Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ReFleXx #270321 üzenetére
Persze, a kardio az kardio. Futópad, evezőgép, spinning, görgő, egykutya. Alapot bármelyiken ki lehet építeni. A specifikus edzések utána jönnek, ott már nem árt azt csinálni, amivel aztán foglalkozni akarsz.
Tin: A pulzus ilyen, nejem 170-nél meghal, pedig amúgy marha jó formában van. 160 már extrém magas neki, kb 155 körül van a threshold, ahol még tud teljesíteni. Ez legalább 10-zel, de akár 15-tel kevesebb annál, aminek 'lennie kéne'. Cserébe 45 alá tud menni a nyugalmi pulzusa.
Unokaöcsém ellenben 9 évvel fiatalabb nálam (már közelebb van a 40-hez ő is, mind a 30-hoz), és tök jól érzi magát 170-es pulzuson. Majd egyszer ráérünk, és rá tudom beszélni, szerintem kimérjük neki, de az a gyanúm, hogy ennyi idősen is közelíti a 200-at a maxHR-je. Vérnyomáscsökkentő elvileg amúgy nem befolyásolja a pulzust, egy éve én is szedem, de nem vettem észre összefüggést. Ami biztos, hogy az edzés jót tesz a magas vérnyomásnak, az határozottan látszik. Edzés után mindig helyrejön, akkor is, ha előtte még szar volt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Léghűtés topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Interactive Brokers társalgó
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest