- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISThun
csendes tag
Infó azoknak akik kérdezték, hogy mi van a helyszínen:
Én pénteken személyesen mentem el a rendelésemért hozzájuk, amit - szerencsére - helyszíni átvétellel és fizetéssel rendeltem meg. Hétfőn kaptam tőlük e-mailt, hogy megvan a rendelésem, mehetek érte, viszont csak pénteken délután tudtam Fehérvárra menni. A raktáron konkrétan egy A4-es papír fogadott, hogy műszaki okok miatt zárva vannak, lélek se mozgott a környéken. És csak ezután néztem meg a honlapjukat és láttam, hogy mi történt. -
ISThun
csendes tag
Ha a vizsgálat során igazoltnak látja a bank, hogy nem kapta meg az ügyfél a bankkártyával kifizetett cuccot, vagy szogáltatást, akkor a bank "visszacsinálja" a kártyatranzakciót és az ügyfél számlájára visszakönyvelik a pénzt a vitatott kártyatranzakció időpontjával.
Engem azért az érdekelne, hogy hogyan csinálja vissza a bank a kártyatranzakciót. A pénz már az eladó számláján van, onnan leemelni az összeget a bank nem tudja. A bank saját pénzéből teljesíteni pedig maximum kivételes esetben (banknak felróható technikai hiba például) fognak.
Szóval ha van konkrét információd, hogy hogyan csinálja vissza, akkor azt szerintem többen is szívesen olvasnák itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- HP EliteBook / ZBook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest