
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
te honnan szerzel ennyi borsót?Me én eddig csak fagyasztottat tudtam szerezni de az meg eléggé drága
-
dragonfx
veterán
Hétvégén voltunk mi is pecázni hát elég lehorgasztó egy intenzíven telepített helyen 1-2 pontyot fogni, mondjuk lehet csak front volt, mert multkor is kikaptuk akkor sem volt semmi, persze máskor az elmondottak alapján fogott mindneki szépen.

-
userZ
aktív tag
válasz
kukorica
üzenetére
Hasonló a szíitu nálam is; így ősszel a kukorica helyett valami más csalit kéne használnom. A pelletet akarom kipróbálni, igaz drágább jóval mint a kukorica, de ha tényleg olyan fogós ahogy hírlik, akkor visszahozná az árát
Etetni sztem megmaradhat a kukorica, csak mellé kell keverni pelletet...de a bojliról se feledkezzünk meg 
-
kukorica
csendes tag
Most olvastam a haldorádón ,hogy a nagy pontyok már kerülik a kukoricát tapasztalatból..van benne valami az biztos.De akkor mivel etessek pontyra?Mert ha porokkal etetek odagyüllik a tóból az összes sneci meg bodri..
-
kukorica
csendes tag
Ma kukoricával fogtam egy 3kilós süllőt

-
kukorica
csendes tag
tegnap 8órát horgásztam és össz vissz egy 1 kilós pontyot fogtam...pedig egy hete telepítettek.
Mekkora törpéket fogtál?Me halotttam hírét hogy kanadában szép nagyok is vannak
-
Shim
őstag
Kanadaban horgasztam most nyaron, szep 70-80 centis pontyokat fogtam. plusz melle rengeteg torpeharcsat, szoval halaszlevel nem volt gond
sajna tul meleg volt, hogy walleye-t vagy muskie-t fogjak, pedig iszonyat finom husuk van. -
BÁ Nutrition
addikt
nah, megfőztem két vödörnyi borsót. 3kor indulok is ki a nagypontyomért meg az amúrokért

remélem legalább egyik tiszteletét teszi
-
kukorica
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
hát kb 3.5volt mert a mérlegem szar me 2őt mutatott
de az zavart legjobban hogy nemkűzdőtt a genyája...elösször olyan lassan emelte a kapásjelzőz hogy alig vettem észre azt hip felbaszta becsapok egy embereset azt 1perc kinnvolt a partszélen azthittem kisponty ,de nemakart feljönni azt amikor végre felhúztam és megláttam a nagy fejét húdemegörültem
engettem is a féken me sokan mesélték hogy ilyenkor megindul egyszer kétszer kirohant egy 5-8métert de gyorsan a szákba csaptam.és zsákszákba tettem és abbol ugrott ki
ezen felbuzdulva ha az eső nemszól közbe egész hétvégén lógatni fogok 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ahogy tudom bepótolom
csak fogok valami győztes példányt 

Csakhogy lássunk egy XXI. századi nőt horgászbottal. A volt barátnőmmel szerettettem meg utoljára a pecát, de más nő nem nagyon lógat a környezetemben

)
ezen felbuzdulva ha az eső nemszól közbe egész hétvégén lógatni fogok
Steady74