- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
stickermajom #223828 üzenetére
Én úgy oldottam meg a navigációt végül, hogy megvettem a Workoutdoors appot Apple Watch-ra (egyetlen AW app ami mutat térképet és nem használja a telefont, csak az óra GPS-ét) és el vagyok vele teljesen. Garmin funkciói navin kívül engem hidegen hagynak, nem izgat az időm, pulzusom, Strava szinkronizáció is csak amiatt van bekapcsolva, hogy gépen meg tudjam nézni merre voltam és tudjak útvonalat tervezni. Néha ránézek, hogy merre kell menni, megjegyzem a következő 3-5 kereszteződést aztán ha véletlenül mégis eltévedek akkor rezeg egyet, én meg kitalálom, hogy hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Lego szettek/ Alkalmi áron/ nézzetek be
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest