- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
XinAgent
tag
Persze gyűlnek, de csepp a tengerben egyelőre. A botok is szorgosan 5*oznak.
Ha valami csoda folyamán tényleg nem halt be a cég, a károsultak kártalanítása után kb zavartalanul tudnák folytatni. Nyilván prohardverről senki se fog odaküldeni senkit, vagy max figyelmeztetéssel.
-
Seatis
csendes tag
Én május 26-án rendeltem tőlük utánvéttel GLS automatába, de a rendelési folyamatuk UX szempontból nem volt a legjobb. Először én is azt hittem hogy csak előre utalással lehet fizetni - ez lehetett a default beállítás -, mert nem láttam olyan gombot vagy linket, hogy fizetési mód megváltoztatása vagy hasonló. De tudtam hogy személyes átvételi opció biztosan van, így tovább kerestem és végül nehezen de megtaláltam az utánvétet is. Talán pont arra a sávra kellett kattintani amiben az előre utalás volt kiírva, nem emlékszem pontosan.
-
KROK640
nagyúr
Akkor az HUSS, volt nincs
-
ISThun
csendes tag
Ha a vizsgálat során igazoltnak látja a bank, hogy nem kapta meg az ügyfél a bankkártyával kifizetett cuccot, vagy szogáltatást, akkor a bank "visszacsinálja" a kártyatranzakciót és az ügyfél számlájára visszakönyvelik a pénzt a vitatott kártyatranzakció időpontjával.
Engem azért az érdekelne, hogy hogyan csinálja vissza a bank a kártyatranzakciót. A pénz már az eladó számláján van, onnan leemelni az összeget a bank nem tudja. A bank saját pénzéből teljesíteni pedig maximum kivételes esetben (banknak felróható technikai hiba például) fognak.
Szóval ha van konkrét információd, hogy hogyan csinálja vissza, akkor azt szerintem többen is szívesen olvasnák itt. -
Öcsielvtárs
aktív tag
-
Baluhh
újonc
Mivel külföldi raktárról hozatják be az időbe telik. Viszont 1 termékkel többet rendeltem, másnap írtam nekik emailt, hogy töröljék azt az 1 tételt a rendelésemből, még aznap írták hogy törölték és visszautalták a pénzt. Egyik ismerősöm is rendelt innen, őt még fel is hívták, hogy biztosan akarja-e a terméket, mivel drága volt. Én úgy gondolom, hogy nem lenne rossz ez a cég, de az ilyen megnyilvánulásai után elgondolkodok, hogy rendeljek is bármit tőlük. Nem beszélve arról, hogy valaki személyes átvétellel és fizetéssel rendelt valamit és pénzt kérnek előre arra hivatkozva, hogy túl drága. Leég a pofámról a bőr. De lehet azért kérték így mivel külföldről hozzák be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest