Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
Ma valami hihetetlen emberi mittudoménhogynevezzem-re tettem szert, először a láncom szakadt szét, megállítottam 3 bicajosst örömmel segítettek, megmutattam nekik hogy működik a láncszétszedő meg persze én otthon hagytam, később defektet kaptam, persze ragasztót is otthon felejtettem, erre megálítanak, aztmondja 2 bicajos, nem engedik, hogy tovább toljam a bicajt, megdobtak ragasztóval + még segítettek is, ilyenben még soha nem volt élményem, ezentul jobban fogok igyekezni, segíteni bajbajutott biciklistársaimnak, nekem is nagyon jól esett a segítség, nekik is jól fog, ha rászorulnak majd.
10km-nél szakadt szét a lánc, 20.-nál defekt, összesen 63km-t mentünk, jó túra lett belőle
Annyit kérdeznék, lehet belém mászott 2 kullancs, pihenés közben vettem észre, egy faluban, nézegettem 5 percig, jobb ball oldalt mintha 3 láb kukucskált volna ki, porszem nagyságnyi volt, papirvékony lehetett kb, olvastam egy gyufás módszerről kiszedni, de ameddigre elgyalogoltam 10métert gyufát venni, eltünt a fekete akármiis a lábamról, később meg egy nagy dagi fehér kullancsot pillantottam meg ami éppen mászott belém, elkaptam gyorsan, kitéptem, ( reflexből, gondolom ezt nem kellet volna), mindent kivettem a sebből, egy picit piros "pattanás" utáni nyom maradt ott pici vérponttal. Lehet nem kullancs volt, tegnap néztem képeket róla, lehet ez csak találgatás, de eléggé paráztat a dolog, mire kellene odafigyelnem a következő pár napban, esetleg hétfőn mennyek el egy vérvételre, nem szeretnék agyhártyagyulladást kapni.
Előre is köszönök mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI Mini 4K, 2 akkumulátorral
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hasaggymeg