- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Beköltöztem ma a vázba is, bután mutatott rajta a Fidlock táska, mint a Levo SL-en a külső akku. A terep sajnos járhatatlan, tettem egy próbát vele ma is. Egyedül reggel, még fagyottan használható.
Elég passzosan fért a vázba ez a csomag, szóval ide egyébként is esélytelen betenni bármi "normál" cuccot, mindenből a könnyű, pici kell. Decathlonos gumileszedő helyett majd holnap rakok be jóval kisebbet, van egy Lezyne Matrix Mini szettem a fiókban.
A Barbieri Nana pumpa még a 29 grammot sem éri el. 26 grammot mértem, durva. Az egész csomag sem vészes, de nem is érdemes nehezet csinálni, mert fel kell tolni amennyire csak lehet, hogy beférjen még az ajtóba épített multiszerszám (ez még nem jött meg). Meg a nyeregre szeretnék még egy BlendR rögzítést, akkor a nyeregcsőről is lejön a konzol. Nagyon jól kitalálta ezeket a TREK (sisakjaikra is van BlendR rögzítő, szóval a lámpákat bárhova tudod tenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest