- Poco X6 Pro - ötös alá
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
fulton #313286 üzenetére
még kiegészítés: a sisak + 1 sapka kombó. Működik, a rudy venger sisaknál, emlékszem hogy 1 fokban már fázott a fejem 1 sapkával, vissza kellett forduljak még egy sapkáért.
Itt most a HJC sisakkal (zártabb), alatta 1 sapkával hibátlan volt 0 fokban is, olyan 28-32 tempó mellett, nem fázott a fej de az egész út alatt komfortos volt.
Nagyon megszerettem ezt a sisakot, külső is tetszik, forma is, így meg hogy csináltam rá bogárhálót, még jobban "sajátomnak" érzem.
Csendes sisak, szerintem jól szellőzik, eddig legalábbis /olyan 22 foktól lefele használtam még csak/ nem volt problémám hogy izzadna alatta a fejem, 0 fokban meg nem fázik..ez nagyon jó mutató eddig. Kíváncsi leszek nyáron (ami odébb van) meddig fogom tudni használni anélkül hogy zavaróan melegedne. (mászós útra majd azért biztos nem ebben fogok menni).Ringman: Jó hát nem egy 40 es
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest