- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Igen, a Focus
Mi föntről a kékről érkeztünk a függőhídhoz, szóltam a barátomnak vigyázzon, mert sötétedik, és az ösvény egyenest nekivisz a híd drótkötelének. Azt mondta simán tempóval nekiment volna, de hát ez nem bringásoknak van kitalálva ott. Szóval én onnan az óriások pihenője felé szoktam menni, gyalogtúrán szoktunk arra följönni amerre te le a hídtól, ki is próbálom most lefelé, elkerülendő a vadászokat, és nem Kosd lesz a start, hanem Katalinpuszta.Más: Holnap (csütörtökönként) kezdi az edzésket, egyelőre heti egy alkalommal a Superior váci "tagozata" 17 órától, gyülekező a révnél, most a Hétkápolnánál lesz technikai edzés, terv szerint kicsik általában itt lesznek, felnőttek, nagyobbak pedig a DCM környékén lévő enduro pálya szerűségre is mennek majd. Két-három edző is lesz-van. Két hete bejártuk (mármint én mint tanuló! ) mindkét lehetséges helyszínt. Ha valakinek kedve van, nézzen oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest