Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
AXisBOLD #173956 üzenetére
GoPro kell neked. Főleg ha kormányra teszed. Az ilyen külső mechanikás cuccok szerintem nem sokáig bírnák azokat az ütéseket, amiket biciklin kapnak. Ha meg elesel vagy elered az eső, kuka az egész. GoProt már dobtam le, úszott is, repült 3-4 métereket és meg se látszik rajta. Amivel meg leszel lőve, az az éjszakai felvétel, ahhoz nem is tudom, mit kellene használni. Talán egy jobb telefont, mert ezek az akciókamerák szürkületben már nagyon maszatolnak.
Szerk: egy ilyen úton szerintem simán szétrázódik egy Osmo Pocket. Még a Gopro stabilizátora is küzd pár helyen. https://www.youtube.com/watch?v=1WgFoAQNSlU
Új hozzászólás Aktív témák
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest