- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
Hasaggymeg #96150 üzenetére
Nahhh, ha találtam volna ilyet, én a tökéletesen passzoló piros lock gyűrű miatt választottam ezt. Nem volt fura a váltásnál? Remélem én is megszokom, mert ezen csak 1 gyűrű van, és így a szarvaknál szép puha marad és nem nyomja a tenyeremet hosszabb túrán.
(#96154) Strezi
De nem értem hogy forgott el, nem volt rajta gyűrű? vagy azzal együtt ?
Én még nem durvultam vele, sőt kesztyűt sem vittem ma, de a másik annyira kényelmes volt, hogy nehezen tudom kivárni azt az 1-2 hetet amit teszt jelleggel megérdemel mielőtt visszaváltanék.(#96151) jjeahh
Biztos egy országban élünk? Itt arra nem tudtam rábeszélni a boltot, hogy egy nyavalyás nyerget adjanak úgy hogy kifizetem, és ha nem tetszik visszaviszem és választok EGY DRÁGÁBBAT.
Elektromos bringa alap h nincs, de ha lenne sem kapná meg senki h kipróbálja, mondjuk ez érthető, semmilyen komolyabb hupli nincs a környéken ahol értelme lenne használni, illetve nem sokan tudnák megfizetni újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest