- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omateee
tag
Weboldal nélkül is lehetne a telefonos és email megkeresésekre reagálni, ez még apró reménysugárnak is karcsú.
Sajnos nem ez az első eset, hogy egy szürke importos kisker bukik, sőt nagyker is bukott már a múltban.
El kell fogadni, hogy nem lehet 100%-os bizalma egy vásárlónak és mindig körültekintéssel kell beleugrani egy üzletbe. Drága tanulópénz volt sokaknak, remélhetőleg egyszer rendeződnek a károk. -
Mit nem értesz azon, hogy évek óta áfát csaltak?
Ezért voltak ők mindig a legolcsóbbak.
Az áruk többségét külföldről szerezték be áfamentesen, itthon megforgatták 1-2 cégen, aztán az áfát "elfelejtették" befizetni.
Ennyi a történet, most meg a NAV közbelépett. 3 milliárd áfa elcsalása után. -
szerintem mindenki vissza fogja kapni a pénzét ahogyan ígérték
Ebben azért ne legyél annyira biztos
Ebből szerencsére most kimaradtam, nem vettem mostanában semmit a Kazy Computerstől, de hasonló helyzetben már voltam
Sok évig jól menő, 101 %-osan megbízható(nak tűnő) utazási irodánál fizettem be nyaralást, a cég becsődölt, se nyaralás, se pénz
A befizetett pénz ~60%-át kaptuk vissza 2 év elteltével
-
Juhaszatti
addikt
"Írj nekik egy emailt hogy törölni szeretnéd a rendelést és akkor elvileg jövőhéten vissza adják a pénzt."
Ha írsz nekik hogy törölni szeretnéd a rendelést, az a vásárlástól való elállásnak minősül. Ilyen esetben a magyar jogszabályok szerint hivatalosan 14 napjuk van visszatéríteni a rendelés teljes összegét.
Onnét számítva, hogy jelezted az elállási szándékod. -
Tikakukac
titán
Dolgoztam olyan cégcsoportban, ahol pénteken mentél dolgozni, hétfőn a NAV bezárta az országban az összes boltot. És itt 2 évtized is majdnem megvolt, ez nem jelent semmit.
Kemény hónapok voltak utána
Van onnan pár rendszer és cucc, izgalmas lesz intézni ezeket is.
Percig ne gondolja senki, hogy xyz bolt stabil. Mint kiderült nálunk is tiszta volt amit eladtunk, hiszen tudtuk honnan van. Csak közben papíron amit mi nem tudtunk megpörgött pár száz milla adócsalással is, aztán ez volt a bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest