Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen gumid van, de egy figura kiméricskélte, hogy ha nem defekttűrő abroncsot, hanem valami vékony külsőt párosít a TA-val, akkor még könnyebb is lesz a kerék

1.95-ös gumival gyűlt meg a bajom, 2,4-2,5 körül még le sem kell vágni a szegélyét

Ha nehezebb lassítani, akkor hogy fog vissza? Olyan érzés most tekerni, mint amikor nincs eléggé felfújva a kerék: a tekerés abbahagyása után mintha feltűnően jobban lassulna a bringa. Majd ha holnap tekerekek, megnézem kézzel is a gumit, de szerintem az eddigi, MTB-s viszonylatban üvegkeményre fújt gumikkal is viszonylag puha a futófelület. A bolti bringa tekerése közben az a hasonlat is eszembe jutott, mintha a futófelület jóval vastagabb, puha gumi lenne.
"Bejáratás" közben amúgy kb 2 barral kevesebbet nyomtam bele (2,5bar a külső alsó határa, azt próbáltam tartani, de nem ment), és akkor fokozottan úgy tűnt mindkét bringán, mintha mocsárban tekernék. Elég jó összhangban van azzal, mikor az autón az egyik kerekem ereszteni kezdett, és 1bar-os nyomás körül már másfél-két literrel többet evett
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hasaggymeg